Skóra, włosy, paznokcie

Omega Pharma Capivit HydroControl Plus

Skuteczność:
    Moni1
    11 listopada 2021 o 16:43
    Ten produkt nie ma prawa działać :-)
    Dostałam w prezencie więc zużyłam. 2 opakowania. Efektu żadnego. Zanalizowałam skład i ilość substancji zawartych w suplemencie. Żeby zadziałały trzeba by łykać 6 kapsułek dziennie, a nie jedną :-) Niestety na rynku jest bardzo dużo suplementów, które po prostu nie mają prawa przynieść efektów po ich zastosowaniu.
    Zalety:
    • NIC
    Wady:
    • Skład
  • 25 lutego 2018 o 19:40
    działa trochę, no trochę działa
    Stosuję tak co drugie wakacje. 2 miesiące, czasami 3. Plusy: + prosty skład + łatwe do przełknięcia + super dostępność +pomagają mojej suchej skórze Minusy: - działanie podstawowe, dość słabo - działały lepiej, gdy brałam więcej niż w zastosowaniach ( a tak chyba się nie powinno) - wpływały tylko na cerę, stan włosów bez zmian
  • 21 września 2017 o 12:06
    Jestem zadowolona
    Używałam tego produktu od maja, do września (w trakcie) i muszę powiedzieć, że jestem zadowolona z efektów. Zawsze w lato miałam problemy z suchością skóry, a nie lubię nakładać w lato tłustych kemów czy balsamów. W tym sezonie nie miałam takiego efektu, więc sądzę, że zawdzięczam to systematycznemu zażywaniu Capivit HydroControl Plus.
    Zalety:
    • Zaletą produktu, jest to że u mnie się sprawdził i że działa, a to chyba najważniejsze.
    Wady:
    • Wg mnie nie ma wad.
  • 27 sierpnia 2017 o 20:35
    Średnie efekty
    Kapsułek Capivit używałam przez okres 6 miesięcy. Udało mi się je kupić w bardzo korzystnej cenie, więc zakupiłam większą ilość, aby móc zauważyć efekty. Zażywałam je w okresie kiedy moja skóra miała tendencję do przesuszeń, była oporna jeśli chodzi o pielęgnację i nic jej nie pasowało, nawet pewniaki. Aptekarka na mówiła mnie właśnie na ten suplement zachwalając go i mówiąc, że sama go stosuje i widzi wspaniałe efekty. Kto by się nie skusił skoro mówi to specjalista? Kapsułki mają ciekawy wygląd - mają barwę pomarańczowa, w środku znajduje się płyn, są dosyć miękkie. Mają dosyć bogaty i przyjazny skład, witaminy, olejek z wiesiołka. Wygodne jest to, że zażywamy 1 kapsułkę dziennie i nie trzeba myśleć o kolejnych dawkach. Kapsułki nie mają żadnego posmaku. Niestety nie zauważyłam u siebie spektakularnych efektów jakie opisuje producent - przez pół roku moja skóra niewiele się zmieniła, nie zauważyłam większego wpływu kapsułek na jej nawilżenie, choć razem z dobrze nawilżającym kremem dawały jednak dobre efekty. Natomiast obietnica gładkości i sprężystości została spełniona.Nie do końca jestem zadowolona z efektów kuracji i raczej do niej nie powrócę.
    • Skuteczność

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie