Wody toaletowe damskie

Yves Saint Laurent Young Sexy Lovely EDT

Nasi użytkownicy zostawili 23 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

a ga ta
    22 czerwca 2022 o 19:49
    Delikatne
    Bardzo delikatny, kwiatowo-owocowy aromat. Wyczuwam w nim piękne nuty drzewne. Woda nie jest dusząca. Pięknie stapia się ze skórą. Niestety, obecnie, jest to produkt trudno dostępny. Jednak zaręczam, że warto poszukać go w perfumeriach internetowych.
    • Flakon
  • 24 kwietnia 2014 o 20:04
    WSTYD i HAŃBA!!!
    Trudno mi uwierzyć, że te perfumy są sygnowane marką YSL... dla mnie to niepojęte:( Zapach jak to popularne w perfumiarstwie kwiatkowe mixy- z założenia banalny. Nic nie wybija się na na pierwszy plan - takie nijakie kwiatki sratki... Ale kompozycja to sprawa dyskusyjna: dla jednych genialna, dla innych magiczna - kończąc na banalnej. Dla mnie te perfumy powinny nazywać się tylko Young. Są krótkotrwałą eksplozją wszelkich nieskomplikowanych aromatów, które ulatniają się z prędkością światła. Dla mnie absolutna porażka. Nie ma tam Love, nie ma Sexy - jest tylko chwilowa chmurka przyjemnego "nic". Polecam młodym nastolatkom z dużym kieszonkowym - reszcie odradzam. Używam tego produktu od: kilka testów Ilość zużytych opakowań: 50 ml w trakcie
    AnulaQa
    3 grudnia 2012 o 13:43
    Powiedziałabym, że bardziej eteryczny, niż erotyczny ;)
    Po wielu latach, prób i błędów, doszłam do wniosku, że najlepsze dla osób o tak wrażliwym zmyśle powonienia jak mój w połączeniu ze słabą głową i niskim ciśnieniem, są nie wody perfumowane a właśnie ich toaletowe wersje. Nie wiem jak to jest z Wami , drogie Wizażanki, ale ja zapachy kupuję zazwyczaj zimą. Latem nie mam ochoty w ogóle wchodzić do perfumerii. Był to czas świąteczny, w dodatku dzień Matki Boskiej Pieniężnej. Kolorowe wystawy, muzyka i promocje, powodowały, że jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności moja portmonetka, aż chudła w oczach. Zapomniawszy o zasadach doboru perfum, obwąchałam wszystkie flakony, które bardziej, lub mniej wpadły mi w oko. I tylko do Young Sexy Lovely poczułam "miętę". Tylko ona nastroiła mnie pozytywnie, nie wywołując uczucia mdłości. Ona, dodała mi energii. Jest zabawna w swojej prostocie. Myśli, że jest już dorosła, emanuje swoją kobiecością, tymczasem wygląda jak mała dziewczynka przechadzająca się po mieszkaniu w dużo za dużych maminych szpilkach. I jak zwykle, posypało się wiele komplementów na jej temat z męskiej strony. Panie, mój nowy nabytek skomentowały zwykłym grymasem twarzy, mówiącym : nic specjalnego. Wystarczy spojrzeć chociażby tu na Wizaż, że wonie intensywne, mają o wiele więcej zwolenniczek, niż te delikatne. Ja lubię, kiedy perfumy idą wraz ze mną, a nie kilka km przede, ciągnąc się dłuuuugim ogonem za mną. Jest to zapach delikatny, niedrażniący. Kwiatowo- owocowy. Świeży. Eteryczny. Idealny na lato, ale ja, używałam go również zimą. Dla kobiet subtelnych, które nie lubią grać pierwszych skrzypiec. Skromnych i ciepłych z natury. Co do trwałości- zapach wyczuwalny kilka godzin, standardowo przy EDT. Flakon- poręczny, mały, z wytłoczonym serduszkiem. Dziewczęcy. Szklany, ale lekki z tendencją to "nietrzymania...zatyczki", która lubi zyć własnym życiem i zaglądać do wszystkich kątów w torebce. Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: jedno
    aniyam
    4 lipca 2012 o 19:47
    delikatny na lato
    Kupiłam go w promocji w SP za jakieś 99 zł. Nie rozumiem dlaczego ludzie czepiają się, że szybko się ulatnia i nie czuć go długo - przecież to tylko woda toaletowa a nie cięzkie perfumy. Woda zawsze szybko się ulatnia Plusy: -wydajny -delikatny, letni słodki zapach -nie jest cięzki i nie boli od niego głowa -idealny na lato, na dzien do pracy Minusy: -cena Nie wiem czy go jeszcze raz kupię, ponieważ nigdy nie wracam do tych samych perfum, które już miałam. Ale zaskoczył mnie bardzo pozytywnie I jeszcze raz podkreślam to jest woda toaletowa więc nie pachnie cięzko i długo tak jak perfumy Używam tego produktu od: jakiś czas Ilość zużytych opakowań: 1 szt.
    Dinulka
    21 września 2011 o 17:22
    szkoda pieniędzy na niego
    Mam go z wymianki i niestety od razu mam ochotę rzucić w kąt. Zapach przeciętny, z kategorii kwiatków-sratków. Bardzo szybka wygasa, maksymalnie łagodnieje i osiada blisko skóry. Dziwi mnie, że taki dom jak YSL wykreował taki zapach - stawiam go bardziej wśród zapachów Oriflame, Avon, nudnego Dali albo Adidasa. Na początku może zajechać spirytusem. Płaskie, nudne, wtórne aż do bólu. Po co one komu? Nadają się na prezent - nie powinny nikogo wielce obruszyć, są do zaakceptowania, ale raczej nie do pokochania ;-) Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: ileś tam ml.