Pielęgnacja biustu

Keloo Busti Serum, Serum intensywnie ujędrniające biust

• 13 grudnia 2022 o 11:27
    Polecam
    Serum nie ma intensywnego zapachu ani lepkiej konsystencji. Wpływa to na plus przy codziennym używaniu, łatwo je wmasować, szybko wsiąka, nie tłuści ubrania. Góruje nad olejkami do biustu. Stosowałam go wraz z suplementami Bust Up i u mnie ujędrnienie i wypełnienie biustu się pojawiło
  • 8 grudnia 2022 o 16:43
    Polecam
    Jeśli chodzi o wartość kosmetyczną to serum jest bardzo wygodnie zapakowane z pompką, kolor zielonkawy, zapach delikatny, konsystencja nietłusta, ale dość gęsta. Wchłania się ekspresowo. Razem z suplementami Bust Up (bo kupiłam serum w komplecie) przynosi efekt wypełnienia piersi i nawilżenia skóry
  • 6 stycznia 2021 o 22:30
    zadziwił mnie pozytywnie
    Serum jest bardzo malutkie przez co cena jest dość wysoka i może to odstraszyć. Jednak kiedy zaczęłam je stosować uświadomiłam sobie, że to dobrze, że opakowanie jest tak małe- większe i jeszcze droższe byłoby ciężkie do zaryzykowania w celach testów. Mam duży biust więc serum nie wystarczyła na długo, używałam 4 pompeczki na każdą pierś. Biust po zastosowaniu jest bardzo miły w dotyku, taki aksamitny. Po tygodniu zauważyłam znaczne ujędrnienie. Po 2 tygodniach mój narzeczony zapytał czy robiłam coś z biustem, bo jest uniesiony i bez stanika wygląda jak w staniku- i to jest według mnie najlepsza recenzja tego produktu. Na pewno będę do niego wracać i polować na jakieś promocje, żeby kupić od razu kilka opakowań. Produkt ma praktycznie niewyczuwalny zapach, szybko się wchłania, nie pozostawia tłustego filmu,
    Zalety:
    • unosi biust
    • ujędrnia
    • wygładza
    • szybko widać efekty
    • szybko się wchłania
    • nie pozostawia tłustego filmu
    Wady:
  • 9 lipca 2018 o 22:19
    Średni efekt
    Serum ładnie się wchłaniało i miało przyjemny zapach. Jednak po zużyciu całego opakowania i stosowaniu go regularnie nie zauważyłam jakiegoś zauważalnego efektu oprócz ładnie nawilżonej skóry. Opakowanie nie zbyt poręczne, niby fajne ale trudno zużyć do końca.
    Zalety:
    • nawilżenie
    Wady:
    • efekt
    errola
    5 grudnia 2017 o 19:01
    Sympatyczne
    Zużyłam z wielką przyjemnością. Lubię takie wspomagacze i chętnie sięgam po wszelkiego rodzaju. To serum zaliczam do tym lepszych kosmetyków do pielęgnacji biustu. Miało przyjemną, lekką konsystencję. Dobrze się rozprowadzało i szybko wchłaniało. Przyjemnie pachniało. Nie pozostawiało tłustej, czy lepkiej warstwy. Bardzo miło wspominam.

Zobacz także inne Pielęgnacja biustu