Wszystkie składniki:
oliwka: sodium palmate, aqua, sodium palm kernelate, glycerin, talc, parfum, sodium chloride, propylene glycol, olea europea fruit oil, tocopherol acetate, retinyl pamlitate, hydrolyzed silk, tetrasodium edta, tetradosdim etidronate, benzyl salicylate, citronellol, limonene, alpha-isomethyl ionone, hexyl cinnamal, buthylphenyl methylpropional, linalool, tocopherol, ci 77891
płatki róży: sodium palmate, aqua, sodium palm kernelate, glycerin, talc, parfum, sodium chloride, propylene glycol, rosa gallica flower extract, tocopherol acetate, retinyl pamlitate, hydrolyzed silk, tetrasodium edta, tetradosdim etidronate, benzyl salicylate, citronellol, limonene, alpha-isomethyl ionone, hexyl cinnamal, buthylphenyl methylpropional, linalool, tocopherol, ci 77891
mleczko bawełniane: sodium palmate, aqua, sodium palm kernelate, glycerin, talc, parfum, sodium chloride, propylene glycol, gossypium herbaceum seed extract, tocopherol acetate, retinyl pamlitate, hydrolyzed silk, tetrasodium edta, tetradosdim etidronate, benzyl salicylate, citronellol, limonene, alpha-isomethyl ionone, hexyl cinnamal, buthylphenyl methylpropional, linalool, tocopherol, ci 77891