Peelingi do ciała

Organic Shop Orange & Sugar, Body Peeling Organiczny peeling do ciała `Sycylijska pomarańcza`

notino.pl
Organic Shop Peeling do Ciała Sycylijska Pomarańcza 250ml

• 21 sierpnia 2024 o 9:53
    Pomarańczowy raj.
    Kupiłam ten kosmetyk z polecenia koleżanki, i jestem nim zachwycona. Jest to chyba mój ulubiony peeling ze wszystkich jakie miałam do tej pory. Jest bardzo wydajny, w fajnym opakowaniu, łatwo się aplikuję. Zapach jest powalający, aż chciałabym cały czas siedzieć w wannie. Cena jest spoko, zawsze można dorwać jaką promke w drogerii.
  • 19 marca 2024 o 12:49
    Bardzo dobry produkt
    Używam go już bardzo długo i ciągle do niego wracam. Ma fajny delikatny i lekki zapach , ma gęstą konsystencję którą z łatwością się aplikuje , nie spływa po nałożeniu na skórę , dogłębnie oczyszcza skórę , pozbywa się martwego naskórka , pozostawia ją miękką i delikatną , gładką w dotyku bez zaczerwienienia i podrażnień . Skóra jest bardzo nawilżona i widocznie odżywiona , pełna blasku i energii . Opakowanie jest pojemne i wydajne a cena bardzo atrakcyjna . Regularne stosowanie tego produktu daje widoczne efekty regeneracji i odżywienia. Moim zdaniem jest to produkt wart zakupu.
  • 14 grudnia 2023 o 23:47
    przepięknie pachnie i usuwa naskórek
    nie wiem ile już opakowań zużyłam tego peelingu, ale jestem pewna, że można już wyjść poza liczbę palców na dwóch dłoniach. od lat jest on dostępny to też zamiennie używam z innymi produktami i jednak organic shop zostaje w moim serduchu zapisany zdecydowanie jako jeden z lepszych produktów w atrakcyjnej cenie. dobrze usuwa martwy naskorek, skóra jest w dotyku po nim delikatna. dodatkowo pomaga mi w problemie truskawkowych nóg. cena, zapach, wydajność - wszystko zachęca.
  • 22 czerwca 2022 o 17:22
    Peeling do ciała
    + dobrze oczyszcza skórę + rozświetla skórę + skóra staje się miękka, gładka, odżywiona + ładny zapach + gęsta konsystencja + łatwa aplikacja + wydajność + wygodne użytkowanie + korzystna cena + nie wywołuje reakcji alergicznych + dostępność w drogeriach + lekkie opakowanie
  • 22 maja 2022 o 14:12
    Sycylijska przyjemność
    Peeling ma konsystencję galaretkowo musowa. Drobinki są duże i nie rozpuszczają się podczas używania produktu. Zapach pomarańczy jest obłędny i orzeźwiający. Peeling nie spływa z dłoni ani z ciała, fajnie się nim masuje, nie jest ostry. Złuszcza dobrze ale delikatnie. Nie zostawia tłustej powłoki. Skora jest miękka i nawilżona, to pewnie dzięki glicerynie. Zapach zostaje na ciele na dluzszy czas.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Oczyszcza ale nie wysusza a przeciwnie fajnie nawilża skóra jest bardziej miękka elastyczna
    Wady:
    • Dostępność