Lakiery hybrydowe

Cosmetics Zone Color UV/LED Hybrid Lakier hybrydowy

• 16 maja 2021 o 0:31
    Idealna dla alergików
    Kupiłam by sprawdzić czy i to mnie nie uczuli. Akt desperacji ,jak to się mówi i tonący brzytwy się chwyta. A tu zaskoczenie. Kolorek śliczny, bardzo ładnie kryje. ( Miałam dużo lakierów i jasne i ciemne). Hybryda trzyma standardowo 2/3 tygodnie, mi się udało nawet potrzymać miesiąc. Mają dużo produktów do wyboru, a co najważniejsze NIE UCZULA. Firma się rozwija, cały czas wprowadzają nowe produkty do sprzedaży.
    Zalety:
    • Wszystko
    U konsultantki
    cudooo
    15 kwietnia 2021 o 12:32
    Super lakiery hybrydowe w dobrej cenie
    Od bardzo długiego czasu zamawiam lakiery hybrydowe z tej firmy. Są w dobrej cenie, mają dobre krycie i świetne kolorki. Jeśli kolory na zdjęciu nie odzwierciedlają tego jaki przychodzi, to polecam wpisać numerek w internecie i być może będą zdjęcia na paznokciach, bardzo dobre rozwiązanie. Lakiery mają dobrą konsystencję, choć przyznam, że czasem mam z nimi problem, bo schodzą z górnej części paznokcia, jakby po prostu spływały, więc czasem nie mogę pomalować wszystkich na raz.
    Zalety:
    • Kolory do wyboru
    • Konsystencja
    • Dobre krycie
    Wady:
    • Czasami niektóre spływają
  • 2 stycznia 2020 o 22:00
    To były niezłe trzy lata, ale zrywam z nimi.
    Już od kilku lat używam tych lakierów. Maluję w domu, tylko i wyłącznie sobie. Mam kilkanaście kolorów. Krycie tych kolorów pozostawia dużo do życzenia. Lakiery są rzadkie, słabo napigmentowane, trzeba znaleźć na nie dobry sposób, żeby uzyskać dobre krycie przy dwóch warstwach i jednocześnie nie zalać sobie skórek ani żeby nie powstały nierówności. Lakiery szybko się psują. Te, które kupiłam na początku przygody z hybrydami (około trzy lata temu) mam do tej pory i choć widać, że nie jest to nowy produkt, to wciąż nieźle mi służą, są płynne. Te, które kupowałam przez ostanie półtora roku - robiły się sztywne po kilku miesiącach. Lakiery mają niezły skład jak na tego rodzaju produkt, przy nich ryzyko uczulenia jest naprawdę minimalne. Paleta kolorów jest bogata, każdy znajdzie coś dla siebie i na każdą okazję. Ich cena jest jak najbardziej adekwatna do ich jakości. Kończę swoją przygodę z tymi lakierami głównie ze względu na ich szybkie psucie się. Z racji tego, że maluję paznokcie tylko sobie, lakier, który użyję może dwa razy, to po prostu marnotrawstwo pieniędzy i zbrodnia wobec środowiska.
    Zalety:
    • minimalne ryzyko uczulenia
    • bogata paleta kolorów
    • dobra trwałość na paznokciach
    • są tanie, adekwatnie do jakości
    • łatwo się je zdejmuje
    • dobra obsługa w ich sklepie internetowym
    Wady:
    • bardzo słabe krycie
    • szybko się psują
    • trudno dostępne
  • 30 września 2019 o 21:58
    Najlepsze
    Pracuję przy użyciu lakierów hybrydowych tej marki od około 4 lat. Są niezawodne i porównywalne, a nawet lepsze od znanych drogich marek. Najbardziej podoba mi się to że nie gęstnieją zamieniając się w żelową kluchę tak jak inne lakiery z którymi miałam do czynienie. Kolory są dobrze napigmętowane, ładnie kryją płytkę paznokcia, zaskakująco długo utrzymują się na paznokciach, najczęściej aż do 3 tygodni. Nie stawiają oporów przy zdejmowaniu, ładnie schodzą całym płatem podczas zabiegu usuwania. Ogromny plus za niesamowitą gamę kolorów do wyboru.
    Zalety:
    • idealna konsystencja
    • duży wybór kolorów,
    • długo się utrzymują
    • niska cena
    Agadir
    4 lipca 2019 o 11:44
    Jedne z lepszych
    Lakiery marki Cosmetics Zone są jednymi z lepszych dostępnych na polskim rynku lakierów hybrydowych. Mogą równać się, a niekiedy są lepsze niż lakiery innych droższych znanych marek. To, co je wyróżnia to szeroka gama kolorystyczna, w której każdy znajdzie coś dla siebie. Dodatkowo warto zaznaczyć, że te lakiery kosztują o prawie połowę mniej, niż lakiery innych marek. Ja w swojej kolekcji mam ponad 15 kolorów, po które często sięgam. Trwałość tych lakierów jest bardzo dobra, paznokcie trzymają się po kilka tygodni. Kolory są nasycone i chociaż czasem (te jaśniejsze kolory) po jednej warstwie wydaje się, że lakier nie kryje zbyt mocno, to druga warstwa wszystko przykryje. Gęstość lakierów jest odpowiednia, nie za gęsta, nie za rzadka, łatwo można pomalować paznokieć, lakier nie rozlewa się na skórki. Wielkim plusem jest również to, że gdy zdejmujemy paznokieć za pomocą acetonu to lakier schodzi w całości jednym płatkiem, nie musimy trzeć ani kruszyć po odrobince, jak inne lakiery. Z pewnością kupię więcej kolorów :)