Kremy i maski do rąk

Eveline Cosmetics Aksamitne Dłonie, Wygładzająco - nawilżający eliksir do rąk i paznokci

Eveline Aksamitne Dłonie Wygładzająco-Nawilżający Eliksir do Rąk i Paznokci 245ml
EVELINE Krem do rąkaksamitne dłonie 245ml

• 13 lutego 2023 o 8:32
    Najgorszy krem do rąk jaki kiedykolwiek używałam
    Skusiła mnie ładna fioletowa tubka i fakt, że krem jest marki Eveline co zawsze bardzo cenię. Niestety już przy pierwszej aplikacji okazało się, że w ogóle nie spełnia swojego zadania a efekt po użyciu jest odwrotny niż oczekiwałam. Krem mianowicie w ogóle się nie wchłania, pozostawia straszą lepkość na dłoniach jakbyś wymieszała z cukier z tłustym kremem. Zabiela, jest momentami nawet kredowy i ta tłustość! Po pierwszych dwóch aplikacjach poszedł jako krem do stóp ale i tu pozostawiał tłustość w pościeli. Bleh!! Nie wiem skąd tu tyle pozytywnych opinii?? Może producent zmienił konsystencję lub panie lubią taką kleistość?! Dla mnie duże nie nawet mimo niskiej ceny!
    Zalety:
    • Może jedynie zapach?!
    Wady:
    • Wszystko! Konsystencja i koszmarna lepkość która skleja wszystko w zasięgu dotyku!
  • 2 marca 2022 o 11:52
    Nieee
    Swego czasu używałam tego kremu ponieważ dostałam go od koleżanki której teść pracował dla Eveline. Niestety niemiło wspominam ten czas. Dłonie były matowe miałam wrażenie jakbym dopiero umyła jest kredy. Nie polecam
    Zalety:
  • 14 stycznia 2022 o 17:36
    Naprawde go lubię
    Krem umieszczony jest w wygodej tubce zamykanej na klik. Aplikacja jest szybka i bardzo przyjemna. Kremik ten nie dość że ładnie, delikatnie pachnie to jest rewelacyjny w swoim działaniu. Po rozsmarowaniu zostawia na dłoniach bardzo delikatną aksamitną pośiwatę. Nawilża, odżywia, chroni przed czynnikami zewnętrznymi. Zmiękcza naskórek, wygładza skórę dzłoni sprawiając, że dłonie wyglądają młodziej. Jeżeli kobietki szukacie czegoś co pozwoli wam sie cieszyć zadbanymi rączkami nie zastanawiajcie się przed zaupem. Ten krem jest świetny! Cena i dostępność na plus. Ja na bank jeszcze go kupię.
  • 4 kwietnia 2021 o 22:31
    Niezastąpiony!
    Tego kremu używam od wielu lat, towarzyszy mi w podróżach oraz jest stałym bywalcem w mojej torebce na codzień. Zawarty jest w poręcznej tubie z zamknięciem na klik. Przy dłuższym użytkowaniu opakowanie nadal jest funkcjonalne, nie psuje się, nie przecieka. Działanie oceniam jako dobre 4/5. Kosmetyk podtrzymuje nawilżone dłonie głównie dzięki dodanemu (w nowej wersji) mocznikowi w stężeniu 10% gdyż przy takiej wartości wykazuje on właściwości zmiękczające. Ponad to skóra jest równomiernie wygładzona, a suche skórki naokoło płytek paznokciowych wypielęgnowane i zadbane. Naturalne ekstrakty z cytryny, brzoskwini, czereśni, dzikiej róży i aloesu, dodatkowo zabezpieczają skórę przed uszkodzeniami. Polecam- wydajny produkt w bardzo dobrej cenie.
    Drogeria Natura
  • 22 marca 2021 o 7:12
    Dłonie jak jedwab
    Tego kremu używam od kilku lat w pracy. Rodzaj pracy powoduje ze moje dłonie ciągle są przesuszone. Ładne opakowanie w kolorze lilowym, z zamknięciem na klik. Krem ma delikatny zapach. On naprawde działa cuda! Ratował moje dłonie wielokrotnie, z sukcesem. Na codzień jak i podczas zimy kiedy nie zawsze pamiętam o rękawiczkach i skóra dłoni pęka. Bardzo dobrze nawilża i regeneruje. Pozostawia jedwabistą poświatę. Sprawie że skóra dłoni staje się miękka i niezwykle gładka. Jest bardzo wydajny a przy tym niezwykle tani.