Odżywki do włosów

Amazon Keratin Satin Smooth, Intensive Repair Conditioner Odżywka po zabiegu keratynowym

Tola101
    13 stycznia 2022 o 13:16
    Extra nawilżenie
    No i to jest jeszcze jeden produkt od Amazon Keratin, który mnie zachwycił. Nie dość, że super pachnie i ma cudowną aksamitną konsystencję to jeszcze działanie ma jak trzeba. Myję włosy codziennie i codziennie nakładam też odżywkę. Ta jest tak delikatna, że w ogóle nie obciąża włosów, za to naprawdę porządnie je nawilża i wygładza.
    Zalety:
    • nawilżenie
    Wady:
    • moim zdaniem brak
  • 27 grudnia 2021 o 21:13
    Po Keratynie idealny wybór
    Po zabiegu keratynowym nie wiedziałam, jakie kosmetyki drogeryjne wybrać. Dobrze, że zaufałam Amazon Keratin (z tej samej marki kosmetyków użyła fryzjerka, by zrobić mi zabieg). Odżywka wygładza włosy tak dobrze, że za każdym razem mam wrażenie, jakbym dopiero co zrobiła zabieg. Stosowałam ją bezpośrednio po zabiegu przez około 3 miesiące i naprawdę, cały ten okres, mimo intensywnego trybu życia, moje włosy były lśniące, gładkie, miękkie i delikatne.
    Zalety:
    • neutralny zapach
    • łatwa w spłukiwaniu (idealna konsystencja)
    • lekka, nie "przykleja" włosów do głowy
    Wady:
    • nie dostrzegam ;)
  • 3 sierpnia 2017 o 21:50
    OK
    Bardzo dobrze przedłuża działanie zabiegu keratynowego wygładzania włosów. Dobrze odżywia włosy, przyjemnie, delikatnie pachnie. Pomimo wypłukania keratyny z włosów (po ok. 4-6 miesiącach), pozostają dociążone i ładnie się układają. W połączeniu z szamponem - rewelacja. Produkt bardzo wydajny.
    Zalety:
    • sypiące włosy
    • brak puchu/baranków na włosach