Olejki do twarzy

Argan Oil Night Repair Serum Serum naprawcze na noc

• 4 kwietnia 2022 o 16:50
    Argan oil night repair serum Serum naprawcze na noc
    Na początku muszę wspomnieć o opakowaniu ,które dość mocno przypomina inne serum z droższej półki.Tak więc szata graficzna jak najbardziej na plus.Serum używam już miesiąc czasu i końca nie widać jest mega wydajne jedna kropelka wystarcza na twarz i szyję . Produkt jest średnio gęsty ale kremowy cudownie pachnie słodko ale świeżo. Wspomnę ,że opakowanie jest szklane 30 ml z pipetka która działa bez zarzutów. Serum stosuje na noc pod krem , ale jak zapomnę o kremie to nic się nie dzieje bo skóra po jego użyciu jest miękka gładka i wyraźnie nawilżona...oraz jedrnejsza. Produkt tanioszka ,a tak pozytywnie zaskoczyl
  • 27 listopada 2020 o 0:46
    Sympatyczne serum
    Jako wierna użytkowniczka Estee Lauder Advanced Night Repair nie mogłam nie zauważyć, iż to serum jest nim bardzo mocno inspirowane. Poczynając od konsystencji, przez kolor, a na dozowniku i buteleczce kończąc. Zauważalną od razu różnicą jest jednak zapach. W Estee jest on leciutki, bardzo mocno pielęgnacyjny i szybko się ulatnia. Tutaj niestety mamy do czynienia z intensywnym, mocno perfumowym zapachem, który przywodzi mi na myśl stare kosmetyki mojej babci z dodanymi lekko słodkimi nutami. Przyznam szczerze, że ten zapach mocno mnie zniechęcił, ale postanowiłam dać szansę produktowi. Samo serum, mimo nazwy, nie jest zupełnie tłuste. W konsystencji lekkie, szybko się wchłania i nie pozostawia żadnej śliskiej ani lepkiej warstwy. Pipetka moim zdaniem jest odrobinę za słaba jak na jego gęstość ale da się to "ograć". Nie jestem w stanie stwierdzić czy naprawdę działa silnie naprawczo na skórę ponieważ używam go zamiennie z w/w wysoko półkowym odpowiednikiem jednak na pewno całkiem nieźle nawilża. Za słabo jak na używanie go solo, ale zauważalnie wraz z kremem. Przyczepić bym się tez mogła jeszcze do samego napełnienia buteleczki. Producent mógłby albo produkować je ciut mniejsze albo wypełniać porządnie. Moja niestety była ledwie wypełniona do górnej krawędzi napisu "Argan" i nie wyglądało to dobrze. Jakbym dostała coś na wpół zużytego. Podsumowując - naprawdę dobry zamiennik Estee Lauder Advanced Night Repair w jeszcze lepszej cenie (ok 7zł w drogerii internetowej). Nie podrażnia mojej bardzo wrażliwej ceny popimo zapachu więc to też na ogromny plus. Gdyby nie zapach nie wiem czy bym się całkowicie na niego nie przerzuciła. Moja kieszeń na pewno byłaby mi wdzięczna ;)
    • opakowanie zewnętrzne
    • nawilżenie
    • nie podrażnia
    • średniej jakości pipeta
    • ilość produktu w stosunku do opakowania
  • 10 listopada 2020 o 15:54
    Delikatne
    Serum naprawcze na noc. Kupiłam przy okazji zakupów internetowych, ponieważ kosztowało grosze. Nakładałam je na noc i fajnie, ale delikatnie nawilżało twarz. Producent obiecuje, że produkt ten dzięki silnie rewitalizującej formule, regeneruje i odbudowuje wszelkie uszkodzenia naskórka, głęboko nawilża, odżywia, ujędrnia i uelastycznia. Raczej z aż takim działaniem tego serum się nie zgodzę. Przyjemnie się go używało, ale osobom z dużymi zmarszczkami raczej to serum nie pomoże. Buteleczka ma pipetę, konsystencja serum jakby galaretkowata, kolor mlecznobiały, a zapach.....przecudowny. Warto spróbować ponieważ nie jest drogie, a świetnie nawilża twarz.
    Zalety:
    • zapach, opakowanie, nawilżenie, cena
    Wady:
    • nie działa na zmarszczki
  • 19 września 2020 o 15:43
    Ciekawe
    Serum zaciekawiło mnie swoim ciekawym, eksluzywnym opakowaniem i niską ceną. Na początku nie doczytałam, iż jest to serum na noc, przez co poza ładnym wygładzeniem pod makijaż nie widziałam żadnych efektów. Jednak gdy zaczęłam stosować na noc, faktycznie działało lepiej. Odczuwałam delikatne nawilżenie i fajnie wygładzoną napiętą skórę. Przy regularnym stosowaniu można odczuć różnicę. Opakowanie jest bardzo eleganckie, wygodna pipeta ułatwia aplikację. Nie podoba mi się tylko konsystencja, jest taka trochę gęsta, mało przyjemna. Zapach jest w porządku, bardzo przypomina mi zapach odżywek do włosów.
  • 31 maja 2020 o 15:23
    Piekny zapach
    Nie będę się rozpisywać bo ten produkt nie przypadł mi do gustu. Piękny zapach to tylko jedyny plus tego serum. Zużyłam całe opakowanie i szczerze nie zauważyłam, żadnych rezultatów. Moja skóra jest spięta i woła o nawilżenie, Nie kupie ponownie.