Peelingi do ciała

Cien Regenerujący cukrowy peeling do ciała `Kakao i Gardenia`

• 30 czerwca 2020 o 21:30
    mój pierwszy peeling
    Był to mój pierwszy peeling do ciała i byłam z niego zadowolona. Chciałam poczuć się lepiej, że dbam o swoją skórę i taki był efekt psychologiczny. Czułam się trochę bardziej zadbana. Składu nie będę oceniać. Dla mnie przyjemnie pachniał, a zwłaszcza ciało po masowaniu peelingiem. Produkt jest gruboziarnisty i według mnie jest bardzo wydajny (ale to może być dlatego, że nakładałam go oszczędnie) Skóra była przyjemnie gładka i ładnie pachniała. Czy ma takie właściwości jakie deklaruje producent? Śmiem w to powątpiewać.
    • Wydajny
    • Wygodne opakowanie
    • Konsystencja jest gruba i bardzo zbita
    • Przyjemna w dotyku skóra
    Wady:
    • Wątpliwe działanie
  • 8 kwietnia 2020 o 23:09
    Fajny produkt
    Produkt naprawdę fajny. W zakręcanym słoiku. Po otwarciu miłe zaskoczenie. Zwykle peeling/krem itp są po prostu nalane do opakowania, a tu zaskakuje nas widok jak torcik bezowy? albo jakby produkt był wyciskany z rękawa cukierniczego. Ładnie pachnie. Odpowiednia konsystencja. Peeling jak najbardziej ok. Przyjemnie się nim myje. Cena znakomita kilka złotych.
    Zalety:
    • wygląd produktu
  • 4 maja 2019 o 22:12
    rewelacja
    Tuż po otwarciu urzekła mnie faktura tego produktu, wygląda jak plaster miodu, pierwszy raz się spotkałam z tym, żeby peeling był tak ładnie "sprasowany". Pachnie bardzo słodko, aż chce się zjeść coś czekoladowego. Bardzo dobrze ściera, ponieważ ma dość duże drobinki i jest gęsty. Nie sądziłam, że podczas zakupów spożywczych, wyrwę taką perełkę:)
  • 8 kwietnia 2019 o 16:57
    Dobry produkt
    Peeling kupiłam w promocji. Nie zawiódł mnie. Skóra po jego użyciu nabiera gładkości, pozostawia przyjemny film. Jakość na akceptowalnym poziomie. Dobrze spełnia swoją rolę.
    Zalety:
    • Zapach.
  • 5 kwietnia 2019 o 14:18
    Nie najgorszy, ale ponownie nie kupię.
    Peeling kupiłam w Lidlu za niecałe 2Euro. Jest dziwny. Ściera może nie najgorzej, ale tak nieestetycznie obkleja skórę, że aż jest to nie przyjemne. Dziwnie pachnie, strasznie chemicznie, nie naturalnie. Zużyję, ale ponownie nie kupię.