Rozświetlacze

L'Oreal Paris Lumi Glotion, Natural Glow Enhancer Multifunkcyjny płynny rozświetlacz do twarzy i ciała (nowa wersja)

Loreal Glotion Rozświetlacz w Płynie 901 Fair Glow
L'OREAL Lumi Glotion Rozświetlacz Do Twarzy W Płynie 902 40ml
L’Oréal Glotion 902 Light Glow 1szt Light Glow
L'Oréal Paris Glotion

Nasi użytkownicy zostawili 108 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Reivs
    4 kwietnia 2025 o 14:29
    Naturalne Rozświetlenie dla Każdego Dnia
    L'Oréal Lumi Glotion 902 Light Glow pozytywnie mnie zaskoczył swoją wszechstronnością. Jego lekka konsystencja sprawia, że łatwo się aplikuje, nadając skórze naturalny blask. Stosuję go na kilka sposobów: - samodzielnie: nałożony bezpośrednio na skórę, dodaje cerze świeżości i promiennego wyglądu; - jako baza pod makijaż: aplikuję przed podkładem, co potęguje efekt rozświetlenia; - jako rozświetlacz: nakładam na szczyty kości policzkowych, grzbiet nosa i łuk kupidyna, aby podkreślić te obszary. Produkt jest zapakowany w miękką plastikową tubkę o pojemności 40 ml, wygodny w przechowywaniu i idealnie mieści się w kosmetyczce. Precyzyjny aplikator pozwala na łatwe dozowanie odpowiedniej ilości produktu, co minimalizuje ryzyko jego marnowania. Doceniam również brak drobinek brokatu, co sprawia, że efekt jest subtelny i naturalny.
    Zalety:
    • Lekka, łatwa w aplikacji konsystencja​
    • Naturalny efekt rozświetlenia​
    • Wielofunkcyjność zastosowania
    Wady:
    • Przy mieszaniu z podkładem efekt rozświetlenia może być mniej zauważalny​
    • Dla osób z cerą tłustą może wydawać się zbyt błyszczący
  • 22 lutego 2025 o 16:07
    Rozświetlenie i nawilżenie w jednym
    Jako posiadaczka cery mieszanej zwykle unikałam kosmetyków dających efekt glow żeby moja twarz nie wydawała się jeszcze bardziej wybłyszczona. Rozświetlacz L’Oreal skusił mnie po obejrzeniu kilku filmików gdzie dziewczyny mieszały ten produkt z podkładem. Na filmach wyglądało to naprawdę świeżo, lekko i odmładzało twarz. Postanowiłam więc wypróbować ten patent i muszę przyznać że efekt jest naprawdę świetny! Wybrałam rozświetlacz w kolorze light glow (mam raczej bladą cerę). Konsystencja rozświetlacza jest półpłynna i ma on piękny kolor różowego złota. Produkt nałożyłam małymi kropkami na twarz i tak samo zrobiłam z podkładem. Potem wyblendowalam to wszystko wklepując w twarz jak przy normalnej aplikacji podkładu. Przypudrowałam minimalnie sypkim pudrem i uznałam że naprawdę to robi robotę. Twarz jest rozświetlona , wygląda na bardziej świeżą wypoczętą i odmłodzoną. Efekt końcowy wypada między rozświetleniem a satyną co bardzo mi się podoba. No i nawilżenie które oferuje produkt to kolejny sztos. Sądzę że latem polubimy się jeszcze bardziej ale już teraz mogę powiedzieć że będę go używać codziennie.
    Zalety:
    • Piękny efekt delikatnego rozświetlenia i odmłodzenia twarzy
    • Bardzo dobre działanie nawilżające
    Sugary
    9 grudnia 2024 o 11:01
    Świetny!
    To produkt, który z pewnością zrobił na mnie wrażenie! Jestem posiadaczką rozświetlacza Lumi Glotion w odcieniu Fair Glow i uważam, że to absolutny must-have dla osób, które szukają naturalnego, subtelnego rozświetlenia skóry. Ma lekką formułę, która doskonale nawilża skórę, nadając jej promienny wygląd, bez efektu przetłuszczenia. Odcień Fair Glow to idealny wybór dla osób z jasną karnacją – daje piękny, naturalny blask, który wygląda świeżo i zdrowo, ale bez przesady. To taki efekt "glow", jakbyśmy właśnie wróciły z relaksującego dnia na świeżym powietrzu. Lumi Glotion ma subtelny zapach i świetną konsystencję, która bardzo łatwo się rozprowadza, wchłaniając się szybko w skórę, nie pozostawiając tłustego filmu. Używam go najczęściej samodzielnie, kiedy chcę uzyskać naturalny, promienny look, ale równie dobrze sprawdza się jako baza pod makijaż – pięknie współpracuje z podkładami, nie waży się i nie powoduje szybszego znikania makijażu w ciągu dnia. Zawartość nawilżających składników sprawia, że skóra jest odżywiona i wygląda zdrowo przez cały dzień. Opakowanie to elegancka tubka z dziubkiem, co ułatwia aplikację i pozwala na precyzyjne dozowanie produktu. Na pewno będę do niego wracać, szczególnie gdy chcę dodać mojej skórze odrobiny blasku i świeżości.
    Zalety:
    • Lekkie, nawilżające działanie, które nie obciąża skóry
    • Łatwe rozprowadzanie i wchłanianie
    • Możliwość stosowania samodzielnie lub jako baza pod makijaż
    • Wydajny – wystarczy niewielka ilość do uzyskania efektu glow
    • Daje efekt zdrowej, promiennej skóry przez cały dzień
  • 1 listopada 2024 o 20:46
    Jejeeee ale petarda kosmetyk !
    Lumi Glotion to rozświetlacz, którego zaczęłam używać przy okazji tworzenia tzw „glass skin” . Jest idealny do codziennego makijażu lub bardziej intensywnego glow. Dodam że mam go w odcieniu 902 Light Glow W skladzie doceniam Formułę nawilżającą, bez ciężkich silikonów, ponieważ czuję że to sprawia, że produkt dobrze współgra z cerą :) Opakowanie to Poręczna tubka z precyzyjnym aplikatorem z dzióbkiem. Moje wrażenie ogolne - Produkt idealny na całą twarz lub jako rozświetlacz. Daje naturalne, promienne wykończenie i utrzymuje się na skórze przez cały dzień.
    Zalety:
    • Wygodny aplikator
    • Nawilżająca formuła
    • Super dostępność w drogerii
    • Przyjemny zapach
    • Trwaly
  • 23 października 2024 o 7:56
    Mój sekret promiennej skóry
    L’Oréal Paris Lumi Glotion, Natural Glow Enhancer to świetny produkt, który od razu przyciąga uwagę swoim eleganckim opakowaniem. Smukła, różowo-perłowa tuba z delikatnie metalicznym wykończeniem wygląda bardzo estetycznie i luksusowo. Produkt ma kremową konsystencję z subtelnymi, rozświetlającymi drobinkami, które po aplikacji pięknie stapiają się ze skórą, dając naturalny efekt zdrowego blasku. Zwykle dodaję go do podkładu, aby uzyskać bardziej świetlisty wygląd, ale świetnie sprawdza się też jako rozświetlacz – daje subtelne, ale efektowne wykończenie. Jego zapach jest bardzo delikatny, niemal niewyczuwalny, co sprawia, że nie koliduje z innymi kosmetykami. W kwestii jakości, produkt doskonale nawilża i dodaje promienności, a jednocześnie nie obciąża skóry. Stosunek ceny do jakości jest bardzo dobry – za przystępną cenę otrzymujemy produkt o wysokiej wydajności i skuteczności, który na co dzień dodaje skórze świeżości i blasku, nie dając efektu przerysowanego rozświetlenia.
    Zalety:
    • bardzo wydajny
    • śliczny kolor
    • wielofunkcyjny
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta