Wody toaletowe damskie

Jesus del Pozo In White EDT

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

khy
    21 listopada 2021 o 13:12
    Jesli ktos lubi kaplice cmentarne...
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Bukiet bialych kwiatow, biale mydlo i mieszanka owocowa z cytryna na czele. Zupelnie nie w moim guscie, czuje sie w tym zapachu troche jak w kaplicy cmentarnej ;-)). Na szczescie moc ma mikra i czuje go moze przez pierwsza godzine... pozniej zapach odplywa do Krainy Wiecznych Lowow ;-). Podobienstwa po PP nie stwierdzam, ale tez slabo PP pamietam.
    Katefit
    14 grudnia 2016 o 20:39
    Łagodny, lekkie kwiaty noszalne
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Mam próbkę oryginalną Pure Poison przynajmniej 12letnią czyli zapachu sprzed reformulacji i In White nie ma wg mnie wiele wspólnego z tym zapachem. Tak są te perfumy z tej samej kat.zapachowej i to wszystko. In White są łagodniejsze, trochę ładniejsze, noszalne na codzień. Głównie jaśmin, piżmo, frezja i pobocznie kwiat migdałowca irys tworzą razem coś pięknego. Polecam zdecydowanie gdy chcesz mieć miły zapach na sobie, niekoniecznie krzykliwy i słodki. Czemu już prawie nie da się ich kupić?
  • 3 października 2014 o 10:53
    Otulające...
    Zapach typowo kwiatowy, aczkolwiek delikatny, otulający. Trzymający się blisko skóry, jednakże niezwykle ulotny. Raczej na dzień. Flakon inspirowany perłą jest ich dopełnieniem. Używam tego produktu od: 2012 roku Ilość zużytych opakowań: 1 próbka z atomizerem o pojemności 2 ml
  • 1 lipca 2013 o 18:22
    Jesli kogos kreci mix kleju z potem...
    No wlasnie... Tak jak w tytule - pierwsze oblicze tego zapachu to dokladnie zapach kleju, najzwyklejszego szkolnego kleju biurowego do klejenia papieru, kartonu, serio - tak sie na mnie otwiera :/ Drugie oblicze (po kilku minutach): czuje nieznosna fizjologiczna won, a konkretnie potu! Nie moge pozbyc sie tego skojarzenia, nieswieza, brudna faza, ktora na dodatek trwa i trwa... Dopiero na sam koniec wyczuwam gdzies tam majaczace plastikowe biale kwiaty. Jesli chodzi o Pure Poison, nie pamietam jak dokladnie pachnie wersja podstawowa, mialam kiedys probki, ale juz x czasu minelo hmm, ale! Jestem szczesliwa posiadaczka Pure Poison Elixir i wybaczcie, ale jak mozna In White porownywac z PPE...dla mnie to ZUPELNIE INNE zapachy. Tamte ubostwiam, a In White... ten zapach NIE MA SOBIE NIC LADNEGO, jest jakis taki duszacy, MDLY - ani to swieze, ani kobiece, ani cieple...takie nie-wiadomo-co szczerze mowiac. No tak naprawde mega konkretnie czuc w tym jakas nieświeżosc jak juz pisalam(\'spocone\' nuty rozkwitaja w pelni) :/ Powiedzialabym nawet, ze ten zapach jest... smutny? (i nie mroczny, nie ciemny, nie demoniczny, ale SMUTNY, przygnebiajacy, melancholijny..). Osobiscie wole zdecydowane mocne zapachy, albo lekkie ale z wyrazem....ten nie posiada zadnej z tych cech :/ Jak dla mnie to jeden z wiekszych niewypalow perfumeryjnych. Nuda <ziew>. Slabizna. No nawet nie moge dac wiecej gwiazdek za trwalosc, bo jej po prostu nie ma...po godzinie jest finito...... Staram sie ich nie uzywac, na chwile obecna zostalo mi jeszcze kilka kropelek na dnie odleweczki, ale co ciekawe kiedy juz zdarzylo mi sie tym spryskac to moj chlopak \'pryskal\' ode mnie w mgnieniu oka, a to chyba mowi samo za siebie;) No naprawde wg mnie zapach ponizej sredniej, zbyt fizjologiczny. Dziwaczny do bolu i do bolu niewyjatkowy :/ Szkoda kasy, ja odradzam. Niczego ladnego tu nie uswiadczylam. Na wieczory sie nie nadaje. Nie nadaje sie nawet na dni! Nadaje sie by oddac go komus i wiec sie nim nie katowac :) P.S. Pamietajmy jednak,ze zapach to kwestia gustu. Używam tego produktu od: jakis czas Ilość zużytych opakowań: odlewka
  • 29 maja 2012 o 14:09
    Fajny codzienny zapach
    Miałam Pure Poison Diora i bardzo mile go wspominam. Faktycznie z dwie nuty są podobne, jednak dla mnie są to różne zapachy. Ten jest mniej intensywny, lżejszy i bardziej płaski. Typowo kwiatowy, aczkolwiek piżmo wychodzi na końcu. Całodziennie trwały, po dwóch godzinach zdecydowanie łagodnieje. Lubię go i z przyjemnością używam na codzień. Nie jest typowy i oklepany jednak nie ma w nim nic co wstrząsałoby mną na tyle aby stawiać go na zapachowym piedestale . Polecam. Można kupować w ciemno ;-) Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1x100 ml