Skóra, włosy, paznokcie

Biotebal Plus Suplement Diety na Włosy, Skórę i Paznokcie 30 Tabletek

Skuteczność:
    BusiaB
    Wczoraj o 23:20
    Pomoc w ratowaniu włosów po ciąży
    Używa od:próbka
    Około 4, 5 miesięcy po porodzie zaczęły mi garściami wypadać włosy , ale to w takich ilościach ,że autentycznie zaczęło mnie to przerażać . W najgorszym momencie włosy przerzedziły mi się tak o połowe. I wtedy dotarł do mnie Biotebal . To był ten moment , w którym pomyślałam sobie , że albo to albo nie wiem co robić dalej. Oczywiście też z zrobiłam morfologię i badanie TSH bo mam niedoczynność tarczycy, a to też się przyczynia do słabych włosów. Pierwszy efekt to były mniej łamliwe paznokcie . Płytka już po tygodniu stosowania tabletek zrobiła się twardsza. A po miesiącu zaczęłam zauważać u siebie baby hair. Nie wyglądało to dobrze , ale bardzo się z nich ucieszyłam . Włosy też nabrały więcej blasku. Ciągle jednak na szczotce było ich za duzo . Szczególnie po umyciu i suszeniu najwięcej ich traciłam . Teraz widzę znaczną poprawę. Nadal będę stosować Biotebal i jeszcze wzmacniam efekt pijąc codziennie kieliszek soku z pokrzywy. Mam nadzieję że komuś pomoże moja historia ratowania włosów.
    sunny85
    Wczoraj o 23:12
    Zauważalne efekty po 3 miesiącach stosowania!
    Stosuję Biotebal plus od 3 miesięcy i z całym przekonaniem mogę stwierdzić że ich kondycja bardzo się poprawiła! Moje włosy przed rozpoczęciem kuracji bardzo się wykruszyly-to chyba efekt wieloletniego farbowania na blond. Już po jednym opakowaniu zauważyłam że ten proces się spowolnił,zaczęły Mi rosnąć baby hair. Obecnie moje włosy są zdecydowanie zdrowsze,mają więcej blasku a proces ich kruszenia się zatrzymał.Przy okazji wzmocniły Mi się również paznokcie i polepszyła się cera! Takie combo 3w1! Serdecznie polecam.
  • Wczoraj o 23:02
    Na efekty trzeba poczekać
    Stosowałam Biotebal Plus przez 3 miesiące i mogę powiedzieć, że działa – choć trzeba na efekty trochę poczekać. Włosy stały się mocniejsze, mniej wypadają i wyglądają zdrowiej. Paznokcie przestały się łamać i są zdecydowanie twardsze. Skóra również lekko się poprawiła – jest bardziej nawilżona i wygląda świeżej. Suplement ma dobry skład (biotyna, cynk, kolagen, witaminy), a wystarczy 1 tabletka dziennie. Jedyny minus to specyficzny zapach tabletek, ale da się przyzwyczaić.
  • Wczoraj o 23:01
    Widoczna poprawa kondycji włosów i paznokci
    Suplement Biotebal Plus stosuję od około trzech miesięcy i zauważyłam znaczną poprawę w kondycji moich włosów i paznokci. Włosy (średnioporowate, z tendencją do wypadania) stały się mocniejsze, mniej się łamią i zauważyłam sporo „baby hair”. Paznokcie, które wcześniej rozdwajały się i były łamliwe, są teraz twardsze i rosną szybciej. Suplement ma wygodną formę kapsułek, które łatwo się połyka. Nie powoduje u mnie żadnych skutków ubocznych ze strony żołądka. Opakowanie jest estetyczne i zawiera szczegółowy opis składników, co uważam za duży plus. Suplement nie ma intensywnego zapachu ani smaku, co również jest dla mnie ważne. Myślę, że to dobry wybór dla osób, które borykają się z osłabionymi włosami i paznokciami – efekty nie są natychmiastowe, ale przy systematycznym stosowaniu naprawdę zauważalne.
  • Wczoraj o 22:01
    Produkt zrobił na mnie bardzo duże wrażenie. Polecam na problemy z wypadaniem włosów i łamaniem paznokci.
    Mam cerę mieszaną, skłonną do przesuszeń w okolicach policzków. Włosy: cienkie, delikatne, z tendencją do wypadania, zwłaszcza sezonowo (jesień/wiosna). Paznokcie: łamliwe, rozdwajające się, trudno je było zapuścić bez pękania. Pierwsze efekty zauważyłam po około 3–4 tygodniach regularnego stosowania (1 tabletka dziennie). Włosy przestały wypadać garściami, a podczas mycia czy czesania widziałam wyraźnie mniej włosów na szczotce. Po dwóch miesiącach pojawiły się też nowe “baby hair”, co bardzo mnie ucieszyło – widać, że coś zaczęło się dziać od środka. Paznokcie również zareagowały pozytywnie – przestały się rozdwajać, stały się twardsze, mniej podatne na łamanie i zaczęły szybciej rosnąć. Różnicę zauważyłam nawet w ich kolorze – zrobiły się bardziej różowe i zdrowo wyglądające.Z czystym sumieniem polecam Biotebal wszystkim osobom, które zmagają się z nadmiernym wypadaniem włosów, ich osłabieniem czy łamliwością paznokci. W moim przypadku zadziałał naprawdę skutecznie, a pierwsze efekty pojawiły się szybko. Oczywiście warto pamiętać, że suplementy działają najlepiej przy regularnym stosowaniu i odpowiedniej diecie. Dla mnie to był strzał w dziesiątkę – na pewno wrócę do niego jeszcze nie raz, szczególnie w sezonach przejściowych.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie