Szampony do włosów

Sessio Hair Vege Coctail, Nourishing Shampoo Delikatny szampon odżywczy bez SLES

Sessio Hair Vege Coctail

Nasi użytkownicy zostawili 85 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Bea_1
    14 kwietnia 2025 o 15:00
    Świetny szampon!
    Mam skórę głowy, która okresowo się przetłuszcza - i ten szampon świetnie sobie z tym radzi. Dobrze oczyszcza, bez uczucia przesuszenia czy ściągnięcia. Określiłabym go jako produkt o średniej mocy, z tendencją ku mocniejszemu działaniu - idealny, jeśli potrzebujesz konkretnego domycia, ale bez agresji dla skóry. Pieni się bardzo dobrze, a jego zapach jest przyjemny i nienachalny. Co ważne - nie podrażnił mojej skóry głowy, co przy mojej wrażliwości zdarza się niestety często. Często można go złapać na promocji, ale nawet w regularnej cenie wypada w dobry stosunek do jakości.
    Zalety:
    • domywa skórę głowy
    • nie podrażnia
  • 15 marca 2025 o 9:17
    Nie dla mnie
    Po ten szampon wybrałam się specjalnie do oddalonego ode mnie Hebe, naczytałam się opinii i spodziewałam się mega efektu. Mango totalnie nie dla mnie, oprócz pięknego zapachu nie mogę napisać o nim nic dobrego. Używam go od czasu do czasu, po prostu aby zużyć kosmetyk za który zapłaciłam. Włosy po nim bardzo szybko się przetłuszczają, są smętne i brzydko się układają. Jestem przyzwyczajona do mało pieniących się szamponów, ale ten to jakiś rekordzista w tym zakresie.
    Zalety:
    Wady:
    • Nie domywa skóry głowy
    • Puszy kłaki
    • Ciężko go spienić nawet podczas drugiego mycia
  • 3 marca 2025 o 22:12
    Mój ulubieniec ❤️
    Używam go do codziennego użytku dlatego, że to delikatny szampon. Bardzo dobrze się pieni i jak dla mnie nie przetłuszcza włosów. Szampon wystarcza na bardzo długo. Moje włosy po nim są miękkie puszyste a oczywiście się nie plączą. Oczywiście spełnia oczekiwania które są wytyczone na opakowaniu do tego jest w bardzo przystępnej cenie. Dostaniecie go w każdej drogerii internetowej a także stacjonarnej. Ja już nie zliczę ile opakowań zużyłam. Polecam !
    Zalety:
    • Wygodne opakowanie
    • Ładny zapach
  • 27 lutego 2025 o 21:56
    Najlepszy łagodny szampon!
    Mam wrażliwa, szybko przetłuszczają się skórę głowy, często była przesuszona i mocno podrażniona, czasami mnie nawet mocno siedziała. Zużyłam już kilka opakowań tego szamponu i kocham go. Jest w przystępnej cenie, pięknie pachnie mango, dobrze się pieni, świetnie oczyszcza skórę głowy, włosy są lekko odbite od nasady, nie podrażnia. Jest to produkt idealny do codziennego stosowania. Jest to jedyny łagodny szampon któremu ufam i zawsze do niego wracam. Bardzo polecam!
    • Dobrze sie pieni
    • Delikatny
    • Nie podrażnia
    • Włosy się nie plączą po nim
    Mvrtwv
    26 lutego 2025 o 16:46
    Super tanioszka!
    Szampon bardzo dobrze się pieni, dzięki czemu nie trzeba nakładać go w dużej ilości, co przekłada się na jego świetną wydajność. Sam proces mycia przebiega bezproblemowo – włosy nie plączą się, nie są tępe w dotyku, a po wysuszeniu odbijają się od nasady i nie są nadmiernie obciążone. Dodatkowo produkt ma przyjemny zapach, który utrzymuje się na włosach przez jakiś czas. Jego ogromnym plusem jest niska cena i łatwa dostępność w drogeriach stacjonarnych. To delikatny, ale skuteczny szampon, który dobrze oczyszcza włosy, jednocześnie ich nie przesuszając. Zdecydowanie warto go wypróbować!
    Zalety:
    • oczyszcza
    • wydajny