Rozświetlacze

Eveline Cosmetics Variete rozświetlacz w kamieniu 02 4.5g
Eveline
Rozświetlacz
Eveline Cosmetics Variete rozświetlacz w kamieniu 02 4.5g

Nasi użytkownicy zostawili 32 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 marca 2025 o 22:12
    Extreme shine 2
    Rozświetlacz Eveline Cosmetics extreme shine to świetny wybór jeśli chcemy uzyskać piękną taflę. Rozświetlacz ma w sobie wiele drobinek, jest bardzo wydajny i świetnie sprawdza się w kąciku oka, ust i na policzkach. Produkt trzyma się cały dzień. Na pewno kupię ponownie.
    AL3KSA
    5 marca 2025 o 14:50
    Variete Extreme Shine 02
    Uwielbiam rozświetlacz Eveline Variété Extreme Shine 02! Jego biała baza ze srebrnymi drobinkami nadaje mojej skórze piękny, intensywny blask. Formuła jest miękka i bardzo łatwa w aplikacji, dzięki czemu mogę stopniować efekt – od subtelnego rozświetlenia po naprawdę mocny glow. Doskonale stapia się ze skórą, nie tworzy plam i utrzymuje się przez cały dzień. Doceniam też jego wszechstronność – świetnie sprawdza się nie tylko na kościach policzkowych, ale także jako cień do powiek. Jest wydajny, nie osypuje się i ma świetną jakość w stosunku do ceny.
  • 20 lutego 2025 o 19:04
    Extreme Shine 02
    Drobinkowy rozswietlacz od Eveline Variete z formułą bounsy. Rozświetlajacz zamknięty został w plastikowym kompakcie. Sam produkt to mnóstwo drobnych drobinek prokatu sprasowanych w opakowaniu. Mają cudowny, srebrno biały, wręcz mroźny kolor. Zaaplikowane na dane miejsca na twarzy przepięknie rozświetla. Nie zawiera własnej barwy. Po sobie pozostawia tylko mnóstwo drobinek i błysk z kosmosu. Efekt jest fenomenalny. Kosmetyk nadaje się zarówno na rozświetlenie twarzy jak i ciała, a sam cudownie wygląda również na powiece gdzie najczęściej będę go używać do dziennych makijaży do pracy. Jestem w nim całą zakochana !
    Zalety:
    • Cudownej drabinkowe rozświetlenie
    Wady:
    • Nie zauwazylam
  • 15 stycznia 2025 o 10:00
    Piękny rozświetlacz - różowa baza
    Widziałam wiele testów tego produktu w social mediach, więc uznałam, że pora wypróbować. Jestem zadowolona z efektów jakie pozostawia na skórze. Ma bazę koloryzującą, więc może nie każdemu przypaść do gustu. Jednak po dłuższym stosowaniu mogę śmiało stwierdzić, że nie powstają plamy i naprawdę robi świetny efekt na skórze. Nadaje jej zdrowego blasku, drobina nie jest duża, więc daje delikatny efekt, który na spokojnie można dokładać. Używam go na co dzień. Dzięki bazie kolorystycznej można na spokojnie pominąć krok z różem zależy na jakich efektach nam zależy. Jestem zadowolona.
  • 8 grudnia 2024 o 11:11
    Rozświetlacz z efektem wow
    Nigdy nie używałam rozświetlaczy..sle gdy ostatnio byłam na zakupach oglądając różne produkty wpadł mi do ręki ten rozświetlacz w wersji srebro....użyłam testeru na ręku..i zakochałam się...no nie mogłam wyjść bez niego. On tak cudownie błyszczy...pozostaje na skórze cały dzień...chociaż myślałam że to chwilowy efekt..ale on na prawdę się trzyma. Pomyślałam że mogę go też użyć na powiekę..szczególnie teraz w świąteczny czas to tak mega pasuje...Rozświetlacz wygląda na prawdę na ekskluzywny produkt. Tak więc jednak po tylu latach zostałam fanką rozświetlacza i na pewno zostanie na długo.
    Zalety:
    • Cudownie się mieni