Błyszczyki

Eveline Cosmetics Glow & Go, Extreme Shine Lip Gloss Ekstremalnie połyskujący błyszczyk

Nasi użytkownicy zostawili 50 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 marca 2025 o 21:37
    Połysk i nawilżenie na wysokim poziomie
    Błyszczyk Glow & Go, Extreme Shine Lip Gloss od Eveline Cosmetics, zakupiłam w akcji promocyjnej 2+2 w Biedronce. Wybrałam kolor delikatnego różu z połyskującymi drobinkami - nr 11. Bardzo lubię błysk na ustach dlatego ten błyszczyk mi odpowiada, nie dopatrzyłam się jednak błyszczących drobinek na moich wargach. Mimo to bardzo podobają mi się mocno połyskujące usta, nawet bez tych drobinek. Produkt umieszczony jest w ładnym, transparentnym opakowaniu ze złotą nakrętką. Aplikator w kształcie łezki pozwala na bardzo wygodne smarowanie ust. Żelowa konsystencja pozwala na komfortową aplikację. Błyszczyk kusząco i cudnie pachnie owocami, jest w zapachu bardzo apetyczny. Bardzo dobrze nawilża usta i daje im nieziemski połysk. Daje wrażenie mokrych i pełniejszych ust. To produkt trwały, dosyć długo utrzymuje się na ustach. Jego używanie jest prawdziwą przyjemnością. Błyszczyk daje połysk i nawilżenie na wysokim poziomie. Jestem z tego produktu bardzo zadowolona.
    Zalety:
    • opakowanie ze złotą nakrętką,
    • wygodny aplikator w kształcie łezki,
    • wydajność,
    • pięknie pachnie owocami,
    • daje efekt mokrych i pełniejszych ust,
    • dobrze nawilża,
    • daje mega połysk,
    • niska cena
    Wady:
  • 16 października 2024 o 19:00
    Żelowy błyszczyk
    Kupiłam ten błyszczyk w Biedronce za kilka złotych. Mam odcień transparentny nr 11- nazwy jako takiej nigdzie nie widzę. W opakowaniu wyglądał na jasnoróżowy z srebrnymi drobinkami ale na ustach jest całkowicie bezbarwny. Drobinek nie widzę na ustach, zlewają się one w taki sposób że rzuca nam się w oczy tylko mokry lustrzany błysk. Dzięki takiemu odbijaniu światła mamy wrażenie powiększenia ust. W konsystencji jest on lekko żelowy, nie tłusty czy kremowy . Nie lepi się i nie skleja ust. Dość długo się trzyma nawet podczas picia nie schodzi całkowicie Bardzo słodko pachnie .Mam wrażenie że inne błyszczyki od Eveline Cosmetics też miały podobny aromat-niby karmelowy, niby owocowy. Aplikator bardzo wygodny , miękki i giętki w kształcie łezki. Takie lubię najbardziej bo nie nabierają za dużo produktu a ostre zakończenie pozwala ładnie obrysować kontur. Podsumowanie Czy ten błyszczyk to coś odkrywczego? Nie, mamy takich wiele na rynku. Czy kupię go ponownie? A czemu nie. Nic mu nie brakuje. Fajnie nawilża, ochrania usta, ma mocny połysk. Bardzo fajny transparentny błyszczyk dla osób które nie lubią koloru na ustach albo chcą w domowym zaciszu odpocząć od ciężkich szminek.
    • żelowa konsystencja
    • nie spływa z ust
    • nie wychodzi poza kontur
    • owocowo pachnie
    • nawilża usta
    • zapobiega przesuszeniom
    AnaSky
    13 lipca 2023 o 20:44
    Można ruszać na podbój świata
    Błyszczyk zakupiłam podczas zakupów w eZebrze. Posiadam odcień 02 Candy Pink. O jak on pięknie owocowo pachnie! Do tego daje bardzo dobre krycie kolorem. Mój odcień mógłby sugerować, że będzie to delikatny cukierkowy róż, a idzie bardziej w malinę. Mogę śmiało orzec, że jedną warstwą kryje i nadaje ładny kolor jak niejedna pomadka kremowa. Bardzo mi się to podoba. Aplikator w kształcie łezki pozwala na precyzyjną aplikację. Usta nie dość, że mają ładny kolor, to lśnią, nie lepią się i są optycznie lekko powiększone. Błyszczyk nie zjada się też tak szybko jak wiele innych. Do tego motywujące hasło na opakowaniu: "Glow and go!" Nic tylko aplikować i podbijac świat ;)
    Lisek87
    19 kwietnia 2023 o 14:32
    Eveline dla Ewelinki
    Kupiłam całą serię a co ????. Takie prezencik od Eveline dla Ewelinki i dość przyjemnie mi się je nosi na ustach, ale czy to ekstremalnie połyskujący błyszczyk? Niekoniecznie. Lubię markę Eveline i pamiętam jak zaczynali i byli raczej niszową marką. Teraz firma naprawdę fajnie się rozrosła i ciągle zaskakuje nowościami, ale te błyszczyki to coś co już było. Zmieniło się jedynie opakowanie. Konsystencja jest ok - nie za rzadka, nie za wodnista. Błysk jest raczej przeciętny, delikatny. Pigmentacja jest taka sobie, bo błyszczyk daje jedynie subtelny efekt. Jeśli liczymy też na jakieś aspekty pielęgnujące to tu ich nie spotkamy. Generalnie błyszczyk jest po prostu przyzwoity.
    Zalety:
    • Delikatne drobinki
    • Aplikator
    • Kolory
    Wady:
  • 14 kwietnia 2023 o 13:52
    Ok błyszczyk
    Bardzo lubię Eveline i często kupuję od nich kosmetyki zarówno pielęgnację jak kolorówkę. Miałam wcześniej kilka razy już błyszczyki te "oh my lips" powiększające a teraz stwierdziłam że sprawdzę ten GLOW & Go. Mój kolor to 07 glossy rose. Liczyłam na to rose, że doda trochę lekkiego koloru ale niestety kolor lekki różowy jest tylko w opakowaniu na ustach błyszczyk jest bardzo jasny i nie ma żadnego cienia koloru różowego, mam dość blade i anemiczne te usta więc liczyłam że trochę je ożywi prócz nadania błysku. Ma drobinki, jest ich sporo błyszczyk szybko robi się suchy ale nadal świeci dzięki tym drobinkom, które zostają więc efekt jest mimo że błyszczyka już nie ma :) Zapach taki ala poziomka, jagoda coś w tym guście, ładny nie jest mocny. Opakowanie jak każde inne jest ok. No nie jest to jakiś produkt wow, że będę go kupować do śmierci bo wzbudził we mnie zachwyt ale jest ok. Wygląda ładnie na ustach tego oczekiwałam i tak jest.