Chusteczki do higieny intymnej

Cleanic Sensitive Care, Chusteczki do higieny intymnej

• 18 września 2024 o 16:25
    Bardzo fajne
    Chusteczki kupiłam w drogerii już jakiś czas temu. Zdecydowałam się na zakup tego kosmetyku ze względu na korzystną cenę oraz dopisek sensitive na opakowaniu (nie ukrywam że mam bardzo wrażliwą skórę i jest to dla mnie ważne). W opakowaniu znajduje się 20 sztuk chusteczek które są dobrze nawilżone. Wykonane są z bardzo delikatnego materiału, który nie podrażnia skóry. Jedyne co mi przeszkadzało to to, że ta folijka którą przykrywamy opakowanie żeby chusteczki nie wysychały nie chciała się dobrze kleić. Ogólnie rzecz biorąc produkt jest super, opakowanie mogłoby być lepiej przemyślane jednak z tego co widziałam w większości tego typu produktów jest takie zamykanie.
  • 19 czerwca 2023 o 21:13
    Fajnie się sprawdziły
    ✔️W środku opakowania znajduje się 20 sztuk dobrze nawilżony chusteczek. Opakowanie bardzo ślicznie prezentuje się a do tego jest małe i podręczne. Bardzo dobre ma zamknięcie co nie wysychają chusteczki. ✔️Chusteczki są dobrej wielkości nie za małe ani duże. Mają fajny delikatny zapach lekko wyczuwalny. ✔️Jestem bardzo z nich zadowolona dają uczucie odświeżenia jak i dobrze oczyszczają. Co do ich dostępności można kupić w Rossmannie całkiem tanio ja akurat je kupiłam za 3 zł.
  • 14 kwietnia 2023 o 19:02
    Polecam!
    Chusteczki Cleanic są naprawdę warte uwagi. Małe, zgrabne opakowanie z praktycznym zamknięciem w postaci foliowej nalepki dobrze się sprawdza, żeby zabrać je do torebki np. w podróż. Nie korzystam nich często, bardziej okazyjnie ale jeśli wybieram to zazwyczaj właśnie te. Są dobrze nasączone ale nie ciekną, wyciąga je się dobrze, pojedynczo bo z tym to bywało różnie. Nie rozrywają się, są z dość mocnego materiału. Oczyszczają, odświeżają, dają uczucie komfortu. Cena też jest ok jak za tak dobre jakościowo chusteczki. Polecam.
    Zalety:
    • dobrze nasączone,
    • oczyszczają,
    • zgrabne, poręczne opakowanie,
    • dobrze się je wyciąga,
    Ann_ek
    28 września 2020 o 17:59
    Fajniutkie!
    Przez wiele lat byłam wierna wersji zielonej, ale ta różowa pewnego razu przykuła moją uwagę na półce sklepowej. Jakoś tak zachęciło mnie określenie sensitive :) Kupiłam opakowanie 20 sztuk. Raczej nie używam takich produktów na co dzień, są bardziej opcją awaryjną. Te służyły mi podczas moich ostatnich szpitalnych wojaży. Opakowanie wygląda bardzo schludnie i eleganckie, podoba mi się szata graficzna i kolorystyka. Poza tym jest funkcjonalne – przede wszystkim posiada dobre zamknięcie, które szczelnie przylega i pozwala na zużycie produktu do końca, chusteczki nam po prostu nie wysychają. Jest to zamknięcie w formie folijki. Łatwo się wyjmują, nie miałam problemów z ich pojedynczym wyciąganiem. Opakowanie jest zgrabne, bardzo dobrze nadaje się do torebki. Same chusteczki mają odpowiedni kształt, nie są za małe. Plus za to, że nie rolują się podczas używania. Świetnie nasączone, ale nie kapią płynem. Do dokładnej higieny wystarczy jedna sztuka, więc wydajność jest w porządku. Podoba mi się zapach, jest delikatny i łagodny, jakby lekko kwiatowy, ale nie przekombinowany i nie przesadzony. Produkt jest dobrze dostępny, ja kupiłam oczywiście w Rossmannie. W działaniu również dają radę. Przede wszystkim bardzo skutecznie oczyszczają. Naprawdę odczuwalnie odświeżają okolice intymne. Poza tym nie podrażniają, nic nie szczypie. No i nie pienią się, czego nie lubię w tego typu produktach. Zdecydowanie zaskoczyły mnie pozytywnie.
    Zalety:
    • delikatne, nie podrażniają
    • dobrze oczyszczają
    • odświeżają
    • dobre zamknięcie opakowania, nie wysychają
    • zgrabne opakowanie
    • mają ładny zapach
    maraz86
    13 lipca 2019 o 7:09
    Są w porządku
    Chociaż takich chusteczek używam w ostateczności mogę powiedzieć że są w porządku. Delikatne w składzie i zapachu.Nie podrażniają,nie ma tego lepkiego uczucia i co po niektórych chusteczkach można zauważyć że tworzą pianę te na szczęście nie.Polecam
    • Skład
    Wady:
    • Na razie nie zauważyłam