Wody toaletowe męskie

Avon Just Play EDT

• 8 listopada 2020 o 12:50
    Orzeźwiający dzienny zapach dla młodego mężczyzny.
    Perfumy Avon Just Play zawsze były w zapasie mojego narzeczonego. Uwielbia ten zapach i w sumie muszę przyznać, że ja też go bardzo lubię jak nim pachnie. Flakonik jest dosyć zwykły, nie mam w nim nic szczególnego, przeźroczyste szkło i do tego niebieski napis i korek. Same perfumy też są lekko niebieskie. Atomizer dozuje odpowiednią ilość produktu oraz nie pluje ogromnymi kroplami. Sam zapach jest bardzo orzeźwiający. Kilka chwil po aplikacji najbardziej wybija się właśnie zapach limonki, później mrożona herbata. Po upływie czasu zaczyna być wyczuwalne piżmo, a ja uwielbiam perfumy zawierające właśnie piżmo <3 Zapach nie jest zapachem bardzo krótkotrwałym, ale również nie wytrzyma cały dzień. Co kilka godzin jednak trzeba się psiknąć żeby znów poczuć jego intensywność. Nie są to perfumy jakoś bardzo wydajne, ale w cenie 20 zł na prawdę robią robotę. Uważam, że są to perfumy skierowane dla młodego mężczyzny, ponieważ są orzeźwiające i energiczne. Są dobre w porze letniej i wiosennej, do jesieni i zimy nijak mi pasują. Wolę wtedy zapachy bardziej cięższe i bardziej aromatyczne, klimatyczne, raczej nie cytrusowe. Zapach cytrusowy zawsze dobrze pasuje do ciepłej pogody i aktywności. Na pewno nie jest to ostatni flakonik mojego mężczyzny.
    Zalety:
    • orzeźwiający i cytrusowy zapach
    • pasują w porze letniej
    • dosyć trwałe jak na 20 zł
    • dobra dostępność u konsultantek, ale również na allegro
    Wady:
    • trzeba aplikować ponownie, żeby wzmocnić zapach
  • 24 kwietnia 2020 o 14:17
    Uwielbiam ten zapach!
    Perfumy zamówiłam jakiś czas temu swojemu facetowi z katalogu Avon. Zachęciła mnie do tego cena promocyjna. Piękna buteleczka w kolorze niebieskim, urzekła mnie swoim zapachem, tak samo mojego faceta. Zapach jest obłędny, taki jaki lubię. Pachną dość mocno, lecz po jakimś czasie ten zapach ulatuje. Nie trzymają się długo. Myślę że będzie idealny na lato, dla odświeżenia. Na większe wyjścia polecałabym inne perfumy. Produkt jest dość wydajny, wystarcza na dlugo. Buteleczka jest poręczna, zmieści się wszędzie.
    • flakon
    • wydajne
    Wady:
    • nie trzymają się dlugo
  • 9 lutego 2020 o 22:06
    Avon, Just Play
    Kupiłam mężowi na prezent pod choinkę jakiś czas temu. Zapach ma przepiękny, jeden z nielicznych męskich zapachów, które ja bardzo lubię ( a wiadome, męża zapach ma mi się podobać :D ) . Niestety, nie jest na tyle trwały, jakbym chciała. Trwałość oceniam raczej na 3+. Butelka jest bardzo poręczna, wygodna. Nie zajmuje dużo miejsca, mąż spokojnie wcisnął go sobie do kosmetyczki między swoje bibeloty ;) Myślę też, że jest wydajny. Wystarczy 2-3 psiknięcia i czuć go dośc intensywnie ( szkoda tylko, że za krótko!) . Na grubsze okazje jednak szukałabym czegoś innego, na jakieś krótkie letnie wypady jest w sam raz :)
  • 21 lipca 2018 o 15:36
    Młodzieńczy zapach
    Perfum zakupiłam już jakiś rok jak nie więcej mężowi tak w ciemno raczej ze względu na promocję, która wtedy była oraz że ma ładny flakon. Perfum jest trwały, dość silny i długo się utrzymuje ale jest w nim nuta słodyczy dlatego dla starszych panów się nie nadaje. Mój mąż ją polubił nie tylko ze względów zapachowych ale również stosunek jakości do ceny jest OK.
    Zalety:
    • Flakon
  • 2 maja 2018 o 11:12
    Idealne
    Perfumy mają bardzo intensywny i męski zapach, który jest przepiękny. Buteleczka jest wydajna i bardzo wygodna w użyciu. Perfumy są niezwykle trwałe jak na tak niską cenę.