Kremy i maski do rąk

Bielenda Comfort +, Skarpety zmiękczające z mocznikiem 20%

Bodyland.pl
Bielenda Comfort+ U) skarpety zmiękczające aktywna maść na pękające pięty z mocznikiem 2x6ml
HOBB
Bielenda Skarpety zmiękczające
Bielenda Comfort Zabieg do Stóp Zmiękczający
notino.pl

• 5 stycznia 2025 o 20:52
    Pogromca szorstkości
    Jeżeli ktoś,tak jak ja ma problem z suchymi stopami,czasem i szorstkością, to te skarpetki są dla Was! Szybko działają,efekt widoczny jest praktycznie od razu po zdjęciu i utrzymuje się przez jakoś czas,ale nie dostatecznie długo tak jak bym chciala :) Myślę,że warto powtarzac zabieg lecz nie za często. Zmiękczenie skóry gwarantowane,nawilżenie również,a po kilku dniach skóra na stopach zaczęła sie złuszczać,więc warto zrobic zabieg przed sezonem letnim. Skarpety proste w obsłudze,produktu w postaci maści duża ilość w opakowaniu,także wystarczająco by dotrzeć do każdego miejsca na skórze stóp. Produkt stpsunkowo niedrogi więc warto spróbować,a może i was zaskoczy?
    Zalety:
    • Szybki efekt
    • Nawilżenie i pozbycie się uczucia suchości stóp
    Syntiaa
    13 kwietnia 2024 o 12:10
    Jestem zadowolona z efektu
    Kupiłam skarpetki bo od dłuższego czasu szukam coś skutecznego na moje popękane pięty, idzie lato a co z tym związane nakładamy buty z odkrytymi piętami na plaży chodzimy bez butów, chciałabym się czuć komfortowo więc z myślą o nadchodzącym lecie zakupiłam to, użyłam dwie sztuki w przeciągu 2 tygodni i narazie mogę z czystym sercem polecić produkt, pięty po zastosowaniu są znacznie wygładzone nieoge powiedzieć że efekt jej wow że już nie mam tego problemu ale problem jest złagodzony
    Zalety:
    • wydajność dużo jest w tym opakowaniu tego produktu
    • działanie
  • 18 października 2023 o 0:42
    przede wszystkim zmiękczenie, i średnie nawilżenie
    Maseczka do stóp jest bardzo łatwo dostępna, a cena tylko zachęca do zdecydowania się na kupno. Z aplikacją produktu na stopy nikt nie powinien mieć większych kłopotów. W saszetce znajduje się wystarczająco dużo maści, aby pokryła ona je w całości grubą warstwą. Polecam założyć mocno ściągające skarpetki, by śliska folia w połączeniu z kremem nie zsuwała się ze stóp. Na efekty poczekałam do rana. Przede wszystkim zastałam miękkie stopy, zgrubienia nie zniknęły, ale nieprzyjemne uczucie szorstkości zniknęło. Nie powiedziałabym, aby ten produkt dodatkowo dobrze nawilżył stopy ale i też to nie było główną obietnicą producenta. Jeżeli ktoś potrzebuje czegoś z natychmiastowym efektem, to to jest ten produkt. Efekty nie utrzymały się na długo, także zabieg ten wymaga powtarzania.
    Zalety:
    • łatwość aplikacji
    • zmiękcza stopy
    • natychmiastowe i widoczne efekty
    • w saszetkach znajduje się dużo produktu
    • niedrażniący zapach
    Wady:
    • nie nawilża wystarczająco
    • krótkotrwałe efekty
  • 11 kwietnia 2021 o 12:09
    Lubię
    Kupiłam ten produkt bo mam problem z suchymi i szorstkimi stopami. Stosowałam już wiele produktów nawilżających i niestety nie dawały one większych efektów. Skarpetki złuszczające owszem, sprawiały że miałam gładkie stopy ale jednak dużym minusem jest łuszczącą się przez kilka dni skóra. Te skarpety, według informacji producenta zmiękczają i nawilżają skórę ale jej nie złuszczają, co wydaje się być idealnym rozwiązaniem. W opakowaniu znajdują się dwie saszetki z kremem i para foliowych skarpet. Smarujemy stopy kremem, zakładamy foliowe skarpety oraz grube materiałowe skarpety na około godzinę. Po tym czasie można cieszyć się gładkimi i miękkimi stopami! Jestem bardzo zadowolona z działania tego produktu i regularnie do niego wracam.
    Zalety:
    • Niska cena
    • Wygładzają
    • Nawilżają
    kaskaw8
    5 lipca 2020 o 14:44
    Ani zły, ani dobry
    Skarpetki to super forma mocnego nawilżenia stóp. W tym przypadku spodziewałam się czegoś więcej. Producent oferuje bardzo gęstą formułę, która nawilża skórę stóp, ale nie jest to efekt na długo. Poza tym skarpetki regenerują i zmiękczają stopy na niedługi czas. Aby rezultaty się utrzymywały lub/i były lepsze, trzeba by robić taki zabieg co kilka dni. A to jest już zupełnie nieekonomiczne. Produkt nie robi krzywdy, nie podrażnia skóry i nie występują żadne zaczerwienienia czy swędzenie. Jednak nie radzi sobie z suchymi stopami w stopniu jaki oczekiwałam.
    Zalety:
    • szybkie nawilżenie
    • zmiękcza naskórek
    • nie powoduje podrażnień
    Wady:
    • efekt na krótki czas
    • skarpetki mogłyby być lepsze, bo ciężko w nie włożyć wcale nie tak dużą stopę (r. 37)