Wody perfumowane damskie

Diesel Fuel for Life pour Femme EDP

Diesel Fuel For Life Pour Femme Woman Woda Perfumowana 30 ml

Nasi użytkownicy zostawili 81 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

epinka
    14 kwietnia 2021 o 20:39
    Lubię
    Lubię Panterę Cartiera, lubię Elixir Hermesa. To czego się po mnie spodziewać. Lubię Diesla, który ma dla mnie coś w klimacie poprzednich perfum. Ma też cos z charakteru Dior Midnight Poison, Closera Harry Berry (ten sam twórca). Diesel ma ogromną trwałość, po kilku dniach potrafi "zalecieć" z szalika, jest od początku do końca taki sam (nie kwaśnieje, nie cukrzy się lub pachnie starą szafą itp.). Mi to odpowiada, bo pachnę tak jak mi się podoba od początku do końca. A Fuel pachnie bardzo ładnie. Bardzo. Ma moc, ale nie jest to moc ulepków, których nienawidzę, nic z trucizn, typu Poeme. To moc perfum typu wymieniona wyżej Pantera i inne perfumy tu podane, moc szypru, który nie pachnie skarpetami czy popsutym serem. Pachnie kremowo, kwiatowo, elegancko i zwierzęco. I niebanalnie. Od wielu lat te perfumy były i są dla mnie piękne .
  • 23 marca 2020 o 13:54
    Fuel for Life
    Diesel Fuel for Life - zapach orientalno- kwiatowy. Intrygujący chociaż cięższy. Długo się utrzymuje. Mocny i intensywny, raczej na wieczór. Całkiem przyjemny, może nie do codziennego perfumowania, ale na jakąś okazję jak najbardziej. Ciekawy pomysł z siateczką na buteleczce dodaje szyku. ????głowa: pieprz, mandarynka❤serce: jaśmin, porzeczki ????podatawa: piżmo, paczula
    Zalety:
    • trwałość
    Wady:
    • dość ciężki
    foxy313
    10 września 2016 o 21:24
    dziwny, trochę męski
    na pewno to jest mocny zapach, ostry, trochę taki midowo-cytrusowy, na pewno nie jest to zapach seksowny czy uwodzicielski ! jest trochę powiedzialabym, że nawet męski, sprawdzlam kilka razy czy to pewno femme, ale tak.. dziwny, nie dla mnie na pewno nie. trwalosc srednia, pachnie moze 2-3 godziny
  • 7 listopada 2014 o 13:32
    charakterystyczny zapach, jak kropka nad i
    Zapach jest dla mnie trudny do zrecenzowania. Bardzo go lubię, jest charakterystyczny, dominujący, jak jedna wizażanka określiła-dla samic alfa. Jest ciemnym, drzewnym zapachem...uwielbiam perfumy oparte na paczuli i mchu. Używam go w chwili gdy chcę zaznaczyć swoją obecność np. na randki. Myślę, że zapach ten można kupić w ciemno o ile nie szuka się lekkich świeżaków. I tu przechodzę do jego trudności. Lubię go i używam, ale już chyba nie kupię. Lubię takie zapachy, lecz w nim jest ciut za dużo goryczki. Myślę, że jest wiele charakterystycznych zapachów pozbawionych gorzkości, no coś z serii Muglera Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jestem w połowie 100 ml
  • 17 maja 2014 o 14:37
    Problematyczny
    Sa zapachy, ktore na pierwszy niuch sa sliczne jednak z kazda chwila nabieraja banalnosci. Sa tez takie, ktore na pierwszy niuch sa wrecz nieprzyjemne, jednak z czasem potrafia wyklarowac ciekawa otoczke i taki jest FFL. I takich zapachow jest mniej dlatego ten zyskuje na ocenie. Nie jest to zapach, ktory mnie zachwyca i wywoluje usmiech, jednak trzeba przyznac ze jest dosc dobrze skrojony i warto go docenic. Czego nie lubie? Bardzo nie lubie poczatku, brzydki szypr, cos na ksztalt Hypnose Senses. Wrecz odrzuca mnie ten start. Czuje cos takiego jak przeterminowane perfumy, no niestety takie mam skojarzenie. Czuje tez aldehydy. I gorycz. Troche pieprzu. Potem do glosu dopiero dochodzi porzeczka i moze jezyna i mech. Jednak zauwazylam, ze porzeczkowe zapachy dobrze ze mna nie wspolgraja, wiec i nie oczekiwalam tego od tych. Natomiast dobrze, ze nie jest to porzeczka plaska jak w przypadku np Innocenta Rock. Bo to zapach wibrujacy i przestrzenny - i tutaj wlasnie zaczynaja sie plusy. Fajnie tanczy i tworzy swietna projekcje wokol osoby noszacej. Nie jest juz tak nieprzyjemny jak na poczatku, pachnie drapieznie ciemnymi owocami. A potem robi sie coraz bardziej blady, wygasa. Niestety przez caly czas jest jakis syntetyczny na maksa. Nie jest dla mnie wcale slodki, a wlasnie taki gorzkawo-sztuczny. Diesle raczej nie sa dla mnie, mialam Denim Collection i tamta gorycz jest jeszcze wieksza i zupelnie nie moja. Maja w zasadzie ten wspolny mianownik, da sie wyczuc podobienstwo i to spore. Zdecydowanie bardziej lubie Provocative Woman od Arden, ktore sa w podobnym klimacie jednak o wiele ladniejsze. Dla mnie z Angelem to ten zapach nie ma nic wspolnego (Angela uwielbiam). Używam tego produktu od: jakis czas Ilość zużytych opakowań: probki

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie