Błyszczyki

E-Glamour.pl
Bourjois FABULEUX GLOSS BŁYSZCZYK DO UST 04 3616301182443

• 15 marca 2025 o 21:04
    Blyszczyk Bourjous
    + komfortowy na ustach + bezproblemowa aplikacja + wygodny aplikator + ładny zapach + ładna kolorystyka + ładna szata graficzna + wygodne opakowanie + przyjemna konsystencja + komfortowy na ustach + dostępność w drogeriach + korzystna cena + wydajność
  • 18 stycznia 2025 o 19:48
    Cudowny błyszczyk
    Bourjois Fabuleux Gloss to błyszczyk, który łączy w sobie intensywny kolor i jednocześnie pielęgnację ust. Jego lekka, kremowa formuła zapewnia komfort podczas noszenia, nie klei się i łatwo się rozprowadza, nadając ustom piękny i lśniący efekt. Produkt ma wiele odcieni do wyboru, dzięki czemu każdy znajdzie coś dla siebie – od delikatnych, naturalnych tonów po bardziej wyraziste barwy idealne na wieczorne wyjścia. Błyszczyk dodatkowo zawiera składniki nawilżające, które sprawiają, że usta są miękkie i gładkie przez cały dzień. Trwałość jest zadowalająca, szczególnie jak na produkt o błyszczącym wykończeniu, kolor nie znika zbyt szybko, a usta wyglądają świeżo i zadbane. Dodatkowo ten błyszczyk ma bardzo eleganckie opakowanie i precyzyjny aplikator, który ułatwia nakładanie.
  • 17 stycznia 2025 o 18:15
    Trzeba go poprawiać co chwilę. Nie zauważyłam efektu nawilżenia.
    Odcień 04 Popular Pink przyciągnął moją uwagę w Rossmanie. Wyglądał obłędnie: różowy, błyszczący i naprawdę elegancko zapakowany. Aplikator? Bajka. Miękki, precyzyjny, dosłownie sunie po ustach jak maślane masełko, ale jest kilka ale. Zapach jest cudowny, malinowy, taki słodki, że aż kusi, żeby polizać usta (ale nie polecam, smakuje jak... no, błyszczyk). Formuła z olejkiem arganowym i witaminą E brzmi jak obietnica spa dla ust. Producent zapewnia, że nawilża i dba o wargi, ale wiecie co? No, nie zauważyłam. Moje usta po kilku godzinach wyglądały raczej przeciętnie, bez tego efektu wow. Chociaż przez pierwsze minuty rzeczywiście daje uczucie przyjemnego komfortu, ale im dłużej nosiłam, tym bardziej zaczynałam tęsknić za swoim naturalnym balsamem do ust. Błyszczyk pięknie się mieni, jakbyś miała na ustach tysiące mikrodiamencików. Problem w tym, że trwałość pozostawia sporo do życzenia. Jedzenie? Picie? Błyszczyk znika szybciej niż ostatni kawałek ciasta na imprezie. Zostawia za to pamiątki na kubkach, szklankach i, uwaga, nawet na policzkach, jeśli przytulisz się do kogoś i pocałujesz, no dramat. Trzeba go poprawiać co chwilę, więc jeśli lubisz mieć produkt, który wytrzyma pół dnia, to nie ten adres. Konsystencja jest przyjemna, ale niestety, klejąca. Nie wiem, jak to się dzieje, że obiecywali brak lepkości, a tu włosy przyklejają się do ust na wietrze jak magnesy. Czy to komfortowe? No, niezbyt. Podsumowując: Bourjois Fabuleux Gloss ma swoje zalety: piękny kolor, cudowny malinowy zapach, estetyczne opakowanie i świetny aplikator. Ale jeśli liczysz na trwałość czy nawilżenie, to lepiej poszukać czegoś innego.
    Zalety:
    • piękny kolor
    • cudowny malinowy zapach
    • estetyczne opakowanie
    • wygodny aplikator
    Wady:
    • nietrwały
    • brak efektu nawilżenia
    • klejąca konsystencja
    Sugary
    11 grudnia 2024 o 11:00
    Ulubiony
    Błyszczyk do ust Bourjois Fabuleux Gloss to prawdziwy hit w mojej kosmetyczce! Mam go w kolorze 08 Berry Talented. Kolor jest przepiękny – głęboki, ale jednocześnie delikatny odcień jagodowo-malinowy, który świetnie podkreśla usta i pasuje zarówno do codziennych stylizacji, jak i bardziej eleganckich okazji. Formuła błyszczyka jest niezwykle komfortowa – nawilżająca, lekka i absolutnie nieklejąca, co jest dla mnie ogromnym plusem. Na ustach wygląda bardzo naturalnie, zapewniając delikatny połysk i subtelny efekt "mokrych ust". Co więcej, nie wysusza ust, a wręcz przeciwnie – pozostawia je miękkie i gładkie przez wiele godzin. Aplikator jest idealnie wyprofilowany, co ułatwia równomierne nałożenie produktu, nawet w biegu. Trwałość, jak na błyszczyk, jest całkiem niezła – wymaga drobnych poprawek w ciągu dnia, ale schodzi równomiernie, więc nie muszę martwić się o nieestetyczne ślady. Opakowanie jest bardzo eleganckie, a jego kompaktowy rozmiar sprawia, że błyszczyk zawsze mam pod ręką w torebce. Jeśli szukasz produktu, który łączy piękny kolor, nawilżenie i komfort noszenia. Ten błyszczyk to świetny wybór, na pewno kupię kolejny!
    Zalety:
    • Lekka, nieklejąca formuła, zapewniająca komfort noszenia
    • Nawilża usta i pozostawia je gładkie oraz miękkie
    • Subtelny połysk i naturalny efekt "mokrych ust"
    • Wyprofilowany aplikator, ułatwiający precyzyjne nałożenie
    • Eleganckie opakowanie i poręczny rozmiar
    • Niezła trwałość jak na błyszczyk
  • 14 listopada 2024 o 12:51
    Piękny błysk i nawilżenie
    Kupiony za 25zł na promocji w Rossmanie, piękny delikatny kolor, super nawilżenie i błysk. Bardzo trwały, nie wysusza ust. Ładny kształt błyszczyka. Nie ma niestety bardzo dużo więc przy codziennym stosowaniu wystarczy pewnie na około miesiąc
    Zalety:
    • nawilżenie, kolor, błysk