Skóra, włosy, paznokcie

Health Labs Care SmartMe

Skuteczność:
  • 9 marca 2025 o 15:46
    Faktycznie dziala
    Preparat kupilam, kiedy zobaczylam zdjecia przed i po pewnej uzytkowniczki, ktora borykala sie z cienkimi, przerzedzonymi wlosami tak jak ja. Uzywam go juz od ponad dwoch miesiecy i musze przyznac, ze pozytywnie mnie zaskoczyl. Pierwszy efekt, jaki zauwazylam po okolo miesiacu, to lepsze nawilzenie twarzy. Mam cere mieszana, wiec moje policzki zawsze byly sciagniete i troche przesuszone, a nos i czolo swiecily sie od nadmiaru sebum nawet po lekkim kremie. Mam wrazenie, ze moja cera jest teraz bardziej zrownowazona i nie mam problemu z taka skrajnoscia. Nie zauwazylam jakiejs szczegolnej roznicy jesli chodzi o paznokcie - ale raczej nie mam z nimi problemow. Jesli chodzi o wlosy, tu tez jest lepiej. Mam wrazenie, ze sa gestsze i rosna troche szybciej. Przerzedzenia nadal sa, ale zaczely sie wypelniac. Oprocz tego oleju, suplementuje jeszcze zelazo z tej firmy i regularnie wcieram, i mysle ze ten olej to takie fajne dopelnienie do tego wszystkiego. Wczesniej, kiedy uzywalam samych wcierek, nie mialam az tak dobrych efektow. Najwiekszym zaskoczeniem byla dla mnie znaczaca poprawa odpornosci. Mam dosc stresujaca praca, co przeklada sie na czeste chorowanie. Teraz nie mam juz tego problemu, ominela mnie nawet fala grypy, ktora rozlozyla pol biura. Nigdy nie przepadalam za tranem i nie znosze ryb, wiec dla mnie jest to swietny zamiennik. Smakowo, preparat smakuje jak olej zamiast jak syrop, co osobiscie bardzo mi odpowiada. Nuty maliny czy banana i pomaranczy sa tu praktycznie nie wyczuwalne. Mialam obie wersje i chyba wole ta malinowa, bo mam wrazenie ze ta bananowa troche podbija smak na niekorzysc, bardziej kojarzy mi sie wlasnie z tranem. Jedyne czego mozna sie tu przyczepic to cena. Preparat do najtanszych nie nalezy i jesli tylko zalezy wam na kwasach omega, to spokojnie znajdziecie cos co dziala w nizszych cenach. Ja go lubie poniewaz nie lubie tabletek i zawiera on dodatkowo witaminy, ktorych odzielny zakup kosztowalby mnie prawie tyle samo. Na pewno bede go nadal kupowac.
  • 21 lutego 2025 o 1:08
    Najlepszy witaminowy suplement jaki używałam
    Zakupiłam ten produkt intuicyjnie, poszukując preparatu łączącego kwasy omega, witaminę D i witaminę A w jednej formule, aby uniknąć przyjmowania wielu suplementów. Obecnie jestem w trakcie trzeciej butelki i zauważyłam znaczną poprawę kondycji mojej skóry: stała się bardziej elastyczna, promienna i odporna na czynniki zewnętrzne. Warto dodać, że w czasie stosowania preparatu nie zmieniałam innych kosmetyków pielęgnacyjnych. Niestety, wysoką cenę i nieprzyjemny smak, pomimo dodanych kompozycji smakowych, można uznać za pewne ogromny minus tego produktu.
    Zalety:
    • Widoczne efekty poprawy stanu skóry
    • Smak
  • 4 listopada 2024 o 23:40
    Cieszę się, że spróbowałam
    To moja pierwsza opinia na Wizaż. Dodaję ją, bo ten produkt naprawdę zdziałał u mnie cuda, a sama przed zakupem nowej rzeczy zawsze zaglądam na to forum po opinie. Kupiłam olej zachęcona wyglądem koleżanki, której nie widziałam kilka miesięcy, a pierwsze co zwróciło moja uwagę jak ją zobaczyłam to jej piękna cera. Przyznała wtedy, że jedyne co robi to pije od jakiegoś czasu ten olej. Długo zwlekałam z zakupem, przez wzgląd na bardzo wysoka cenę, jednak teraz uznaję, ze warto. Moja cera jest gładka, miękka i nawilżona, widoczoną poprawę zauważają również bliscy. Piję dopiero od trzech tygodni, ale na pewno na stałe zagości on w moim menu. Dodam, że stosuje także tran i bez żadnych innych zmian poprawiły mi się wyniki TSH, z przekraczających alarmująco normy do wartości mieszczącej się w normie. Jestem bardzo zadowolona!
    Zalety:
    • Działanie, szybka poprawa, widoczne efekty
  • 9 czerwca 2024 o 11:02
    Znakomity PR
    Przyznaję, że firma Healrh Labs Care ma tak znakomity PR, że oszołomiona kupiłam nawet ten olej do picia, mimo że niemal identyczną mieszankę można kupić zdecydowanie taniej. Kupiłam smak bananowo pomarańczowy. Nie czuję tam ani banana ani pomarańczy jedynie mocny posmak oleju lnianego. Nie uważam tego jako minus, wszak to nie suplement do delektowania się smakiem. Piłam dzielnie przez prawie dwa miesiące ( codziennie 5 ml) i ze wszystkich obiecywanych przez producenta cudów,zauważyłam tylko lepsze napięcie skóry ale to może być też zaletą kremu. Czego nie widzę, to być może faktycznie na poziomie molekularnym olej " wspierał komórki przed stresem oksydacyjnym" ale tak zrobi każdy preparat z witaminą E. Nie ukrywam, że przede wszystkim liczyłam na poprawienie kondycji przesuszonej skóry, skłonnej do niedoskonałości. Cera jest nadal sucha, niedoskonałości się pojawiają, cudów nie ma. Nie twierdzę, że to zły preparat ale nie jest to obiecywany suplementacyjny cud, jego fenomen wynika tylko i wyłącznie z marketingowej kampanii, doskonale prowadzonej.
    Zalety:
    • Doskonała kampania promocyjna
    Wady:
    • Brak obiecywanych przez producenta spektakularnych efektow
  • 8 maja 2024 o 13:32
    Pomógł mi zdecydowanie załagodzić trądzik
    Jako osoba, która całe życie boryka się z trądzikiem, sięgałam po wiele produktów oraz suplementów, które będą mi w stanie w tym pomóc i niestety w większości przypadków kończyło się to fiaskiem. Sytuacja się zmieniła w momencie kiedy dostałam ten suplement w syropie w prezencie i zaczęłam regularnie stosować. Efekty są zauważalne po dwóch tygodniach regularnego stosowania - skora zdecydowanie jest promienna, wygląda na zdrowszą i przede wszystkim mój trądzik został złagodzony. Nadal jest widoczny, ale wyprysków jest zdecydowanie mniej. Od tamtego momentu kupiłam już dwa nowe opakowania i stosuję codziennie bo na prawdę działa.