Olejki do twarzy

Palmer's Cocoa Butter Formula, Multi-effect Perfecting Facial Oil Odmładzające serum do twarzy

• 19 grudnia 2023 o 12:31
    Odkryty przypadkiem, zostanie na dłużej
    Bardzo dobry produkt. Widocznie poprawia wygląd skóry, napina ją, ujędrnia, zmniejsza widoczność zmarszczek. Nawet rozjaśnił trochę przebarwienia. Jestem zachwycona jego działaniem. Produkt stosowany na noc sprawia, że rano buzia wygląda świeżo, jest rozświetlona, nawilżona i wygładzona. Pozostawia naturalny piękny blask. Szybko się wchłania, nie lepi się. Jest bardzo wydajne. Nigdy wcześniej nie stosowałam produktów do twarzy tej firmy, natomiast jeśli chodzi o produkty do ciała, mają rewelacyjne. Odkąd kupiłam to serum, mam ochotę przetestować również inne produkty do buzi tej firmy :)
    Zalety:
    • działanie
    • skład
  • 3 czerwca 2021 o 9:10
    Wszystko ok, gdyby nie problem z dostępnością...
    Nie uczula, dobrze nawilża, nie zatyka porów, bardzo lekka konsystencja ale robi swoje, wydajne. Opakowanie bardzo higieniczne, poręczne. Można śmiało stosować wokół oczu. Ale odejmuję gwiazdkę za dostępność, a raczej jej brak, bowiem co ma na celu polecenie produktu, którego praktycznie nie można kupić, hmm?
  • 16 marca 2019 o 15:10
    Kocham i jestem przerażona.
    Wieczorny masaż twarzy z olejkami robię od dawna i mam strasznego pecha.Ilekroć znajdę dobry produkt z naturalnym składem znika on z rynku... Serum kupiłam osiem miesięcy temu i postanowiłam kupić je ponownie-zeszłam całe miasto i "wyrwałam" ostatnie w aptece,bo firm wycofuje się ponoć z Polski. Produkt jest dość tłusty,ale szybko się wchłania zostawiając na twarzy lekki film.Pachnie cudownie,niestety zapach szybko znika.Skład jak dla mojej cery 40+ idealny -retinol ,resweratrol - jeden z najmocniejszych antyoksydantów i dziewięć olejków. Działanie-znakomicie nawilża cerę,rano jest gładziutka,rozświetlona,ujędrnia,poprawia jej teksturę,wyrównuje koloryt,pomaga pozbyć się przebarwień,blizn po trądziku,zmniejsza pory. Przy regularnym stosowaniu widocznie poprawia stan cery i zmniejsza widoczność linii mimicznych. Jest niesamowicie wydajny,opakowanie z ciemnego szkła z higieniczna pipetą i to cudowne działanie. Polecam!
    Zalety:
    • Skład,działanie odmładzające,skuteczność,wydajność,opakowanie,cena, wydajność.
    Wady:
    • Brak.
  • 20 stycznia 2019 o 22:19
    Suuuper !!!
    Serum świetne, olejowa formuła ale mimo to jakby lekka..ciekawe odczucie. Mam cerę mieszaną która reaguje zapchaniem na większość olejów i rozszerzonymi porami na choćby jednodniowe zaniedbanie. Serum działa tak jak powinno, do rze nawilża nawet solo i nie szkodzi kapryśnej cerze. Działanie przeciwstarzeniowe nie wiem możliwe mam 29 lat i jedną zmarszczkę od uśmiechania się czy tam migracji twarzy ale mam ją od X lat i trochę sie splyciła (wcześniej to była konkretna bruzda) ale walczę o ten Ageless
    Zalety:
    • Wszystko
  • 24 lutego 2018 o 20:13
    on działa !
    Parę dni temu skończyłam moją buteleczkę , najwyższy wiec czas na recke :D Serum opakowane w szklany ciemno brązowy słoiczek. Pipetka działa jak należy , same serum ma leciutkie żółte zabarwienie. Jeśli idzie o zapach , to jeśli miałyście jakikolwiek produkt z serii Cocoa Butter i tak jak ja jesteście w nim zakochane to... niestety to serum tak nie pachnie :( ma lekką nutę kakaowca ale strasznie zwiewną i dużo bardziej delikatną niż w balsamach Mam cerę mieszaną , gdy jej porządnie nie nawilże wydziela mi się 2 razy wiecej sebum niż powinno , dlatego zawsze dwa razy w tygodniu używam olejków. I zawsze nakładam je na krem - w moim przypadku daje to najlepsze skutki , i wszystkim cerą mieszanym właśnie taki sposób aplikacji olejków polecam :) Bardzo podoba mi się skład - olejków naturalnych mamy naprawdę dużo np z pestek winogron , słodkich migdałów , makadamia , sezamowy czy kokosowy ( to nie wszystkie :) i olejki są wymieniane już na początku składu , o ile skład jest faktycznie taki jak na naklejce to super :D Chwilkę po aplikacji jak to olejek jest dość tłusty , jednak naprawdę szybko się wchłania do bardzo ładnego matu. Po pierwszych użyciach zauważyłam bardzo ładne nawilżenie i zmiękczenie skóry. Po około 3 tygodniach doszło do tego leciutkie rozświetlenie, cera była taka jakby wewnetrznie promienna , koloryt delikatnie wyrównany a sama skóra pod palcami wydawała się jakby troszkę gęstsza. Jeśli chodzi o redukcje przebarwień to mam ich maluto i nie są zbyt mocno widoczne , jednak rozjaśnienie zauważyłam dopiero po mniej więcej 3 miesiącach użytkowania produktu. Jestem więc bardzo zadowolona z tego produktu i na pewno po niego sięgne , gdy pokończe swoje zapasy olejków do twarzy :) Niestety nie widziałam go nigdzie stacjonarnie - jedynie w aptekach internetowych i kosztował w okolicach 50 zł
    Zalety:
    • spełnia obietnice producenta
    Wady:
    • brak stacjonarnej dostępnosci