Maszynki do golenia dla kobiet

Gillette Venus Breeze, Golarka dla kobiet

Gillette Venus Comfortglide Breeze Maszynka + 2 ostrza

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 1 kwietnia 2020 o 12:25
    Bardzo dobrej jakości maszynka do golenia
    Polecam ten produkt maszynka jest ostra goli dokładnie i oczywiście nie podrażnia skóry. Moim zdaniem jednak przy pierwszych kilku użyciach za bardzo się pieni i wtedy zużywają się całe paski żelowe. Maszynka do golenia z wbudowanymi paskami żelu - pomysł świetny ale jak z jego wykonaniem? Paski żelu dobrze pełnią swoją funkcję - maszynka pewnie porusza się po skórze i dobrze goli. Absolutnie żadnych podrażnień. Rączka maszynki gwarantuje pewny chwyt. Można się przyczepić jedynie do wydajności - paski żelowe kończą się po kilkunastu użyciach (nogi) - mogłyby wytrzymywać ciut dłużej ale ogólnie rzecz biorąc produkt jest świetny koniec z nieporęcznymi piankami do golenia ;)uważam że jest to dobra golarka jednak bardziej opłaca się kupić jej poprzednią wersję bez pasków.
  • 16 września 2019 o 18:00
    Dramat!
    Nie polecam. Jeszcze żadna maszynka tak strasznie mnie nie uczulila... włoski szybko odrastają. Dla osób z atopia nie polecam, przeczytałam skład I jestem przerażona....
    Zalety:
    • Kolor
    Wady:
    • Skład żelu/balsamu który jest w maszynce jest strasznie uczulajacy.
    • Szybko się tępi.
    • Za droga
  • 28 lipca 2018 o 15:50
    fajna ale
    ogólnie naprawdę fajna gdyby nie cena. Ciało jest gładkie, ładnie się pieni ta żelowa powłoczka nic dodać nic ująć. Mogla by być trochę trwalsza jedna maszynka starcza dosłownie na parę razy
    Zalety:
    • poręczna maszynka,
    • gładkość,
    • fajne wykonanie,
    Wady:
    • cena naprawdę zbyt drogo jak na taką maszynkę z dwoma wkładami ok 40 zł czasem w promo za 30 parę ale to i tak o wiele za dużo
    _Ariel_
    14 lipca 2018 o 14:10
    ok.
    Mam bardzo wymagającą skórę jeśli chodzi o golenie. Większość maszynek powoduje u mnie podrażnienia, więc zdecydowałam się zainwestować w coś lepszego. Padło na Breeze. Jeśli chodzi o samą depilację przebiega ona bardzo przyjemnie. Skóra jest gładka i przede wszystkim dokładnie ogolona. Pod tym względem spełniła swoje zadanie i moje wymagania. Minusem jest na pewno trwałość nawilżających pasków, które szybko się kończą. Maszynka mimo wszystko nadal pozostaje ostra, więc odczepiam paski i używam dalej. Nie odstraszyło mnie to więc będę używać dalej, dopóki nie znajdę lepszej.
    Zalety:
    • dokładność golenia
    • wygodna rączka
    • możliwość stosowania różnych wariantów.
    Wady:
    • trwałość żelowych pasków
  • 13 lipca 2018 o 11:16
    zdecydowanie na plus.
    Ta maszynka zakończyła moją przygodę z wrastającymi włoskami. Ponadto pięknie pachnie, nie wymaga dodatkowych środków pomocniczych typu żel czy pianka. Wymaga odpowiedniego przechowywania, aby żelowe paski nie odpadły. Megakomfortowe i szybkie golenie. Odejmuję jedną gwiazdkę ponieważ jeśli idzie o bikini trzeba poprawić czymś z mniejszą główką.
    Drogeria Natura