Szampony do włosów

Isana Sensitiv Shampoo Szampon do włosów normalnych i wrażliwej skóry głowy `Kwiat bawełny i chaber bławatek` (nowa wersja)

Summer
    13 lutego 2025 o 21:07
    Totalny zwyklak
    Bardzo "podstawowy" szampon, nie ma właściwie żadnych właściwości, poza myciem. Konsystencja jest dość rzadka, lekko kremowa. Pieni się dobrze, nie za mocno i łatwo spłukuje. Jest jednak trochę "tępy", brakuje mi poślizgu podczas rozprowadzania i masowania skóry. Włosy są nieobciążone, dobrze się układają. Pachnie bardzo ładnie, owocowo, trochę kojarzy mi się z "zielonym jabłuszkiem".
  • 11 stycznia 2025 o 9:42
    Przetłuszczająca Isana
    Ten szampon na pewno nie nadaje się do wrażliwej skóry głowy. Bardzo rzadko mi się zdarza, że skóra głowy mnie po szamponie swędzi, a tu się tak zdarzyło, więc używałam go na przemian z innymi szamponami i dopiero pod koniec, gdy już chyba skóra głowy się przyzwyczaiła to stosowałam go codziennie aby go wykończyć. Kupiłam go jako „szampon-rypacz”, ale do mocnego oczyszczenia to mu daleko. Dodatkowo strasznie przetłuszcza włosy, więc nie nadaje się do codziennego stosowania. Włosy po nim są oklapnięte. Nie wysusza włosów. Jest dość wydajny, ma kremowy perłowy kolor. Pieni się i łatwo zmywa. Ma lekki przyjemny zapach, więc i mycie nim włosów było przyjemne. Cena jest powalająco niska, więc dla osób, które nie mają problemów ze skórą głowy i przetłuszczaniem włosów sprawdzi się bardzo dobrze.
  • 29 sierpnia 2024 o 15:11
    Fajny delikatny szampon
    Szampon kupiłam z uwagi na fakt, że miałam kupony dwa w cenie jednego. Jest to szampon bardzo łagodny, pieni się w średnio ale bardzo dobrze myję włosy. Szampon jest bardzo dobrze dostępny praktycznie w każdym Rossmanie a jego regularna cena również jest bardzo atrakcyjna. Zdecydowanie polecam osobom które mają wrażliwe o skórę głowy. Ja zapłaciłam za niego 3 pln.
  • 22 sierpnia 2024 o 12:44
    Fajny szampon
    Mam włosy przetłuszczające się i używałam tego szamponu co 2 dzień pomimo iż nie należy do najłagodniejszych (tego potrzebuję). Stare opakowanie było moim ulubieńcem! Włosy myłam co 2dzień, pomógł mi moim problemem. Po zmianie opakowania zmienił się również skład a nawet zapach :( Teraz ten szampon nie robi ani krzywdy ani cudów, a włosy muszę przy nim myć codziennie.
    Zalety:
    Wady:
    • zmiana składu
    uikanl
    17 lipca 2024 o 22:34
    ulubiony szampon od lat
    Znam już ten szampon od około 10 lat i regularnie do niego wracam. Posiadam niskopory, a moja skóra głowy nie jest wrażliwa i toleruje wyłącznie mocniejsze szampony. Włosy po nim zawsze mam błyszczące i łatwo się rozczesują (nawet gdy z lenistwa nie użyję odżywki). Gorąco polecam!
    Zalety:
    • cena (chociaż pamiętam te piękne czasy kiedy był za mniej niż 2 zł na promce)
    • działanie
    Wady: