Eyelinery

L'Oreal Paris Super Liner, Black Lacquer Eyeliner w pisaku

• 4 stycznia 2025 o 9:48
    Jako początkująca osoba łatwo maluje mi się tym eyelinerem :)
    Dostałam go w prezencie na urodziny rok temu. Przyznam szczerze, że używam go bardzo spontanicznie, rzadko maluję kreski, ponieważ średnio mi wychodzą :D Jednak do tej pory, mimo upływu czasu, cały czas ładnie maluje, jest mocno czarny i nie wysechł. Opakowanie zgrabne, z odkręcaną górą, w której znajduje się pisak. Jest on na tyle fajny, przynajmniej dla mnie, bo jest w formie gąbeczki, nie pędzelka, dzięki czemu wygodniej i trochę łatwiej mi się nim maluje. Jest bardzo czarny oraz napigmentowany. Nie rozlewa się podczas malowania ani nie kruszy w ciągu dnia. Łatwo narysować cienką kreskę - ja lubię przy sztucznych rzęsach delikatnie narysować przy wewnętrznym kąciku i nie mam z tym żadnego problemu. Jeśli moje totalne brak umiejętności w malowaniu kreski sobie z nim radza, to zdecydowanie mogę polecić ten eyeliner nawet osobom początkującym :) Osobiście nie wiem czy do niego wrócę, ponieważ w mojej kosmetyczce eyeliner jest raczej zbędnym kosmetykiem.
  • 16 maja 2024 o 15:20
    Polecam!
    Jeden z lepszych eyelierów jakie miałam okazję przetestować. Produkt ma kolor głębokiej czerni z winylowym wykończeniem. Potrafi wytrzymać bardzo długo bez jakiegokolwiek rozmycia. Eyeliner jest bardzo precyzyjny. Dawno nie malowałam kresek z taką łatwością!
    Berry87
    20 lutego 2021 o 17:38
    ulubiony
    Mój ulubiony eyeliner, używam tylko jego, już od wielu lat. Kolor jest intensywnie czarny. Efekt jest trwały, odporny na deszcz i łzy. Black laquer dosłownie jest lekko połyskliwy na oku, jak lakier.
  • 8 lipca 2020 o 13:46
    Właśnie takiego eyelinera szukałam!
    Eyeliner od Loreal Paris BLACK LACQUER zakupiłam z myślą o nadchodzącym lecie i weselu, które miałam. Mam w swojej kosmetyczce 15 Eyelinerów od niskiej półki cenowej do wysokiej i z żadnego nie jestem zadowolona. Ten zamówiłam za 20zł przez Internet. Ale dość o cenach już wam opowiadam ! Eyeliner jest w eleganckim czarnym opakowaniu, na pierwszy rzut oka nie byłam przekonana do końcówki, ponieważ nie jest ona ostra (A ja nie jestem jakoś mega doświadczona w robieniu kresek) A mimo to udało mi się uzyskać pożądany efekt. Eyeliner ma metaliczny, głęboki czarny odcień, za co wielki plus. Bardzo dobrze mi się nim pracuje. Eyeliner nie rozlewa się, nie robi plam, nie osypuje się ani nie rozmazuje. Jest wodoodporny także doskonale nada się na basen. Miałam go na weselu i wróciłam z nienaruszonymi kreskami mimo że pogoda nie doskwierała, a na parkiecie wytańczyłam się jak głupia, także można tańczyć w deszczu, płakać, a jemu nic się nie stanie. Jest odporny na ścieranie. Długo szukałam idealnego eyelinera A temu dużo nie brakuje, pomyślałabym o ostrzejszej końcówce dla mniej doświadczonych. Jeżeli chodzi o zmywanie to może jest wada jak i nie wada. Eyeliner zmywam żelem do demakijażu, nie zmywa się jak inne eyelinery. Jest trochę uporczywy, schodzi w postaci złuszczającego się eyelinera, a czasami uda mi się ściągnąć całą kreskę. Ale! Coś za coś. Mi to w ogóle nie przeszkadza, w zamian za to że nie muszę martwić się że gdzieś się rozmazał, czy muszę coś poprawić, on i tak będzie W nienaruszonym stanie. W końcu jak mnie coś zaswędzi to drapie i nic mu nie jest:) Polecam bardzo ten eyeliner jest rewelacyjny :)
    Zalety:
    • bardzo trwały
    • intensywny odcień
    • nie rozmazuje się
    • nie osypuje
    • nie pęka
    • wodoodporny
    • odporny na ścieranie
    neqlly
    20 listopada 2019 o 13:19
    Najlepszy
    Jest to jeden z najlepszych eyelinerów jakie miałam. Przede wszystkim - trwały. Potrafi wytrzymać przez całą noc bez najmniejszego rozmycia. Po drugie - kolor, głęboka czerń, winylowe wykończenie. Trzeba go umiejętnie zmywać, przyłożyć wacik nasączony płynem do demakijażu i chwilę odczekać, schodzi cały bez rozmazywania się, praktycznie jako całość. Jest świetny, ponieważ jest wodoodporny, nigdy się nie rozmazuje - nawet w lato, gdy temperatury są wysokie. Ja pod niego kładę bazę i cień do powiek - trzyma się idealnie, polecam.
    Zalety:
    • Kolor