-tak bardzo jak lubię masła do ciała Biolove, tak bardzo nie lubię tego peelingu,
-jedno opakowania wystarcza na jeden peeling całego ciała,
-cena jak za jedną aplikację jest dosyć spora,
-dostępny tylko online,
-bardzo ciężko go zmyć, a to jest coś, co dyskwalifikuje w moich oczach peeling, nienawidzę się z nim potem użerać z tymi nierozpuszczonymi drobinkami, które nijak nie chcą zejść,
-zapach nie przypadł mi do gustu, zaskakujące, bo uwielbiam zapach wanilii, natomiast peeling nie pachnie dobrze, to mieszanka zapachu masła o zapachu wanilii (boskie!) i jakiejś zwietrzałej choinki zapachowej do auta, ble,
+produkt polski,
+ładna szata graficzna,
+poręczne opakowanie,
+zostawia na ciele tłustą warstwę, bardzo lubię ten efekt, nie trzeba już stosować balsamu,
+dobrze złuszcza, to umiarkowanie mocny zdzierak, są mocniejsze, ale jego działanie jest dla mnie wystarczające,
+skóra jest po jego zastosowaniu miękka, elastyczna, odżywiona i nawilżona, jest to zauważalne,
+konsystencja typowego, bardzo zbitego cukrowego peelingu, łatwo się z nią pracuje,
+wiele zapachów do wyboru
Na promocji w Kontigo kupiłam kilka, nie wiem, czy w ogóle będę ich używać, bo zamiast mnie relaksować, tylko mnie denerwuje używanie takiego kosmetyku. Muszę się męczyć ze zmyciem. Niemniej jednak, jeśli kogoś to nie zraża, można wypróbować, bo działanie ma dobre.