Oliwki do skórek i paznokci

OPI Avoplex, Cuticle Oil To Go Olejek do skórek

Nasi użytkownicy zostawili 27 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 31 lipca 2017 o 17:18
    Pachnący pogromca skórek
    Jak zapewne większość kobiet przykładam sporą wagę do wyglądu swoich dłoni i paznokci. Lubię gdy są gładkie w dotyku, a skórki nie odstają i nie kłują jak gałązki sosny :) olejek lubię za: - praktyczną tubkę zakończoną syntetycznym pędzelkiem, który dozuje olejek w sposób prosty i higieniczny - skład! ♡ piękna lista okejków umieszczonych wysoko w składzie - działanie widać po regularnym stosowaniu, zmiękcza i wygładza, - niewielka pojemność mieszcząca się nawet w najmniejszej torebce, bądź kieszeni :) - piękny egzotyczny zapach
    Wady:
    • Cena mogłaby być niższa
  • 20 maja 2017 o 17:58
    pierwszy i ostatni
    Bardzo długo szukałam preparatu który przyniesie ulgę moim przesuszonym i pękającym skórkom i znalazłam O.P.I. Avoplex Cuticle Oil To Go Olejek do skórek.Olejek zamknięty jest w maleńkiej 7,5 ml tubce zakończonej miękkim pędzelkiem co bardzo ułatwia aplikację.Jest bardzo gęsty dlatego podczas nakładania zużywamy go naprawdę niewiele i nie musimy się martwić że nam się wyleje czy będzie kapał.Po jakimś czasie aplikacja stała się bardziej skomplikowana miałam wrażenie że zgęstniał i nie chciał wspólpracować.Uważam że jak na taką cenę to produkt powinien być nienaganny i na pewno nie kupię go ponownie.Od jakiegoś czasu używam Dermogal A+E kosmetyk w kapsułkach i nie zamienię go na żaden inny
  • 3 stycznia 2017 o 11:40
    dobry, drogi, zapominam go używać
    Jest to silikonowy olejek, do suchych, spierzchniętych, poobgryzanych skórek. Ja używam go, jak mi się przypomni po opiłowaniu paznokci. Zakupiłam w jednym z salonów OPI na fatalny wygląd skórek. Może jakbym go stosowała regularnie, to przyniósłby lepsze efekty. Nawilża, wygładza, skórki nie są poobgryzane. Przy moim stosowaniu jest bardzo wydajny. Jak uda mi się go wykończyć, poszukam chyba czegoś tańszego. Nie działa długotrwale, przynosi ulgę na chwilę i niestety dość nieestetycznie się wyciska. Potem trzeba przenosić olejek z jednego paznokcia na drugi. Tu aplikator jest w postaci takiego pędzelka. Precyzyjne nałożenie olejku jest mało możliwe. Ogólnie jestem zadowolona. Produkt jest jednak dość drogi, więc nie wiem, czy powtórzę.
    U konsultantki
  • 22 maja 2016 o 13:39
    Dobry, ale...
    Mało wydajny. Na początku ładnie się "wyciska" z opakowania. Potem niestety coraz więcej produktu idzie na marne. Bardzo dobrze natłuszcza skórki, świetnie się spisuje zarówno przed wycinaniem jak i po. Niestety, cena jest odstraszająca. Jeżeli miałabym używać go codziennie, nie tylko podczas wykonywania manicure... no to cóż, za drogo. Myślę, że nie jest wart swojej ceny jednak.
  • 14 stycznia 2016 o 10:09
    fajna opcja do torebki
    Cóż nie jestem systematyczna w stosowaniu tego typu mazideł do paznokci/skórek,ale jeśli już mi sie przypomni widze szybko efekty.Mam pewłnowymiarowa buteleczke wielkosci tradycyjnego lakieru OPI,ktora uzywam w zaciszu domowym.Tubka jest super patentem do kosmetyczki/torebki ze soba tym bardziej teraz zimą,gdzie temperatury osiagaja - a paznokciom daleko do idealu. Wygodny pedzelek rozprowadza olejek,dosc szybko wchlania sie.Wydajny,przyjemny zapach.Gdy systematycznie smarowalam okolice paznokcie skórki usuwalam bez problemu. Używam tego produktu od: ok pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 tubki