Cienie do powiek

Eveline Cosmetics Mystic Galaxy Eyeshadow Palette Paletka cieni do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 138 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 lipca 2024 o 13:59
    Bardzo mi się spodobała
    Piękne kolory, nie kruszą się i są bardzo trwałe. Kupiłam w promocji za 30 zł, cena regularna jest nie na moją kieszeń, ale warto czekać na przecenę. Polecam
    Zalety:
    • kolory
    • PAO
    • cena w promocji
  • 30 czerwca 2024 o 7:58
    Opinia paletki cieni
    Paleta Mystic Galaxy od Eveline Cosmetics prezentuje się bardzo atrakcyjnie i futurystycznie. Opakowanie jest kształtem przypominające galaktykę, co odzwierciedla tematykę palety. Jest solidne wykonane, jednakże nie posiada wbudowanego lusterka, co może być niewygodne dla niektórych użytkowniczek. Paleta oferuje 12 różnorodnych odcieni inspirowanych kosmosem i galaktyką. Znajdziemy tutaj zarówno matowe, jak i metaliczne cienie, co pozwala na tworzenie różnorodnych makijaży, od codziennych po bardziej awangardowe i artystyczne. Cienie są dobrze napigmentowane, zwłaszcza metaliczne, które dają intensywny i lśniący efekt. Matowe cienie również mają solidną pigmentację, choć niektóre mogą wymagać dodatkowej warstwy dla pełnego krycia. Trwałość jest zadowalająca, szczególnie przy użyciu bazy pod cienie, co zapewnia długotrwały efekt bez ścierania się. Tekstura cieni jest jedwabista i łatwa do blendowania, co ułatwia ich aplikację i łączenie między sobą. Cienie dobrze przylegają do powiek i nie osypują się podczas aplikacji. Paleta cieni do powiek Eveline Cosmetics, Mystic Galaxy, to świetny wybór dla miłośniczek kosmicznych motywów i makijażu artystycznego. Oferuje różnorodność kolorów i wykończeń, co pozwala na eksperymentowanie z różnymi stylami i efektami. Mimo pewnych drobnych niedoskonałości, paleta ta z pewnością przypadnie do gustu użytkowniczkom, które cenią sobie dobrą jakość, estetyczne opakowanie i możliwość tworzenia unikalnych makijaży inspirowanych kosmosem.
    Zalety:
    • Estetyczne i tematyczne opakowanie, które odzwierciedla inspirację galaktyczną.
    • Dobrze napigmentowane cienie, zwłaszcza metaliczne.
    • Łatwa aplikacja i blendowanie.
    • Dobra trwałość po zastosowaniu bazy pod cienie.
    • Przystępna cena w porównaniu do jakości i ilości produktu.
    Wady:
    • Brak wbudowanego lusterka, co może być niedogodnością podczas podróży.
    • Niektóre matowe cienie mogą wymagać dodatkowej warstwy dla pełniejszego krycia.
    • Może brakować bardziej neutralnych odcieni, które byłyby bardziej uniwersalne dla każdego dnia.
  • 28 maja 2024 o 19:17
    Idealna!
    Paletkę kupiłam na promocji w Hebe, skuszona cudownymi kolorami. I nie zawiodłam się! Paleta ma wspaniałe odcienie, od delikatnych, jasnych kolorów to ciemniejszych, intensywniejszych. Są dobrze napigmentowane i łatwo się rozprowadzają. Dodatkowo w zestawie znajdziemy pędzelek. Uwielbiam tę paletę, ponieważ ma dużo fioletowych odcieni, a to mój ulubiony kolor. Kolor brązowy Earth również jest wspaniały, używam go najczęściej przy delikatnym makijażu. Zdecydowanie jest to najpiękniejsza paletka, jaką posiadałam. Polecam :)
    Zalety:
    • wydajna
    • dobra pigmentacja
    • łatwo się rozprowadzają
    • duża ilość odcieni
    • pędzelek w zestawie
    • fantastyczna zarówno na specjalne okazje, jak i przy codziennym makijażu
    • solidne opakowanie
    Wady:
    • brak!
  • 24 lutego 2024 o 12:36
    Fajna i bardzo wydajna paletka :)
    Ok, ja bardzo lubię wykonać makijaż oczu. To nie jest co prawda coś co używam codziennie do każdego swojego makijażu, ale bardzo lubię ten błysk z tej paletki, bo daje taki efekt jakby księżycowej łuny na powiece. Zawsze go bardziej wklepuje w swoje powieki aby pięknie błyszczał na powiece. Cienie w mojej opinii nie przesuwają się w żaden sposób na powiece w ciągu dnia ani też się nie rozmazują, co jest giga okej! ^^ Na uwagę też zasługuje fakt, że cała paletka jest metalowa oraz posiada pędzelek (i odziwo nie jest to w końcu pacynka a taki pełnowymiarowy i fajny pędzel ;')) Znajdziecie w tej paletce bardziej klasyczne cienie do powiek, ale i również bardziej szałowe odcienie pokroju ci ciemnego fioletu. Mimo wszystko sama po sobie wiem, że nie jest to paleta kolorystyczna której ja szukam. Nawet te bardziej codziennie kolory nie dokońca spełniają moje makijażowe oczekiwania, ale jeśli zastanawiacie się nad zakupem tej konkretnej paletki to w sumie czemu by nie, bo tak w sumie z technicznego punktu widzenia nie mają one jakiś mega zauważalnych i rażących wad, to po prostu przykład bardzo fajnych cieni do powiek i tyle, hehe ;::)
    Zalety:
    • Metalowe opakowanie
    • Pełno wymiarowy pędzelek do cieni, do powiek
    • Dobra pigmentacja
    • Cienie w żaden sposób nie przesuwają się po powiece w ciągu dnia
    • Naprawdę piękne błyski
  • 21 stycznia 2024 o 18:16
    Must-have każdej fanki fioletu
    Fioletowy to mój ulubiony kolor, uwielbiam każdy jego odcień. Gdy tylko zobaczyłam tą paletkę to wiedziałam, że muszę ją mieć. Niestety jest ona trochę droga, ale pojawiła się na nią promocja więc wzięłam ją oczywiście. To co mi podoba się w niej najbardziej to jej uniwersalność. Ma szeroką gamę kolorów dzięki czemu mogę zrobić nią codzienny makijaż oczu, wyjściowy, a także szałowo fioletowy. Opakowanie jest solidne, metalowe którego zamknięcie się dobrze trzyma. Ma śliczną szatę graficzną. Dodatkowo w środku jest lusterko co sobie bardzo cenię. Kolejnym plusem jest to że w paletce jest dwustronny, mieciutki pędzelek. Dzięki temu jest ona bardzo praktyczna i z pewnością odbędzie że mną niejedną podróż. Cienie są dobrze napigmentowane i trwałe. Dobrze się ze sobą blendują. Kolory świetnie do siebie dobrane. Ogólnie świetny produkt, który na pewno będzie mi służył.
    • Lusterko
    • Pędzelek
    • Kolorystyka cieni
    Wady:
    • Jasne cienie mogłyby być troszkę bardziej napigmentowane