Wody perfumowane damskie

La Rive Madame in Love EDP

La Rive Madame in Love woman woda perfumowana 90ml

Mela345
    19 stycznia 2018 o 18:14
    Dla mnie na dłuższą mete troche za słodkie :)
    Plusy ( + ) - słodki zapach - długo się utrzymują - cena - ładny flakon Minusy ( - ) - irytujący flakon który się otwiera w torebce :/ Podsumowując bardzo słodkie z nutą czegoś ostrego :) Zmysłowe idealne na dzień :)
  • 12 stycznia 2018 o 16:43
    Róża mnie odpycha
    Zapach głęboko zmysłowy, idealnie odzwierciedlający nowoczesną kobietę. Kompozycja jest zaadresowana głównie do młodych kobiet. Wabi nutami cytrusów, peonii, paczuli, drzewa sandałowego oraz róży. Jest dość trwały, a przy tym niedrogi. Buteleczka jest natomiast bardzo ładna, a różyczka stanowi ładny dodatek. Pomimo licznych plusów tych perfum, nie zdecyduje się na ich ponowny zakup, gdyż nuta róży bardzo mnie drażni, ale jest to indywidualne i subiektywne odczucie.
    Zalety:
    • Trwały
    • Nie drogi
  • 7 listopada 2017 o 17:07
    Przyjemne pachnidło
    La Rive,Madame in love,woda perfumowana o pojemności 90 ml. Dostałam ją od znajomej kilka dni temu. Zapachy tej firmy nie są mi obce,aczkolwiek nigdy nie miałam żadnej flaszeczki. Do teraz :) Zapach ma śliczną butelkę,która w swoim wnętrzu skrywa cudowny aromat. Bardzo lubię zapachy kwiatowe,słodkie i świeże i te właśnie takie są. Nie są mdłe ani cukierkowe po prostu pachną kwiatami,lekko słodkimi. Czuć tu również świeżość przez co perfumy są idealne na dzień Zapach bardzo mi się spodobał Zaskoczeniem jest również trwałość,która wynosi kilka godzin,a na ubraniach ciut dłużej.
  • 12 września 2017 o 23:46
    Tanie a jakie dobre
    Za buteleczkę 90ml zapłaciłam 21 zł więc nie wiele a perfum jest sporo, średnio przepadam za małymi pojemnościami wolę większe. Zapach jest bardzo mocny, wyrazisty, mocno go czuć na ubraniach. Buteleczka ślicznie ozdobiona kwiatuszkiem na gumce.
  • 23 lutego 2017 o 15:03
    Wiosna.
    Od kiedy tylko powąchałam Madame in Love polubiłam ten zapach-jest wiosenny i optymistyczny, kojarzy się z ciepłymi dniami kiedy świat zakwita, jest kolorowo i pachnąco, wszystko budzi się do życia. Czuć tutaj tą mydlaną nutę która wskazuje na to, że perfumy są tańszym odpowiednikiem, ale ta nuta nie wysuwa się na prowadzenie i nie jest tak chamska jak w niektórych zapachach Avonu, w Madame in Love rządzi zapach cytrusów przeplatanych kwiatami-piwonią oraz różą. Całość jest herbaciana, słodkawa, ale nie w ten oczywisty sposób jak perfumy owocowe czy mocno kwiatowe, delikatności nadaje tutaj paczulowa baza. Trwałość nie jest wybitna-czuję go przez 3-4 godziny, na ubraniach go wyczuwam dłużej. Korek sam się zdejmuje, a flakonik jest pękaty-całość mało praktyczna, zwłaszcza do torebki. Różyczka na flakoniku urocza jak i kompletnie niepraktyczna :)
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie