Wody toaletowe damskie

Max Mara Silk Touch EDT

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 września 2014 o 14:27
    uwielbiam ten zapach
    Jeden z moich ulubionych, bardzo kobiecy, świeży zapach, ponoć utrzymuje się na mnie cały dzień, więc trafiony w 10-tkę. Opakowanie mi odpowiada choć jest zwyczajne. Posiadam jeszcze miniaturkę 5ml do torebki. Polecam Używam tego produktu od: 6lat Ilość zużytych opakowań: zuzyłam 4 duże opakowania po 90ml, male opakowanie 5ml w trakcie użytkowania
  • 5 maja 2012 o 19:12
    Bardzo bardzo subtelny
    PLUSY: - zapach nadaje się na co dzień ; jest delikatny i świeży MINUSY: - średnia trwałość - cena - nie podoba mi się flakon - brakuje im (perfumom) ,,tego czegoś" Używam tego produktu od: niedawna Ilość zużytych opakowań: kilka próbek
    anibiaa
    28 listopada 2011 o 12:29
    cytryna, świeżość. bez ogórków. sportowy zapach.
    Kupiłam je z myślą o stosowaniu na dzień, jako świeżego, lekkiego zapachu. Trudno jest znaleźć zapach z kategorii świeżych, a jednocześnie nie bijący po nosie ogórkiem, trawą, melonem lub nie zmieniający się po 2h w słodki i męczący zapach nijaki. Te są takie jak lubię - świeże, lekkie, jakby trochę gorzkawe i z nutką cytryny - której zresztą nie ma w składzie ;-) Szybko jednak zapach się ulatnia...może to tylko moje wrażenie, bo inni je wyczuwają. Z kategorii delikatnych, na co dzień, pasują i do marynarki i do swetra. Chętnie używałam ich latem. Mi odpowiadają, właśnie kończę swoją 100ml i wiem, że drugiego opakowania już nie kupię, bo choć są "obiektywnie ładne", brakuje mi w nich czegoś z odrobiną charakteru :) Używam tego produktu od: 1.5 roku Ilość zużytych opakowań: 1 op. 100ml
  • 9 października 2011 o 15:19
    Kwasior
    Zapach ciekawostka, bo mnie strasznie uwiódł ten świeżaczek a kiedy już zakupiłam dosyć dużą butelkę to okazał się dosyć luksusowym odświeżaczem do toalet.Za dużo w nim tych cytrusów i to największy zarzut bo reszta rozwija się dosyć ciekawie.Ale żeby doczekać się tych końcowych nut to mój nos musi wiele wycierpieć. Trwałość pozostawia wiele do życzenia. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: pierwsze
  • 30 kwietnia 2011 o 14:04
    początek lata
    Ten zapach mieści się w mojej klasycznej kategorii: jest i słodki, i gorzki, trochę ziołowy, i ma w sobie grejpfruta. Trochę tak jak ze szminkami, mogę stać przy półkach i wybierać pół godziny, a do domu wrócę i tak z prawie takim samym odcieniem, jaki już mam w puzderku. No i wzięłam ten zapach, jako bezpieczny i sympatyczny. Opakowanie - według mnie przeokropne. Tym czymś można by zabić ...Zaraz pomyślałam o dr Brennan z Bones: "Charakter i kształt obrażeń wskazują, że cios zadano flakonem Silk Touch o pojemności 90 ml."). Flakon ciężki, nieporęczny, nie wiem, czy będę chciała go wozić na weekendowe wypady czy wyjazdy służbowe, nie wiem, czy wcisnę w wakacyjne bagaże. Z wyglądu może i łady, ale jakiś taki toporny, no i ciężki, ciężki. Zapach. Pierwsze wrażenie - rozgniecione liści czerwonej porzeczki. Nie ma ich w składzie, aż dziwne, ale ja te liście wyczuwam. Pewnie to berberys, ale ja berberysu nie znam, za to niedawno robiłam porządki w ogrodzie - słońce, jeszcze dość łagodne, lekki wiatr, i zapach liści porzeczki... Fajnie! Świeże liście - to lubię. No ale - potem robi się słodko-gorzko, cytrusowo, i jakoś tak gładko, okrągło, miękko. Bawełna? Cytrusowość zahacza jakby nawet o nieśmiertelne Light Blue, którego owszem, używałam kiedyś namiętnie, a nuta gorzkiego grejpfruta przypomina moje ulubione Dior Addict 2, ale potem łagodnieje i uspokaja się, pozostaje taki okrągły, czysty, biało-cielisty zapach. Mam w sobie to coś, co powoduje, że odbieram zapach jako luksusowy, lepszy - nie jest płaski i jednostajny, mimo delikatności wibruje i pulsuje. Czy to zapach jedwabiu? Nie wiem. Ale jestem przekonana, że to dobry, świeży i delikatny zapach na lato, bardziej do pracy niż na wieczór, bo bardzo bezpieczny. Tak pachnie coś czystego, coś uprane ręcznie w ekologicznym płynie, wysuszone na letnim wiaterku (ale w cieniu), coś delikatnie złożone w staranną, nieco pedantyczną kostkę. Pewnie kremowa jedwabna bluzka z żabotem. Albo bardzo gatunkowe błękitne polo. Tak delikatny ten zapach, że wzięłam się za 90-tkę, choć nie bardzo wiem, jak miałabym ją targać w torebce. Nie jest to dla mnie zapach kultowy czy taki, którym obsesyjnie bym się delektowała, ale z przyjemnością wypsikam ten flakonik.