Ziaja Ziajka, Magiczny płyn do kąpieli dla dzieci `Hokus pokus kolorowa kąpiel`

• 9 sierpnia 2011 o 0:32
    ulubiony dziecka
    Bardzo dobry płyn. Nie cierpię większości zapachów "dzidziusiowych", więc ten jest dla mnie miłą odmianą, pachnie delikatnie, słodko-świeżo i przyjemnie i nie kojarzy mi się natychmiastowo z niemowlęciem. Żółty w butelce, po dolaniu do wody zmienia kolor na niebieski. Nie barwi jakoś szaleńczo wody, ale według mnie wystarczająco - kąpiel jest fajnie błękitna. Wlany pod mocny strumień wody daje sporo dość trwałej piany - wystarczająco trwałej, by zachwycony dzieciak przylepiał "chmury" na ścianie i piętrzył pianę w górki. Nie wysusza ani nie podrażnia skóry. Wady ma dwie - dość wysoka cena za raczej niewielką pojemność i dość słaba wydajność. Ale i tak będę kupować - dla dzieciaka jak dotąd najlepszy. Używam tego produktu od: co najmniej dwa lata Ilość zużytych opakowań: dużo
    ankkka
    5 lipca 2011 o 12:19
    tragedia
    Nie kupię więcej. Płyn prawie nie pachnie, a jeśli ma jakiś zapach to przypomina mi to aromat aptecznego syropu. Jak tylko dostanie się do oka od razu piecze. Pieni się fatalnie. Magiczny płyn lekko zabarwia wodę na niebiesko (po co na niebiesko to nie wiem....efekt beznadziejny). Jednym słowem nie polecam: nie pachnie, nie pieni się, drażni oczy. W kończu używam podczas własnych kąpieli, bo dla dziecka na pewno się nie nadaje. O właściwościach pielęgnacyjnych nie wspomnę, bo efekt podobny do działania zwykłego szamponu ziołowego dla dorosłych...Bardzo niewydajny. Trzeba wlać pół butli, żeby trochę się pienił i zmienił kolor wody. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 31 marca 2010 o 15:50
    dla maluchów
    Jeśli chodzi o jego magiczne właściwości to trzeba wlać go sporo by woda była niebieska i to bardzo leciutko.Synek był zawiedziony.Ale płyn dobrze się pieni nie uczula co ważne dla mam i ładnie pachnie jak jabłuszko.Można spróbować Używam tego produktu od:2 miesiące Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
    Drippy
    31 marca 2010 o 12:51
    ale że co? O;
    Uwielbiam tego typu rzeczy, więc stwierdziłam, że muszę kupić sobie ten płyn, gdy tylko przeczytałam, że woda zmienia kolor... ;D Oczywiście się zawiodłam, gdy wylewam pół butelki prawie, woda na chwilę robi się lekko niebieskawa, a zaraz to i tak znika. Beznadziejstwo. Poza tym pieni się w miarę dobrze, ale bez podniety. Nic nie robi, a nawet jakoś specjalnie nie pachnie. Nie pasuje mi. :C Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 Miejsce zakupu: Rossmann
  • 7 stycznia 2009 o 18:04
    Fajny :)
    Rodzeństwo go lubi. Zwłaszcza ten moment, w którym lejemy żel do wanny, odkręcamy wodę, a tu bziuuuu..... robi się mnóstwo piany i żel zmienia kolor :D Farbuje całą wodę :D Dzieciakom się podoba, nie podrażnia skóry (a jedna mała ma skórę wręcz atopową), starcza na w miarę długo. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2