Wody perfumowane damskie

Mel Merio Romantic Girl EDP

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 grudnia 2014 o 2:33
    za bardzo przerobione
    to moja druga recenzja, pierwsza zginęła w niewyjaśnionych okolicznościach ;( kupiony pod wpływem bardzo dobrych i ciekawych opinii na wiżazu. Miałam braki w domu, a raczej brak weny... odwieczny zapach mnie lekko otępił i szukałam czegoś nowego... kupiłam całą serię legendarnych zapachów: fiolet, niebieski i czerwien. Stosuje od miesiąca i opinię sobie już wyrobiłam;-) Wszystkie zapachy są bardzo trwałe... na ubraniach spokojnie wytrzymują cały dzień, ale nie mają żadnej projekcji, żadnego ogonka;/ zapach siedzi w ciuchach, i się nie zamierza ruszać. ogólnie wszystkie 3 produkty są trwałe i w bardzo przystępnej cenie. Polecam nie tylko młodym osóbkom z małym portfelem, ale każdej kobiecie;-) zapachy znajdą swoich miłośników... ja tylko "odrzuciłam" czerwień - to nie moja bajka.. a co z nią nie tak? nie wiem, jest za bardzo podrobiona na "czerwone orginały". Mimo iż zapach jest dla mnie sztuczny i tępy - moja mama się w nich rozkoszuje;-) ja jestem pod wrażeniem trwałości, chyba najtrwalsze z całej trójki, ale nie czas na amory nie wiem, co ten zapach ma w sobie, co mnie tak drażni. jestem raczej z osób czerwonolubnych i zawsze mi tej red nutki brakowało, tu jest odwrotnie. Przytłacza mnie, jest niedostępny ale nie widzę w tym żadnej magii i tajemnicy... nic co mogłoby mnie pociągać. z drugiej strony lubię 2 siostry i to mi wystarczy Suma fajny produkt w niskiej cenie i do tego dobra trwałość Używam tego produktu od: około miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie
  • 4 kwietnia 2014 o 11:35
    mój zapach z dzieciństwa
    Dopiero co wróciłam z Rossmanna i pokusiłam się ceną 16,99, zapach słodki ale jednocześnie świeży, miałam taki jako nastolatka a teraz wiem że poprawi mi humor w kiepskim dniu, nie wiem jak z trwałością ale szłam i całą drogę czułam jak się za mną unosił, piękny! Używam tego produktu od: dzisiaj Ilość zużytych opakowań: jeszcze ani jedno :D
  • 15 marca 2014 o 22:49
    amore...
    Kupiłam go bo kiedyś podobał mi się zpapach Amore Amore Cacharel, a te perfumy są bardzo podobne wg mnie. Taki tańszy zamiennik, ale brakuje im czegoś w porównaniu do Amore Amore, podobne ale jakby bardziej "płaskie". Po zakupie i użyciu parę razy uznałam, że jednak w obecnej chwili nie pasują mi, nie wiem, przestał mi się ten zapach podobać tak jak kiedyś i przeszkadza mi trochę... Ale wielbicielom Amore lub podobnych zapachów polecam spróbować. Trwałość średnia, chyba adekwatna do ceny... Używam tego produktu od: krótko Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 14 lipca 2013 o 8:52
    jestem na tak!
    niby buteleczka wygląda jak dla małych dziewczynek, ja mam 22 lata a uwielbiam ten zapach. uwielbiam słodkie zapachy a ten właśnie do takich się zalicza dlatego zawsze do niego wracam :) PLUS: - zapach - buteleczka - wydajne MINUSY: - dziecinny kartonik Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 4 duże, 2 małe
  • 23 lutego 2013 o 21:26
    nie
    Jak sama nazwa wskazuje romantic... Nada się, ale dla słodkiej, małej dziewczynki. Zapach aż przytłacza słodyczą, sztuczny, przeciętny, krótko się utrzymuje. Z romantyzem mi się nie kojarzy :( Używam tego produktu od: 2 miesięce Ilość zużytych opakowań: 1 duze

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie