WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Bazy pod cienie

APC Cosmetics Eye Fixing Gel Żel utrwalający makijaż oka i pielęgnujący

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 maja 2012 o 19:56
    Całkiem pomocny produkt w kosmetyczcze.
    Zawsze zastanawiałam się czego użyć aby brokat czy cień z brokatem ciągle mi się nie obsypywał. Znalazłam odpowiedź na swoje pytania zupełnie przypadkiem buszując po youtube. Jedna z kosmetyczek pokazuje w swoim filmiku jak robi makijaz oczu z brokatu i cieni. Wtedy zauwazylam wlasnie,ze uzywa ona tego produktu i postanowilam go sprobowac. Musze przyznac,ze na poczatku podchodzilam do niego scepycznie, poniewaz wymaga on wprawy w nakladaniu, ale z czasem wszystko bylo tak jak trzeba. Tteraz nie wyobrazam sobie wyjscia na impreze nie uzywajac tego produktu. Uzywam go rowniez do cieni ktore mi sie obsypuja zazwyczaj cieni brokatowych, ale nie tylko) i naprawde cien trzyma sie na powiecie cala noc, bez zadnych poprawek. Jedna wada jaka ma to to,ze jest niedostepny za granica, niestety :( Ale zrobilam zapas kupujac go na allegro :)
    sybilka
    13 marca 2011 o 12:55
    niezła
    Nie wiem czy kupię ponownie, bo w sumie uczucia mam nieco mieszane. + bardzo dobrze trzyma - nałożony na nią cień wygląda idealnie i dokładnie tak samo na wieczór jak wyglądał rano, niezależnie od tego jaki byłby to cień +wydajna, mam ją już 4 miesiące i jestem w połowie opakowania +tania -trzeba ją bardzo starannie rozprowadzać - źle nałożona może sprawić, że cień kiepsko się rozprowadzi - w jednym miejscu przyklei się za dużo, w drugim za mało, na to trzeba uważać - uczucie jakby się człowiek wysmarował klejem :D Najlepiej sprawdza mi się do cieni sypkich.
  • 17 grudnia 2010 o 20:36
    katastrofa
    Zapomnialam ze nie ocenilam, wiec nadrabiam. Diostalam kiedys tez zel/ ta baze razem z kulkami APC i strasznie sie rozczarowalam. Miyl gest od osoby ktora kupowala mi kulki ze dolozyla ten zel, ale ja jakos nie umialam go wykorzystac. jak bym nie nakladala , w jakiej ilosci, czekala jak zaschnie badz na wilgotna powieke nakladala cienie, juz po 1-2h ladowalo wszystko w zamalaniu powieki. Cienie bez tej bazy jesli sie sciagnely to lekko, wystarczylo przejachac palcem po zalamaniu i juz kreski nie bylo,a cienie na pozostalej czesci powieki trzymaly sie nadal, przy tym zelu fiksujacym , wszysciutko zlazilo w zalamanie. Dla mnie porazka. Używam tego produktu od: dawno temu ze 2 lata juz bedzie Ilość zużytych opakowań: napoczelam jedno i probowalam je oswoic, potem odlezalo swoje i wywalilam.
  • 11 grudnia 2010 o 23:34
    fajny
    Jest dość przyjemny w stosowaniu, cienie rzeczywiście długo się utrzymują, ale jak dla mnie są 2 dość znaczące wady - dość trudno jest nałożyć ten żel na całą powiekę tak malutkim aplikatorem, a po drugie, czasem jak się nie do końca dokładnie rozprowadzi, to tego od razu nie widać (bo jest przeźroczysty), ale widać po nałożeniu kolorowych cieni - w niektórych miejscach gdzie żelu okazało się więcej tworzą się bardziej ciemne linie, co później po wyschnięciu jest prawie nie możliwe do skorygowania. Nie raz musiałam nakładać makijaż ponownie. Ale teraz jestem bardziej na to uczulona i uważam, więc rzadziej mi się to zdarza. W Krakowie jest niestety bardzo cienko z dostępnością - jest tylko w jednym sklepie! :-( Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 11 listopada 2010 o 23:56
    nie dla mnie
    Mam bardzo tłuste powieki, cienie bez bazy trzymają się jakieś 2h. Zachęcona opiniami, kupiłam na allegro i niestety się rozczarowałam... Odrobinę co prawda przedłuża trwałość, ale przy mojej dotychczas używanej Joko wypada naprawdę cieniutko... Cienie po jakichś 3-4 godzinach już były zebrane w \\"piękną kreskę\\" na środku powieki. Plus za formę, aplikacja jest dużo wygodniejsza niż tych kremowych. Nie podrażnia. Niestety więcej nie kupię, widocznie to produkt nie dla mnie.

Zobacz także inne Bazy pod cienie