Szampony do włosów

Profis Cosmetics Ice Blonde, Acidifying Shampoo with Violet Pigment Szampon do włosów blond i siwych anty-żółty

Ice Blond Szampon Anty-Żółty 1000ml

• 29 listopada 2023 o 20:55
    Najlepszy do ochładzania blondu!
    Wreszcie coś co naprawdę działa i niewiele kosztuje! Warto go chwilę potrzymać na włosach. Szamponu używam w komplecie z odżywką, bo jednak warto po tym zadbać o nawilżenie. Najlepiej nakładać go rękawiczkami, bo porządnie barwi wszystko z czym się zetknie. Mega dobry stosunek jakości i ceny. Do tej pory za tego typu produkty płaciłam znacznie więcej i nie byłam tak zadowolona z rezultatów działania.
    Zalety:
    • duże opakowanie z pompką
    • naprawdę ochładza żółte tony
    • cena!
    Wady:
    • mocno barwi dłonie
    w_p
    6 grudnia 2022 o 13:00
    Rewelacja
    Najlepszy z najlepszych do tonowania chłodnych odcieni blond. Świetnie niweluje żółte odcienie. Stosowałam różne, ale efekt IceBlonde utrzymywał się najdłużej
    Zalety:
    • skutecznosc w usuwaniu zoltego odcienia
    • wlosy gladkie, bez puchu
    Medea05
    22 maja 2022 o 10:50
    Dobry, a tani!
    Po szampon sięgnęłam po rozjaśnianiu włosów u fryzjera żeby podtrzymać efektu chłodnego blondu. Szampon kupiłam w jednej z drogerii internetowych za śmieszne pieniądze jak za taka pojemonosc (ok 23 zł za 1l szamponu) Warto zwrócić uwagę na to, ze dla zadowalajacych efektów szampon - a raczej pianę - trzeba chwilę potrzymac na włosach. Szampon nie wysusza jakos mocno włosów, ale jednak radze przy jego uzyciu skupić się bardziej na odpowiednim ich nawilżeniu ;) #UZYCIE I DZIALANIE Polecam nakladanie szamponu rekawiczkami - bo potrafi porzadnie zabarwic skore.Probowałam bez, ale potem ciezko domyć go z dłoni;) Tak samo osoby z bardziej podatnymi włosami na rozjasnianie czy kolor - musza uwazac na czas przez jaki trzymaja szampon na włosach bo mozna wyjsc z fioletowym odcieniem ;) Ale - co najważniejsze - szampon naprawde działa. Pozwala na zniwelowaniu żółtego odcienia z włosów i nadanie im znowu chłodnego wyrazu - jak po wyjsciu z salonu fryzjerskiego. To bardzo dobra wiadomosc, dla osob ktore nie chca co chwile isc do fryzjera odswiezac odcienia. W tym szamponie naprawde mamy bardzo dobry stosunek jakosc/cena. Na taka pojemnosc cena jest super niska a dzialanie super - mam wrazenie, ze szampon mniej wyszusza moje wlosy niz drozsze produkty podobnego typu. Plus tez za opakowanie z pompka, bardzo wygodne!!!
    Zalety:
    • ochładza blond
    • niwaluje zolte tony z rozjasnianych wlosów
    • wydajny
    • nie przeciaza włosów
    • nie wysusza włosów
    • niska cena
    • wygodne opakowanie z pompką
    Wady:
    • brak na ten moment
  • 12 czerwca 2020 o 12:30
    Silny bohater
    Polecam ! Produkt pomógł mi uporać się z żółtym blondem. Nadaje chłodniejsze refleksy. Jedyny szampon w swojej kategorii "odzyskiwaczy zimnych blondów", który nie wysusza włosów. Ba. Wprost przeciwnie! włosy są zdrowe,piękne, błyszczą się a co najważniejsze są tak sypkie, układają się, nie puszą. Dzień po myciu nie potrzebują nawet czesania. Żaden szampon nie zrobić nigdy z moimi włosami takich cudów. Seria polecona przez pofesjonalnego fryzjera. Cena za niska! Nieadekwatna do jakosci ! A przy tym wspieramy również produkcję polską. Polecam PRZEBARDZO ! Tym produktem otwieram swoją przygodę z firmą PROFIS :) Mam całą serię: szampon, odżywkę oraz odżywkę w sprayu. Polecam !!
    Zalety:
    • działanie
    • włosy jak po wizycie u fryzjera
    Wady:
    • silny kolor fioletu. Trzeba nauczyć się używać tych produktów :)
  • 12 kwietnia 2020 o 19:03
    Koniec z żółtymi refleksami
    Ten szampon jest dla osób które rozjaśniają włosy. Szampon bardzo dobrze radzi sobie z żółtymi refleksami. Ma pompkę co ułatwia aplikację. Jest bardzo dobry, już po pierwszym użyciu widać zmiany. Włosy robią się platynowe. Trzeba uważać by nie przesadzić bo żółte refleksy mogą zamienić się w fioletowe. Jedyny minus to to, że ręce ciężko domyć po jego użyciu. Tak to nie mam do czego się przyczepić jest bardzo tani i bardzo dobry.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta