Wkładki higieniczne

Naturella Normal Camomile, Wkładki higieniczne

• 28 marca 2023 o 11:58
    Super wkładki
    Te akurat wkładki używam bardzo często i często do nich wracam. Ich jakość nie pozostawia nic do życzenia. Opakowanie 20 sztuk. Wkładki są bardzo dobrze dopasowujące się do kształtu ciała. Nie uwierają mnie i nie podrażniaja. Są bardzo cienkie ale jednocześnie chłonne. Mają mocny klej dzięki czemu pozostają na swoim miejscu. Są dość tanie i bardzo je lubię.
  • 6 lutego 2023 o 22:38
    Często je wybieram
    Moj częsty wybór jeśli chodzi o wkładki higieniczne. Są bardzo chłonne nie przemieszczają się bo mają bardzo dobry klej. Mogę czuć się pewnie w każdej sytuacji
    Drogeria Natura
  • 19 lipca 2022 o 12:50
    Ulubione!
    Ulubione! Dlaczego? Delikatne, cienkie, delikatnie pachnące. Nie uczulają. Idealnie pasują do bielizny i co ważne, nie odklejają się, nie przemieszczają się.
  • 19 lipca 2022 o 12:47
    Po prostu dobre.
    Zużyłam kilka opakowań tych wkładek, w tym jedno chyba największe, bo zawierające 100 sztuk. Generalnie byłam z nich zadowolona, choć mają jeden malutki minus. Wkładek używam najczęściej przed i w ostatnich dniach miesiączki, a w czasie ciąży gościły u mnie dużo częściej. Te są całkiem niezłe. Cienkie, niewyczuwalne, oddychające - a co się z tym wiąże - nie mają od spodu żadnej folii ochronnej. Trzeba mieć na uwadze stan nasączenia, bo wystarczy kropla, żeby czara goryczy się przelała i poplamiła bieliznę. To jest ten wspomniany minusik, do którego musiałam się przyzwyczaić. Ale podobną sytuację miałam z wkładkami z biedronki, więc nie było to dla mnie w sumie żadne zaskoczenie - zresztą coraz trudniej znaleźć wkładki z folią od spodu, przynajmniej w sklepach w mojej okolicy. Klej dobrze się trzyma, choć wiele zależy tu od samego materiału bielizny. Na śliskiej tkaninie, nawet jeśli to bawełna, nie trzymają się zupełnie (zresztą jak większość tego typu produktów). Cena - za największe opakowanie zapłaciłam 11 zł w Biedronce, nigdzie indziej ich nie widziałam, więc pewnie była to jakaś limitka. Jak w tytule - ogólnie są po prostu ok, choć wydają się lepsze na co dzień, a nie na koniec okresu. Daję 4,5 gwiazdki.
    Aniat75
    24 listopada 2021 o 12:04
    Cieniutkie wkladki
    Używam podpasek Naturella więc postawiłam wypróbować też wykaldki z tej firmy. Wkładki są cieniutkie, ładnie pachną rumiankiem, nie podrażniają. Nie są bardzo chłonne, więc nie nadają się dla mnie na koniec okresu, ale w inne dni są idealne. Dobrze się trzymają, klej mocno trzyma, nie trzeba się martwić ze się przesunie czy wypadnie.

Zobacz także inne Wkładki higieniczne