Wody toaletowe damskie

Burberry Baby Touch EDT

Burberry Baby Touch Woda Toaletowa 100ml

• 17 sierpnia 2018 o 15:50
    Pudrowe mydełko
    Jak ja się cieszę, że poznałam ten zapach. Oczywiście znowu przyszła z pomocą koleżanka, która zachwycona tym zapachem użyczyła mi kilka próbek. Od zawsze miałam słabość do zapachu mydełek i płynów do kąpieli dla dzieci. Wszelkie pudrowe zasypki i inne tego typu wynalazki przykuwały moją uwagę. Długo szukałam zapachu w podobnym tonie i wreszcie znalazłam. Co prawda na początku gdy użyjemy zapachu po raz pierwszy może nas trochę zniechęcić ostrość cytrusów ale ona szybko się ulatnia i potem jest już tylko pudrowa bajka. To bardzo przytulne, komfortowe i bezpieczne perfumy. Nie drażniące i nieinwazyjne. Takie właśnie lekko pudrowe, czyste, bawełniane i delikatnie świeże. Idealnie pasują do mnie latem, gdy po prysznicu łagodnie układają się na skórze. Orzeźwienie daje tutaj mięta i werbena, a kwiaty podkreślają urodę i naturalność tego zapachu. Baza jest również bardzo przyjemna jak cały zapach, najbardziej wyczuwam wanilię i mech, nie czuję żadnego mleka. Czy jest to unisex, nie jestem do końca przekonana, mój mąż nie podjął się prób testowania na sobie, stwierdził, iż nie chce pachnieć jak niemowlak.
    Zalety:
    • Kompozycja zapachowa bardzo oryginalna
    • Dość przyzwoita trwałość
    • Dostępność w drogeriach internetowych
    W perfumerii
  • 29 kwietnia 2018 o 18:55
    Najlepszy zapach
    Zapach ten dostalam w prezencie i jest to moj ulubiony:) Pachnie świezoscia, ale gdy troche wywietrzeje czuje w nim zapach dziecka.. A takie zapachy wlasnie uwielbiam:)
    jowisia
    3 stycznia 2012 o 19:35
    Woda
    Trwałość praktycznie żadna. Pierwsze psiknięcie to jakieś tam ulotne akordy bardzo wątłych konwalii z wanilią. Po kwadransie (!) wszystkie odlatują. I podobnie jak wyraziła to Pearl, "napisałabym z pewnością więcej gdybym coś czuła." Nie wiem, może spodobałby się kobietom w ciąży, młodym mamom, ludziom uczulonym na perfumy w dosłownym tego słowa znaczeniu? :) Dla mnie to zwykła woda. PS. Oryginalna buteleczka, która nie stoi, a kołysze się, przypomina ochoczego bałwanka-grzechotkę. Ale na pewno nie wydałabym na niego pieniędzy.
  • 6 lipca 2011 o 19:35
    świeże pranie
    Mmmm. Świeżość prania, wykrochmalonego, czystego do cna. Beż żadnej bakterii, beż żadnego nawet innego obcego zapachu zakłócającego tą sterylną czystość. Tak kojarzą mi się te perfumy. Co ciekawe one też nie przypominają mi dziecka a już na pewno nie kobietę w ciąży(taką opinię znalazłam w Internecie) Jest to dotyk dziecka jedynie przez tą czystość i niewinność niemowlaka - Wydaje mi się, że producent chciał użyć tu przenośni(:Nie traktujmy tego zbyt poważnie. Czuję zdecydowanie nuty mleczne. Nie czuję konwalii i jaśminu i bardzo dobrze, bo nie znoszę ani jednego ani drugiego. Dla mnie to mięta połączona z odrobiną cytrynki i mlekiem. Zapach może nie ekskluzywny, ale jeżeli ktoś chce czuć się podwójny czysty i sterylny, świeży - polecam z czystym sumieniem Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1/3 ze 100 ml
  • 16 listopada 2010 o 10:43
    Cypisek :)
    Czego można się spodziewać po Baby Touch? Sugerując się nazwą zakładałam, że świeżości i niewinności. Miałam rację. Natomiast nie spodziewałam się skojarzenia, które pojawiło się po pierwszych, testowych \"psikach\": proszek Cypisek, który pamiętam z dziecięcych lat. Nie wiem, czy jest jeszcze na rynku, ale w latach 80-tych służył do prania bielizny i pieluszek niemowlęcych. Wąchając Baby Touch od razu staje mi przed oczyma opakowanie Cypiska i widzę rząd dziecięcych ciuszków, suszących się w ogrodzie na letnim słońcu, przy akompaniamencie delikatnego wiaterku. Na Cypiska dostałam w pewnym momencie uczulenia i Mama przestała go używać. Na Baby Touch uczulenia nie mam, ale na dłuższą metę chyba nie chciałabym pachnieć proszkiem do prania dziecięcych ciuszków. Strach pomyśleć co by było, gdyby mężczyźni postrzegali ten zapach podobnie, jak ja. No kurczę, jak tu pożądać kobiety pachnącej Cypiskiem? Jak w ogóle myśleć o czymś więcej, niż mały przytulasek z tak dziecięco niewinną damą? Z drugiej strony- jedni lubią doświadczone a inni dziewice. :cojest: Dobra, poniosło mnie. :D Używam tego produktu od: Testuję od kilkunastu tygodni. Ilość zużytych opakowań: w trakcie odlewki 10 ml.