Wody perfumowane damskie

Agent Provocateur Maitresse EDP

Agent Provocateur Maitresse Woda Perfumowana 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 30 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

szmuli
    4 kwietnia 2023 o 10:47
    Dla mnie ok, ale reakcja innych osób zniechęca...
    Perfum używamy, by czuć się dobrze. Żeby dodały nam pewności siebie, seksapilu, pazura. I być może Agent Provocateur ma coś w sobie (mam momenty, w których zapach mi się bardzo podoba), ale reakcje wszystkich wokół są zazwyczaj negatywne: "stara baba", śmierdziuch, tani piżmak - to tylko niektóre szczere opinie. Jeszcze żadne perfumy tak bardzo nie odebrały mi pewności siebie - a przecież nie o to w perfumach chodzi, prawda? Znalazłam dla nich dobre zastosowanie - psikam nimi wnętrze szafy, bo trwałość jest rzeczywiście bardzo dobra - mole nie mają szans ;)
    Zalety:
    • piękny flakonik
    Wady:
    • zapach działa wręcz alergicznie na wszystkich wokół.
  • 30 października 2020 o 22:09
    Intrygujący
    Gdzieś przeczytałam o nim, że to zapach kurtyzany i myślę, że to dość trafne określenie. Bardzo sensualny, niby otulający, ale z pazurem! Zdecydowanie jest to zapach na randkę, nie do pracy ani niedzielny obiad rodzinny :D Czuję w nim puder i piżmo i bardzo dużo ylang-ylang, co nadaje im odrobinę egzotyki. Są duszne, na pewno nie dla wrażliwych nosów. Nie wiem jak oni to robią, ale wszystkie perfumy AP mogę kupować w ciemno i wiem, że będą mega seksowne, trwałe i nietuzinkowe. Często używa się w stosunku do nich określenia "niepokojące, intrygujące" i myślę, że to bardzo dobrze oddaje ich charakter. Fragnantica: nutami głowy są Ylang-ylang i Płatki lotosu; nutami serca są Irys, Osmantus, Jaśmin wielkolistny i Liść fiołka; nutami bazy są Biały zamsz, Piżmo, Bursztyn i Cedr. W Polsce dość trudno dostępne, dlatego nie wiem, czy kupię ponownie.
    Finka2L
    20 grudnia 2017 o 10:52
    Erotyczny
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Maitresse to bardzo intymny zapach. Jest tu dużo piżma z delikatnym zamszem, które leniwie snują się po skórze. Jest lekko gorzkawy na początku za sprawą ylang. Podoba mi się. Jest brudny, przepełniony erotyzmem i bardzo intryguje. Na randkę ze śniadaniem ( lub na zwykłą, gdzie chcemy oczrować partnera i nie jest to pierwsze z nim spotkanie) jak znalazł. Piękny poprostu.
    Zalety:
    • zapach trwały
    • nietuzinkowy, bo ciężko znaleźć coś podobnego
    • przyjazna cena
    Wady:
    • nie ma
  • 22 września 2017 o 19:14
    Wymagający.
    Zapach na wieczór, ale nie dla wszystkich. Trzeba go umieć nosić. Nie wolno przesadzić z ilością. Mnie on się łączy z wieczornym wyjściem na drinka w czarnej, dzianinowej sukience... Zapach ciężko okreslić. Dość mocno kwiatowy, ale nie tandetnie słodki, raczej z dolewką czegoś drzewnego, skórzanego... Opakowanie mnie urzekło, ale nie łączy mi się z zawartością. Nie mniej jednak polecam fankom nietuzinkowych, ciężkich aromatów.
    Zalety:
    • trwałość,
    • nietuzinkowy zapach,
    • flakon,
    • rozwój na skórze.
    Wady:
    • cena,
    • dostępność.
    Katefit
    3 lipca 2016 o 9:58
    Uwodzicielka od brytyjskiej bielizny
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Zapach sam w sobie ładny, raczej subtelny jak już pierwsze 10minut minie. Początek sam to lekkie aldehydy choć nie ma ich w składzie, tak to wyczuwam. Kwiat fiołek lub irys czy w tych klimatach. Potem już łagodniej jakby nuty skórzane z irysem i piżmo. I subtelnie i kobieco. Agent P. jest marką brytyjską początkowo produkowali bieliznę damską. Potem rozszerzyl8i asortyment i doszła męska i perfumy, akcesoria itd.. Uwodzenie po angielsku. Hm.. jak dla mnie choć ciekawe to nie kupie pełnego flakonu.

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie