Rozświetlacze

Revolution Beauty (Makeup Revolution) Liquid Highlighter Płynny rozświetlacz

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 sierpnia 2023 o 10:53
    Może być
    Znalazłam kiedyś w kalendarzu adwentowym. Ma złoty odcień i dobrą pigmentację. Nie da się go budować. Na twarzy daje efekt pięknej tafli. Ładnie rozświetla i fajnie się wtapia w skórę. Dodatkowo zastyga i jest bardzo wydajny. Świetnie się sprawdza na lato. Może być.
  • 30 kwietnia 2023 o 22:12
    Rozczarowanie
    Produkt zamknięty w uroczej holo-buteleczce, płynny, dozuje się go przy pomocy pipety. Zakupiłam wariant Unicorn Elixir, ponieważ zależało mi na rozświetlaczu o zimnej, fioletowej czy też niebieskawej poświacie. I rzeczywiście - jest obecna, a nawet piękna. Niestety tutaj zakończę wymienianie zalet. Musiałabym go przetestować jeszcze z innym podkładem, ale póki co prezentowało się to strasznie. Produkt "mokry", "wyżera" podkład, robi się dziura w miejscu aplikowania rozświetlacza, tak jakbyśmy przejechali po tym miejscu środkiem do demakijażu. Dodatkowo lubię intensywny blask, a przy nałożeniu większej ilości produktu czuję wyraźną lepkość na policzku. Zawiera brokatowe drobinki. Zapach chyba dosyć nieciekawy, choć niezbyt intensywny.
    Zalety:
    • cena ok. 20 zł, ale jakość odstaje
    • dostępność ciekawych kolorów
    • płynna forma, co stanowi urozmaicenie wśród rozświetlaczy w kamieniu czy sticku
    • nie ściera się łatwo
    • oślepiający niebieski blask (jeśli ktoś lubi)
    • zapewne wydajny
    Wady:
    • zdaje się, że spora część buteleczki od razu jest pusta
    • lepi się
    • ściąga" mi produkty z twarzy
    • oślepiający niebieski blask (jeśli ktoś nie lubi)
    • zapach niezbyt przyjemny
    • u mnie możliwa była jedynie aplikacja na kości jarzmowe, na nosie powstawała dziura w podkładzie/korektorze
  • 10 kwietnia 2022 o 19:46
    przyjemniaczek
    Płynny rozświetlacz przyjemnie rozświetlił mój makijaż , ładnie sie mieni i wtapia sie w skórę , dobrze wykańcza cały makijaż powodując efekt taafli który lubie .
    Zalety:
    • efekt tafli wody
    • trawłość
    Drogeria Natura
  • 31 grudnia 2021 o 11:20
    Ładny ale nie do końca
    Rozświetlacz mam w kolorze unicorn elixir. Rozświetlacz jest ładny ale jednak coś mi w nim nie pasuje. Nie nadaje się na co dzień. Bardziej na jakieś imprezy. Pojemność jest duża 18 ml. Opakowanie wygodne z pipetą. Napewno jest wydajny i trwały. Niestety albo mi trafił się wadliwy produkt albo wszystkie takie są, bo rozświetlacz ma nieprzyjemne w dotyku drobinki. Bardzo czuć je pod palcem i trochę szczypią na skórze. Nie wiem od czego to zależy.
    • Opakowanie z pipetą
    • Pojemność
    Wady:
    • Kolor
    • Nieprzyjemne drobinki
    • Szczypie
  • 31 października 2020 o 22:15
    Mój ulubiony rozświetlacz
    Używam go od lat - ciągle w trakcie pierwszego opakowania. Pięknie rozświetla, daje trwałą taflę, jest wydajny - dla mnie bardzo dobry i tani kosmetyk.
    Zalety:
    • Wszystko - wydajność, kolor, trwałość