WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy i maski do rąk

CleanHands Ochronny krem antybakteryjny do rąk 2 w 1 nawilżający

• 27 kwietnia 2020 o 14:29
    Fajny
    Bardzo przyjemny krem antybakteryjny 2w1. Dzięki niemu moje dłonie są czyste i nawilżone. Przyjemnie pachnie, szybko się wchłania i jest bardzo wydajny. Jedyne co to mógłby trochę bardziej nawilżać.
    Zalety:
    • działanie
  • 17 kwietnia 2020 o 18:35
    całkiem dobry
    Na ten krem trafiłam przy okazji subskrypcji jednego z boxów kosmetycznych. Zamknięty jest w poręcznej w użyciu tubie. Ma lekką kremową konsystencję i delikatny zapach. Przyznam, że jest całkiem dobry i wydajny. Ładnie się rozprowadza, szybko wchłania i pozostawia skórę przyjemną w dotyku. Całkiem dobrze nawilża a dodatkowe właściwości antybakteryjne są jeszcze na plus.
    Zalety:
    • poręczne opakowanie
    • działanie
    • właściwości antybakteryjne
  • 27 marca 2020 o 23:18
    Dostałam, zużyłam, nie wrócę.
    Krem znalazłam już dawno w jednym z beauty boxów i pewnie dalej by leżał gdyby nie jego zbliżająca się data ważności... Zamknięty został w tubce o pojemności 75ml. Zamykany na zatrzask, co oceniam dodatnio, bo nie musimy się martwić zakręcaniem - raz, dwa i gotowe. Otwór do wydobycia produktu jest odpowiedniej wielkości, łatwo można nabrać wystarczającą ilość. Zapach jest delikatny i właściwie bardzo neutralny. Po prostu kremowy, myślę, że nikt nie powinien mieć z nim problemów. Konsystencja jest bardzo lekka i dosyć rzadka. Biały krem bardzo łatwo rozprowadzić na dłoniach, nie potrzeba do tego dużej ilości. Po rozmasowaniu szybko się wchłania, nie tłuści, jednak można wyczuć lekką warstwę, jakby taką powłoczkę czy rękawiczki ochronne. Nie jest ona w żadnym wypadku uciążliwa, ale jednak po przejechaniu palcami wyraźnie wyczuwalna i dająca odczucie gładkości. Moje dłonie, zresztą jak i ciało, należą do tych suchych i wymagających, a ten krem niestety im nie podołał. Nawilżenie jest bardzo słabe i krótkotrwałe, właściwie chwilę po jego wchłonięciu wypadałoby go użyć jeszcze raz. Mam wrażenie, że on działał tylko powierzchownie, bo przynosił mi ulgę gdy skóra dłoni była ściągnięta, ale to wszystko, taki ratunek na beznadziejne sytuacje, chwila spokoju i zabawa od nowa. W związku z powyższym produkt, choć wystarczy jego mała ilość do posmarowania, pobił wszelkie rekordy i starczył mi jedynie na dwa tygodnie... Działanie antybakteryjne? Trzeba wierzyć na słowo ;) Jak się można domyślić, nie zakupię go ponownie. Myślę, że ten krem może się sprawdzić u osób, które mają normalną skórę i po prostu lubią od czasu do czasu coś nałożyć, ale nie odczuwają do tego przymusu.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • szybko się wchłania i nie tłuści
    • daje odczucie wygładzenia rąk przez zostawienie lekkiej warstwy
    Wady:
    • słabe, powierzchowne i krótkotrwałe działanie
  • 9 października 2019 o 8:33
    Zwykły krem, bez rewelacji
    Krem jak krem, bez rewelacji. Plusem jest to, że bardzo szybko się wchłania i nie pozostawia nieprzyjemnego uczucia lepkości na dłoniach jednak to jest również jego minusem gdyż nawilżenia też nie odczujemy. Cena jest ok i wydajność również. Szkoda, że nie pachnie, jest bardzo neutralny. Opakowanie również standardowe w tubce. Spróbowałam ale już nie kupię ponownie tego zwyklaczka.
    Zalety:
    • cena,
    • wydajność,
    • opakowanie.
    Wady:
    • brak nawilżenia,
    • brak zapachu.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 20 maja 2019 o 13:57
    Dobry krem
    W okresie wiosennym moje dłonie potrzebują solidnej dawki nawilżenia, więc na ten okres poszukuje kosmetyków o nawilżającej formule, jednak nietłustej, bez nieprzyjemnej warstwy. Ten krem idealnie wpisuje się w ten schemat. Spisuje się u mnie dobrze, dodatkowo ma właściwości antybakteryjne, czym głównie kierowałam swój zakup. OPAKOWANIE Opakowanie jest bardzo wygodne w użyciu i praktyczne. Jest to wykonana z miękkiego tworzywa tubka z zamknięciem na klik. Grafika przedstawia logo marki i prostą ilustrację z dłońmi w tle, ma wyraziste kolory, co sprawia, że opakowanie jest dobrze widoczne na półce. Tubka jest wykonana z nieprzezroczystego plastiku i niestety nie widzimy widzimy ile produktu pozostało (chyba, że pod światło). Produkt opisany jest w ciekawy, ale przede wszystkim niezwykle przejrzysty i czytelny sposób: wszystkie informacje są odpowiednio pogrupowan. Zamknięcie na klik pozwala na szybkie i precyzyjne dodo zwanie produktu, a miękka tuba czyni je komfortowym. KREM Ma białą barwę, przyjemna, lekką konsystencję i neutralny jak dla mnie zapach, nie jest on ani ładny ani brzydki. Krem łatwo się rozsmarowuje, nie trzeba go dużo, aby nawilżyć dłonie jest więc zarazem bardzo wydajnym produktem. Bardzo szybko się wchłania nie pozostawiając tłustej warstwy, jednak wyczuwamy na dłoniach ochronną warstewkę. Na porę wiosenną jest wręcz idealny – wygładza dłonie, bardzo dobrze nawilża. Eliminuje uczucie dyskomfortu i ściągnięcia skóry, zapobiega powstawaniu suchych skórek. Efekt ten utrzymuje się przez dłuższą chwilę. Co do właściwości antybakteryjnych – ciężko ocenić jego działanie na tym polu, ale sama obecność składników antybakteryjnych dobrze o nim świadczy. Niweluje to ryzyko przenoszenia chorób, szczególnie w miejscach publicznych jak praca, nie musimy dodatkowo używać żeli antybakteryjnych (żel tej marki mam zawsze w torebce). Uważam, że jest to produkt wart uwagi. Cena jest korzystna dla portfela (swój zakupiłam za 2,89zł), a produkt wydajny. W składzie mamy olej rycynowy, olej awokado, kwas mlekowy, glicerynę, mocznik, pantenol, alantoinę, wit. E, nie dziwią więc dobre właściwości nawilżające. PLUSY: + ładne i praktyczne opakowanie + lekka konsystencja + ładny zapach + świetnie nawilża, wygładza + eliminuje uczucie dyskomfortu i ściągnięcia skóry + jest wydajny + działanie antybakteryjne