Szampony do włosów

Mediderm Szampon do włosów 200 ml
e-ZikoApteka.pl
Farmina sp z o.o MEDIDERM Szampon 200 g
Mediderm

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 listopada 2023 o 11:17
    Nie pomógł
    Nie do końca mogę polecić. Córka ma problemy skórne na głowie. Nie zauważyliśmy żadnej poprawy. Zapach jest okropny, można porównać do zapachu wylanego asfaltu? Fakt później zapach znika. Nie pieni się za bardzo, konsystencja bardziej kremowa.
  • 30 lipca 2023 o 21:13
    Skuteczny ale odstrasza zapachem
    Szampon kupiłam dla córki która od urodzenia zmaga się z atopowym zapaleniem skóry głowy. Szampon zamknięty jest w plastikowej białej butelce o pojemności 200gr Etykieta o skromnej szacie graficznej . Na butelce znajdują się elementy w kolorze zielonym oraz granatowym oraz napisy w tym samym kolorze . Napisy czytelne szczegółowe w języku polskim. Szampon posiada nakrętkę typu klik. Szampon o gęstej tłustawej konsystencji. Szampon o bardzo brzydkim zapachu przypominającym ropę naftową. Szampon dobrze się nakłada na głowę ale mało się pieni. Szampon dobrze się spłukuje ale pozostawia swój zapach na włosach. Szampon przy reglularnym stosowaniu łagodzi objawy choroby . Przez jego zapach zaczęłam kombinować i zmieszlam go z zwykłym szamponem aby zminimalizować ten zapach bo córka przez to nie chciała myć głowy . Szampon wydajny bo wystarczy odrobina aby pokryć nim głowę. Szamponu używamy już od 2 roku życia
    • Skuteczność
    • Łagodzi objawy choroby
    Wady:
    • Okropny zapach
  • 14 marca 2023 o 16:46
    Polecam bardzo mi pomógł
    Bardzo polecam ten szampon głównie przy atopowym zapaleniu głowy. Włosy bardzo mi wypadały a na głowie robiła się Skorupa szampon pomógł mi jako jedyny ją zniwelować
    • Działanie
  • 3 lutego 2023 o 16:20
    Średni
    Szampon kupiłam córce, która miała problem ze skórą głowy. Szampon poradził sobie z problemem. Niestety ponownie go nie kupiłam. Powodem był nieprzyjemny zapach , konieczność ponownego umycia włosów po zastosowaniu i według mnie słaba wydajność. Wlosy po użyciu produktu były matowe i ciężkie do rozczesania.
    Netili
    4 września 2022 o 0:34
    U mnie się nie sprawdził
    Zakupiłam go dlatego że mam problemy z łupieżem i suchą skórą głowy, myślałam że ten szampon załagodzi chodź trochę moje objawy, ale niestety się pomyliłam, pierwsze co zaskakuje w tym szamponie to zapach, bardzo specyficzny, ktoś kto jest wyczulony na zapachy może mu się ta woń nie spodobać, mi on nie przeszkadzał, po umyciu włosów tym o to szamponem nie zmieniło się nic na lepsze, nie załagodził mojej egzemy na skórze głowy ani nie ukoił, a wręcz przeciwnie było jeszcze gorzej, ten produkt wysuszył i pogorszył skalp, tym bardziej nie zlikwidował pieczenia, na plus tylko to że się dobrze pienił nic po za tym pieniądze wyrzucone w błoto, z mojej strony nie polecam.
    Zalety:
    • Dobrze się pieni
    Wady:
    • Wysusza
    • Nie likwiduje pieczenia