Pięknie pachnie i... jest średnie
-nie będzie z mojej strony ochów i achów, ponieważ ten produkt jest zwyczajnie średni, nawet w stronę słabego,
-jak na takie działanie, to ma za wysoką cenę,
-nie wchłania się, niestety, w ogóle, więc na pewno nie można go nałożyć przed snem, całe wyląduje na poduszce,
-nie ma możliwości nałożenia na niego kremu (na większość serum zawsze nakładam), bo się zroluje, olej jest tak tłusty, że jest to tak czy siak niewykonalne,
-w związku z tym, że się nie da na niego nałożyć kremu, musi spełniać funkcję serum i kremu, a powiem szczerze, że radzi sobie z tym bardzo średnio,
-ok, coś tam może delikatnie nawilża, ale poza tym żadnego działania nie zauważyłam, mówiąc krótko, chodziłam z tłustą twarzą na marne:)
-serum można stosować rano w dni, w które się nie wychodzi z domu, innego zastosowania nie widzę, ja jeszcze nakładałam od razu po pracy i szłam spać, więc chociaż te kilka godzin było na twarzy, ale i tak wiadomo, że skończyło w pościeli,
-nie zauważyłam poprawy stanu skóry, wręcz przeciwnie, czułam, że brakuje jej silniejszych kosmetyków,
-wielkim minusem serum, i to takim, które dodatkowo go dyskwalifikuje, jest to, że tłuści włosy, to normalne, nawet jak nałożymy go bardzo starannie, zawsze się gdzieś tam przemieści,
-jak damy go na dekolt to czeka to także naszą bluzkę,
-/+wolałabym opakowanie z pompką, pipet mi się źle używa, ale to już indywidualne upodobanie,
-/+uważam, że działa jak większość tanich kremów, delikatnie (minimalnie) nawilża, wygładza,
+wydajne, na długo wystarcza, pewnie dlatego, że potrzeba go naprawdę niewiele,
+jego zapach jest obłędny, po prostu za każdym razem kiedy go nakładałam, napawałam się tym zapachem, to coś słodkiego, a w tle przebija taki nieprzyjemny zapach oleju, ale to wcale nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, tworzy oryginalną kompozycję,
+aż się ma ochotę nakładać to serum, takie jest przyjemne,
+konsystencja po prostu jak olejek, stosunkowo gęsty,
+doskonale się go wsmarowuje w twarz, coś niezwykle przyjemnego,
+bardzo ładne opakowanie,
+ma się świadomość tego, że używamy produktu luksusowego,
+produkt polski
Z przykrością stwierdzam, że to serum nie dość, że nic mi nie zrobiło, to jeszcze było niekomfortowe w używaniu.