Cienie do powiek

Catrice Liquid Metal, Longlasting Cream Eyeshadow Metaliczny cień do powiek w kremie

• 29 stycznia 2021 o 13:00
    Słabiutko
    Niestety produkt ten nie przypadł mi do gustu. Bardzo ciężko się go nakłada. Gdy zasycha to skleja powieki, rozpływa się. Opakowanie wygląda trochę tandetnie. Za plus można podać trwałość.
    Zalety:
    • trwałość
    • nakładanie
  • 18 marca 2020 o 20:56
    Nie jest zły
    Wszystko byłoby w porządku gdyby nie to, że tak szybko zastyga i nic z nim więcej oprócz w miarę równomiernego rozłożenia na powiece nie da się zrobić. Nadaje się raczej do wykończenia makijażu oka np. rozświetlenia kącika oka, dodania błysku czy wykończenia kreski. Wygląda bardzo ładnie, jest widoczny i jest bardzo trwały. Zdecydowanie bardziej wolę nakładać go palcem niż aplikatorem ponieważ mam wtedy większą kontrolę nad ilością produktu i jestem w stanie równomiernie go nałożyć. Plusem też jest dostępność produktu i jego cena. Ale trzeba też trochę czasu poświęcić, żeby nauczyć się w miarę przyzwoicie aplikować produkt.
    Zalety:
    • Kolor
    • Dostępność i cena
    • Wygląd na powiece
    Wady:
    • Zbyt szybko zastyga (nie można go dobrze zbledować)
    • Aplikator nabiera za dużo produktu
    Drogeria Natura
  • 22 lutego 2020 o 21:00
    Coś strasznego!
    Uwiódł mnie kolor w sklepie, wręcz oczarował - odcień 010, ale w domu ogromne rozczarowanie. Zepsuł cały mój makijaż. Bardzo szybko wysycha na powiece, nie zdążyłam go nawet zblendować. Utrzymuje się nawet długo, ale po kilku godzinach można go płatami oderwać z powieki. Tworzy dosłownie skorupkę. Zaczęłam aplikować go tylko do rozświetlenia kącików, ale przecież nie po to go kupiłam. Szkoda, bo odcień piękny, ale radzę omijać z daleka.
    Zalety:
    • kolory
    • trwałość
    Wady:
    • szybko wysycha, przez co nie da się połączyć z innymi odcieniami
    • tworzy skorupę
  • 25 stycznia 2020 o 13:07
    Do bani :(
    Cena i ciekawe kolory w opakowaniach to tyle zalet. Trzeba tym cieniem szybko pracować, bo wysycha :/ Ciężko nałożyć go aplikatorem. Odcień 010 Calofornia Creamin' po dobrym rozpracowaniu nadaje się jako baza do błyszczących cieni.
  • 27 sierpnia 2019 o 18:25
    Bubel
    Skuszona pięknym swatchem kupiłam najjaśniejszy odcień. Mój zachwyt nie trwał długo, gdyż produkt na powiece szybko zastyga przez co nie ma możliwości blendowania.. Gdy chcemy dołożyć drugą warstwę, bardzo się kruszy i tworzy nierównomierną strukturę. Jedyny sposób, który nie zawodzi to aplikowanie na dłoń a następnie wklepanie palcem na powiekę.. ale to już nie to samo :(
    Drogeria Natura