Skóra, włosy, paznokcie

Noble Health Class A Collagen Kapsułki

Skuteczność:
  • 3 stycznia 2024 o 19:22
    Skuteczne
    Collavegan kapsułki zamknięte są w plastikowej buteleczce. 60 sztuk. Starczy na miesiąc stosowania. Zaleca się dwie kapsułki dziennie. Kapsułki nie są dużych rozmiarów, łatwiej w użyciu. Zawierają biotynę, selen, cynk, witaminę E, witaminę C, collegan, kwas hialuronowy i jeszcze kilka innych składników ;) Po regularnym stosowaniu ponad miesiąc zauważyłam znaczą poprawę w kondycji włosów. Mniej wypadają i pojawiło się sporo nowych baby hair a skóra na twarzy wygląda na jędrniejszą. Collavegan kupiłam ze względu na osłabioną kondycję włosów. Tego typu produkty z kolagenem najlepiej stosować przez dłuższy czas wtedy efekt jest lepiej widoczny. Sam produkt w postaci kampulek przypadł mi do gustu. Dobre rozwiązanie gdy jest się na wyjeździe i nie ma się zbytnio czasu na odmierzaniu proszku do wymieszana z wodą. Zalety: Skład Widoczny efekt na skórze i włosach
    Gonia
    1 listopada 2021 o 19:13
    Niezły na poprawe jędroności skóry
    Stosuje kolagen rybi od ponad roku, ten od 2 miesięcy. Na pewno nie działa gorzej niż te droższe. Skóra jest fajnie nawilżona, bardziej jędrna a o to najbardziej mi chodzi. Widzę też poprawę w jakości i ilości włosów.
    Zalety:
    • skóra jędrna i napięta
    • nawilżona skóra ( nie tłusta)
    • poprawa stanu włosów
    Wady:
    • 4 tabletki dziennie - to najbardziej mnie denerwuje w tym preparacie
  • 4 października 2021 o 21:06
    Tańszy zamiennik Merz Special
    Po skończeniu już kilku opakowań Merz Special postanowiłam spróbować jakiś innych tabletek w trochę niższej cenie i wpadły mi w oko w Rossmannie właśnie te. Po kilku miesiącach przerwy w braniu tabletek moje włosy z powodu stresu znowu zaczeły wypadać na potęgę i postanowiłam coś poradzić. Biorę jedną rano i jedną wieczorem i po miesiącu widzę różnicę. Włosy już mniej wypadają i wyglądają o wiele zdrowiej, nie są już tak zniszczone to sam z paznokciami były strasznie cienkie i co chwilę się łamały a teraz są mocne. Skóra także się poprawiła, zauważyłam troszkę mniejsze pojawianie się niedoskonałości na twarzy szczególnie w stresujące dni.
    • włosy mniej wypadają
    • włosy wyglądają o wiele zdrowiej
    • paznokcie są mocne i nie łamią się
    • skóra jest troszkę wygładzona (mniej pojawia się niedoskonałości)
  • 5 marca 2021 o 8:51
    Kolagen...
    Sama nie wiem jak odnieść się do działania kolagenu. "Zjadłam" 3 opakowania więc powinnam widzieć efekty. Nieszczególnie wpłynął na nawilżenie mojej skóry, a niespodzianki na skórze w dalszym ciągu się pojawiają z taką samą częstotliwością. Myślę,że troszeczkę poprawił się wygląd moich włosów,ponieważ mniej wypadają i zaczęły błyszczeć. Paznokcie dość szybko rosną i są mocne, ale one nigdy nie sprawiały mi jakoś problemu;) O jędrności skóry ciężko się wypowiadać mając niespełna 30lat ;) Przyjmuję ten suplement chętnie,ale spektakularnych efektów nie widzę, być może wcale nie jest mi on potrzebny ( hahaha)
  • 19 stycznia 2021 o 13:50
    Mieszane uczucia
    Mam bardzo mieszane uczucia co do produktu. Faktycznie, widać poprawę, ale nie wszędzie. Włosy rosną szybciej - prawda. Skóra - nie jestem pewna, jeśli jest lepiej to poprawa jest znikoma. Paznokcie - dramat. mam wrażenie, że są w gorszym stanie niż wcześniej. Rozdwajają się strasznie. Płytka jest mocna, ale zawsze taką miałam. Produkt stosuję bardzo regularnie od ok 2,5 miesiąca Mimo wszystko nadal kupuję produkt, można go dostać na promocji w drogeriach za ok 30zł, starcza na ok 24 dni.
    Zalety:
    • polepszenie kondycji włosów
    Wady:
    • nie pomaga na paznokcie
    • 2 tabletki dwa razy dziennie? mogli to lepiej rozwiązać
    • Skuteczność

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie