Pędzle do twarzy

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 22 października 2019 o 1:02
    Świetny pędzelek
    Bardzo dobrze się sprawdza przy aplikowaniu rozświetlacza. Poza tym wygodnie się go trzyma i ma dosyć miękkie, syntetyczne włosie. Posiadam dwie sztuki i pędzelek zdecydowanie na plus
    Zalety:
    • dobrze rozprowadza rozświetlacz
    • wygodny w użyciu
    • miękkie włosie
  • 11 października 2019 o 23:51
    Delikatne podkreślenie
    Pędzel jest bardzo solidnie wykonany, nie wypada z niego włosie, mimo częstego mycia nic się z nim nie dzieje. Jest fajny ale do delikatnego podkreślenia, nic mocniejszego nim nie zrobimy, jednak dla początkujących jak najbardziej polecam, sama z nim zaczynałam.
    Zalety:
    • Wykonanie
    • Miekkie włosie
    • Delikatne podkreślenie
    Wady:
    pepper0
    31 maja 2019 o 6:43
    Sprawdza się przy mocnych rozświetlaczach.
    Pędzelek wachlarzowy marki Avon jest niewielkiej wielkości. Idealnie sprawdza się do nakładania rozświetlaczy, które są mocno napigmentowane. Dzięki niemu nie zrobimy sobie plam, ani nie naniesiemy za dużo produktu. Pędzelek jest na tyle delikatny, że nakłada idealną porcję w tych mocnych rozświetlaczach. Przy rozświetlaczach mniej napigmentowanych może się nie sprawdzić. Jednak ja wolę naturalny efekt mokrości skóry i chętnie go używam na kości policzkowe, nos i łuk kupidyna. Pędzelek można dostać w katalogu w przystępnej cenie. Uważam, że jest wart swojej ceny. Jego włosie jest delikatne i dość rozproszone. Bardzo lubię pędzle Avon za jakość. Podczas mycia nie wypadł mi ani jeden włos. Trzonek wykonany jest z matowego plastiku.
    Zalety:
    • Cena ok. 15zł w katalogu.
    • Idealnie nadaje się do mocno napigmentowanych rozświetlaczy.
    • Nie robi plam z rozświetlacza, daje naturalny efekt mokrości.
    Wady:
    • Dla niektórych mocno rozproszone włoski mogą być minusem. Moim zdaniem to na plus, bo dzięki temu nie nabiera zbyt wiele produktu.
  • 16 maja 2019 o 14:20
    Przyjemny
    To mój pierwszy pędzelek-wachlarz wcześniej nie kupowałam bo uważałam że nie jest mi do niczego potrzebny. Rozświetlacz nakładałam malutkim pędzelkiem do różu i mi to wystarczało . Po obejrzeniu na youtube jakiegoś filmu z użyciem wachlarzyka postanowiłam go kupić. Teraz ciągle go uzuwam.ma delikatne włosie, nie jest za bardzo zbity i delikatnie muska skóre. Jest dobrze wykonany, ładny i elegancki.Cena też ok.ok10zł
  • 31 marca 2019 o 22:58
    Mój rozświetlający faworyt
    Polubiłam pędzle od tej firmy. Stały się moimi ukochanymi od czasu gdy je odkryłam. Ten jest bardzo miękki, delikatny. włosie jest odpowiednio długie, gęste. Ładnie rozprowadza produkt. Dobrze trzyma się w ręku co sprawia że aplikacja jest szybka i bezproblemowa. Wygląda klasycznie. Mimo częstego mycia nic z niego nie ubywa.
    • wygląd
    • włosie