Parmon SpA, Hello Kitty, Ultra Normal Con Ali (Podpaski higieniczne ze skrzydełkami)
0 HIT!
0 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiSupercienkie, oddychające podpaski. ich anatomiczny kształt pozwala czuć się swobodnie. Pokryte delikatną i miękką włókniną, która doskonale chroni skórę. technologia aktywnego wkładu zamienia płyn w granulki żelu, co zapewnia niezawodną ochronę. Podpaski oddychają, dzięki czemu odczuwasz komfort, a skrzydełka dodatkowo chronią bieliznę.
Cechy produktu
- Rodzaj
- podpaski, wkładki, tampony
- Właściwości
- ochronne
- pakiet
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 1
3 /5
1 października 2017, o 08:15
Nie wie, czy kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: jedno opakowanie
Średnie
Podpaski kupiłam w małym osiedlowym sklepie - przyznaję, że głównie skusiła mnie szata graficzna i niska cena, a potrzebowałam czegoś na już. Nie był to najlepszy wybór.
Szata graficzna jest śliczna i dziewczęca, sprawdzi się idealnie dla nastolatek, ale ja jako miłośniczka słodkich opakowań również się skusiłam.
Podpaski są cienkie, mają skrzydełka, które zapewniają większą stabilizację oraz chronią bieliznę. Same podpaski są średniochłonne, mają niezły klej w porównaniu z resztą serii, ale jednak nie zapobiega to przesuwaniu się ich i zmianie położenia. Zapewniają średni komfort noszenia. Wykonane są z średnio przyjemnego w dotyku materiału, jakby nieco sztucznego, mają cienką siateczkę, bez tłoczeń a na środku ikonkę Hello Kitty, czyli główniej bohaterki. Są bezzapachowe. Będą dobre dla osób o umiarkowanych miesiączkach, bo przy bardziej obfitych się raczej nie sprawdzą. Więcej nie zakupię, bo nie do końca spełniają moje oczekiwania i nie dają mi pełnego komfortu.
PLUSY
+ są cienkie
+ średniochłonne
+ bezzapahowe
+ mają ciekawe opakowanie
+ zachęca niska cena
MINUSY
- słaby klej
- materiał niezbyt przyjemny dla skóry
produktów15
recenzji364