Skóra, włosy, paznokcie

Walmark Biotyna 300 mcg Włosy & Skóra

5 na 51 opinię

Skuteczność:
  • 26 kwietnia 2022 o 15:45
    Świetny produkt w niskiej cenie!
    Suplement kupiłam w Rossmannie. Nie nastawiałam się na spektakularne efekty w przypadku tak taniego produktu (cena regularna to ok 14 zł, ale często do zdobycia w promocji za niecałe 10 zł), a jednak jestem bardzo zadowolona! Pierwsze efekty zauważyłam po około 3 tygodniach stosowania. Moje brwi zaczęły wymagać regulacji częściej niż do tej pory! Jakiś czas później pojawiły się również pierwsze baby hair. Aktualnie stosuję suplement od ok 2,5 miesiąca- nowych włosów stopniowo przybywa, a pozostałe w mniejszej ilości wypadają. Poprawie uległa również moja skóra, na której rzadziej pojawiają się niedoskonałości! Opakowanie zawiera 30 tabletek, więc wystarcza na cały miesiąc. Po jednym opakowaniu nie możemy spodziewać się wielkich efektów, ponieważ włosy potrzebują trochę czasu, ale później nam się odwdzięczą.
    Zalety:
    • Niska cena
    • Niewielkie, łatwe do połknięcia tabletki
    • Duża deklarowana dawka substancji
    • Łatwa dostępność
    Wady:
    • Na efekty trzeba trochę poczekać
    • Skuteczność

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie