Wody toaletowe męskie

Dolce & Gabbana Pour Homme Woda Toaletowa dla Mężczyzn 75ml
E-Glamour.pl
Dolce&Gabbana Pour Homme woda toaletowa 125 ml dla mężczyzn
Dolce&Gabbana pour Homme Dolce & Gabbana

Nasi użytkownicy zostawili 35 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 maja 2020 o 18:15
    Jeden z najlepszych zapachów męskich
    To mój drugi ulubiony męski zapach. Podarowałam go znajomemu na urodziny i od tego momentu ma zakaz używania innych perfum :P Jest niezwykle męski i sexowny. Jestem w stanie wyczuć go na każdym mężczyźnie. Zapach idealny na wieczór i imprezę, raczej jest zbyć zmysłowy na dzień.
    • Flakon
    W perfumerii
  • 1 lutego 2019 o 20:47
    Coś pięknego
    Od lat kocham! mój mąż zawsze musi mieć go na półce. Zapach jest cudowny, zmysłowy, głęboki. No rewelacja. Trwałośc bardzo dobra. Połączenie wyjątkowe.
    Zalety:
    • wszystko!
    Wady:
    • Flakon
    W perfumerii
    linka78
    16 października 2013 o 22:52
    Trwaly zmyslowy i wart swej ceny
    Powod?to jedyna woda jaka pasuje mojemu mezowi i do mojego meza.Moglabym go wachac i wachac i nie msm dosc.Nie watpie w sexownosc tego zapachu i raczej na dzien i do pracy moze byc nieco ryzykowne jego uzycie ;).uwielbiam zapachy ktore nie czuc spoconym facetem po 50.A ten mozna uzywac do 100.Szostka z plusem! I kupie mu go znow. Używam tego produktu od: Dłużej niż rok Ilość zużytych opakowań: 3
  • 4 lutego 2013 o 17:45
    SPRZEDAŁAM NA ALLEGRO
    PIERWSZE PSIKNIĘCIE WYWOŁAŁO POZYTYWNE EMOCJE. SZALENIE SPODOBAŁA MI SIĘ TA TYTONIOWA NUTA, JAKBY KTOŚ PALIŁ FAJKĘ. JEDNAK PO JAKIMŚ CZASIE WYCZUWAŁO SIĘ COŚ OSTREGO. OSOBIŚCIE MI TO NIE PRZESZKADZAŁO, ALE IDĄC GDZIEŚ Z MĘŻEM ZASTANAWIAŁAM SIĘ CZY KTOŚ ŹLE NIE ODBIERA TYCH AKORDÓW. TO PERFUMY Z GATUNKU NARZUCAJĄCYCH SIĘ. PONIEWAŻ NIE BYŁAM DO NICH PRZEKONANA W 100 %, SPRZEDAŁAM NA ALLEGRO I PRZYZNAM, ŻE LICYTACJA CIESZYŁA SIĘ WIELKIM POWODZENIEM :) Używam tego produktu od: KIEDYŚ Ilość zużytych opakowań: OK. 10 ml
    Icarium
    15 sierpnia 2012 o 21:08
    tragizm
    przytłaczająca woń cytrusowych owoców, którą twórca zapragnął przełamać ziołowymi przebłyskami swojego "geniuszu", ale żeby jeszcze bardziej dobić zapragnał wykończyć kompozycję ciepłymi meskimi akcentami tonki i piżma. Wyszło tak jak wyszło: tanie i toporne cytrusy, zioła tak finezyjne jak projekty samochodów pewnej popularnej firmy z wolfsburga, a baza przypomina zapachem roztopione masło na skórze w upalny dzień. Brawo, najbardziej bawią mnie opinie o tym, że kobiety, są na niego wyczulone i wariują czując go na facecie. Cieszę się, że w zdobywaniu uznania u płci pięknej za pomocą perfum, zajmuję odmienną nisze ekologiczną niż fani D&G. Doskonale sprawdza się jako kosmetyk na łazienkowej półce z rzeczami dla gości (z różnymi jednorazówkami itp) schodzi wtedy jak woda i tylko dzięki temu udało mi się zmordować cała butelkę.