Kredki do oczu

puroBIO cosmetics Eyebrow and Eye Pencil Kredka do brwi i oczu

• 9 lipca 2024 o 18:18
    długo się utrzymuje
    Bardzo dobrze dopasowuje się do naturalnego koloru brwi. Jest kremowa, przez co można stopniować jej intensywność. Szczoteczka dobrze wyczesuje nadmiar kredki i ładnie modeluje brwi. Utrzymuje się cały dzień i jest wydajna.
    briosza
    27 kwietnia 2020 o 12:55
    Najlepsza naturalna kredka do brwi jakiej używałam
    Miałam już dwa egzemplarze tej kredki i pewnie z czasem zamówię trzeci. Jest idealnie miękka, dzięki czemu efekt wygląda naprawdę naturalnie. Mam ciemne brwi, które wymagają tylko podkreślenia i wypełnienia lekkich prześwitów - do tego celu sprawdza się bardzo dobrze. Kolor 28 Dark Taupe jest świetnym zimnym odcieniem dla brunetek. Po wykończeniu pierwszego egzemplarza tej kredki sięgnęłam po słynną Catrice Eye Brow Stylist i się zawiodłam. PuroBio jest zdecydowanie bardziej miękka i ma ładniejszy kolor, więc od razu do niej wróciłam.
    Zalety:
    • miękkość!
    • trwałość
    • chłodny odcień
    • naturalny efekt
    • dobry skład
    Wady:
    • wymaga temperowania
  • 20 stycznia 2018 o 13:42
    Bardzo fajny produkt
    Miałam przyjemność przetestować kredkę do brwi w kolorze 28 jest to ciemny brąz, produkt ten mile mnie zaskoczył. Kredka jest miękka, dzięki czemu łatwo nadać brwią kształt i wypełnić je bez mocnego nacisku, nie dając przy tym efektu przerysowanych brwi. Kredka dodatkowo wyposażona jest w szczoteczkę, którą możemy wyrównać kolor bądź wyczesać brwi. Trwałość kredki jest zadowalająca, w ciągu dnia nie poprawiałam praktycznie makijażu brwi. Myślę, że produkt ten jest bardzo wydajny. Kredkę możemy wykorzystać również jako eyeliner, bądź na dolną powiekę. Dużym plusem jest też to iż jest to produkt naturalny , wegański.
    Zalety:
    • Kolor
    • Konsystencja
    • skład
    • szczoteczka
  • 19 stycznia 2018 o 22:43
    świetna kredka
    KREDKA O INTENSYWNYM KOLORZE, MIĘKKA, ŁATWA DO ROZPROWADZANIA I PRECYZYJNA. PODKREŚLA WALORY KSZTAŁTU OKA. JEST WZBOGACONA CENNYMI OLEJKAMI ROŚLINNYMI I WITAMINĄ E, KTÓRA JEST NATURALNYM ŹRÓDŁEM PRZECIWUTLENIACZY. DODATKOWO, ORGANICZNE, SUROWE MATERIAŁY I PIGMENTY ROŚLINNE Z BARDZO NISKIM POZIOMEM METALI CIĘŻKICH SPRAWIAJĄ, ŻE JEST IDEALNA DLA WRAŻLIWYCH OCZU I SPRAWDZA SIĘ RÓWNIEŻ U OSÓB NOSZĄCYCH SOCZEWKI KONTAKTOWE. ZAWIERA MIEDZY INNYMI OLEJ ZE SŁODKICH MIGDAŁÓW Z KOMPLEKSEM WITAMIN DZIĘKI CZEMU MA BARDZO WYSOKIE ZDOLNOŚCI NAWILŻANIA I WYGŁADZANIA SKÓRY.
    Zalety:
    • połączenie kredki do oka i brwi
    • szczoteczka
    • miękkość
    • trwałość
    • odpowiednia cena
    • skład
    ruda41
    15 stycznia 2018 o 16:43
    Kredka do oczu i brwi
    Wydajna,miękka kredka, bardzo dobrze się nią pracuje zarówno na powiekach jak i na brwiach.Do mnie trafił kolor 28. ciemny brąz,który na moich brwiach wygląda bardzo dobrze.
    • Ładny odcień brązu
    • Kosmetyk jest wegański i naturalny