Żele pod prysznic dla mężczyzn

AXE Excite, Bodywash Żel pod prysznic

• 1 sierpnia 2023 o 21:23
    Zapach i wydajność na plus
    Nie jest to żel, który posiada jakiekolwiek właściwości pielęgnacyjne. Ma po prostu myć i to robi, a przy tym za bardzo nie wysusza skóry. Opakowanie to solidna i nieprzezroczysta butla. Trochę się z niej "ulewa", no, ale ideałów nie ma. Żel ma ciekawy ciemny kolor oraz intensywny i trwały zapach. Jest bardzo wydajny - w każdym razie mi wystarcza na dwa miesiące przy stosowaniu go dwa razy dziennie. Pieni się dobrze, tak akurat- nie za słabo i nie za mocno. Zapach jeszcze przez jakiś czas po jego użyciu czuć w łazience. Dla mnie to plus. Mogę tyko polecić.
    W strefie wolnocłowej
  • 13 sierpnia 2021 o 10:43
    Bardzo dobry
    Wydaje mi sie ze jakościowo jest to bardzo dobry zel. ma swietny zapach i stacza na długo. Nie wysusza skóry, dobrze domywa ciało i obficie się pieni. Z pewnością bedę go kupować
  • 3 stycznia 2021 o 10:38
    Uwielbiam
    Na chwilę obecną jeden z moich ulubionych męskich żeli pod prysznic. Od początku urzekł mnie jego piękny zapach i śliczna fioletowa konsystencja!!! Używanie jego było dla mnie wielką przyjemnością. Żel ma fajne, duże opakowanie. Wyprofilowane typowo dla marki Axe, przypominając iksa, Butelka jest spora, a zamykanie jest szczelne, więc nie wlewa się woda. Niestety czasami dozuje za dużo płynu. Konsystencja jest rzadka, ale przyjemna Nie tworzy jakiejś super piany, ale dobrze domywa ciało i łatwo można rozprowadzić płyn. Ma cudowny lekko orientalny zapach!!! Nie wysusza ciała
    • działanie
  • 10 kwietnia 2020 o 8:35
    Najpieknijeszy zapach od AXE
    Jeden z niewielu hitów mojego faceta. Dla mnie samej zapach - REWELACJA ! Jeśli chodzi o działanie - mąż zawsze miał problem z sucha skóra. Po tym żelu skóra przez dłuzszy czas zostawała nawilżona a przy regularnym stopsowaniu problem był znacznie mniejszy. Zel jest bardzo wydajny, szybko i łatwo się pieni no i przede wszystkim skóra pachnie przez kilka długich godzin.
    Zalety:
    • wydajność, zapach, działanie, konsystencja
    DK96
    12 października 2019 o 1:37
    Axe excite
    Mimo, że to produkt niskiej jakości z tanim składem i płacimy za markę to zrobił na mnie dobre wrażenie. Głównie swoim zapachem, który utrzymuje się na ciele po umyciu oraz opakowaniem, którym świetnie aplikuje się żel.
    • Konsystencja
    Wady: